Tag – get to know me better


Bij Danique zag ik een tag waarbij je persoonlijke vragen moest beantwoorden. Ik vond hem erg leuk om te lezen en besloot hem zelf ook te doen, dus vandaag ga ik de vragen beantwoorden voor jullie! Lees verder voor mijn antwoorden.

Geboortejaar? 1991
Hoe lang ben je? 1.74
Waar dat je aan toen je vandaag wakker werd? Misschien moet ik eens m’n bed uit komen omdat het al 1 uur is.. Ennnn misschien ook niet!
Waar ben je op dit moment? Ik zit op m’n bed, terwijl ik Florence + the Machine luister en met Lara chat!
Single/relatie? Single.
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Sociaal, aardig, creatief maar ook verlegen bij onbekende mensen.
Guy/Girlcrush: Gerard Butler, ik wil ‘m!
Wat zou je op dit moment graag willen? Geld, omdat ik teveel opgemaakt heb.


Wat is je doel in het leven? Iets kunnen doen waar ik met veel passie en plezier mee bezig kan zijn.
Waar ben je bang voor? Dat mensen me niet aardig vinden/gaan pesten.
Heb je je rijbewijs? Nope, geef m’n geld nog altijd liever uit aan andere dingen haha!
Nagellak of lippenstift? Nagellak all the way! Ik heb zelfs best wel een hekel aan lipsticks en andere lipproducten.
Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Winter, mits koud met sneeuw en zon.
Wil je ooit gaan trouwen? Niet persΓ©.
Ben je een healthy-freak? Nee haha. Of nou ja, ik probeer wel gevarieerd te eten en te zorgen dat ik niet teveel junk naar binnen werk ;).
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Rood, vrij lang.
Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Ik wil heel graag nog toffe sneakers en nette laarsjes!


Heb je tattoos? Nee.
Heb je piercings? Alleen gaatjes in m’n oren.
Draag je een bril? Nopes!
Wat is jouw perfecte pizza? Ik vind Hawaii wel lekker!
Favoriete eten/drinken? Meerdere dingen. Ik ben sowieso een sucker voor chocolade en koekjes haha, maar ook voor wok en ik vind sla serieus super lekker haha! Qua drinken vaak sinaasappelsap, thee of water.
Wat is je favoriete parfum? Roberto Cavailli I Love Just Cavalli gebruik ik heel vaak!
Wat is het laatste wat je kocht? Telefoonhoesjes op eBay haha!
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Ik geloof dat ik monsters aan het bevechten was in m’n droom.
Favoriete ijsje? Uhhh.. Festini Peer of Viennetta ijs
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Hevige slaper, nachtmens, beter niet vΓ³or een uur of 9 te wekken haha!
Wat zijn je plannen voor 2013? M’n master halen! En dan aan het werk vrees ik, haha.


Met hoeveel kussens slaap jij? Met 2.
Ben je een ochtend of avond persoon? Ehm.. Nacht? :’)
Ben je geordend of rommelig? Rommelig, maar daarin wel geordend op m’n eigen manier. Ik weet waar alles ligt, haha! Qua (school)werk ben ik wel geordend overigens.
Wat wil je op dit moment graag zien? Les Miserables! Die komt begin januari als film.
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Veel leuke werkervaring, maar ook veel gereisd en hopelijk heb ik veel tijd kunnen besteden aan m’n hobby’s.
Wie mis je op dit moment? Momenteel niemand.
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Ehm.. Ik denk m’n nagels haha!
Ben je verlegen? Kan ik wel zijn, in het bijzijn van nieuwe mensen. Mocht je me al langer kennen, dan weet je dat ik het niet ben haha!
Heb je een accent? Ik kan wel heel plat Rotterdams praten, maar over het algemeen praat ik vrij beschaafd!
Zussen/broers, hoe oud? Een broer, 24 jaar geloof ik haha.
Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? Dat wisselt heel erg! Maar vaak heb ik doordeweeks wel college en moet ik afspreken met studiegenoten voor opdrachten, vaak ergens tussen 9 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds ;). Dat betekent vaak vroeg op, met de trein en tram/metro richting universiteit en hopen dat ik voor het avondeten kan vluchten. Als ik niet naar school hoef, doe ik vaak een mix van studeren en bloggen (en slaap ik vaak uit, haha). Ik heb geen bijbaan al verdien ik wel wat met bloggen, maar dat ik natuurlijk doen wanneer ik wil!


Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn antwoorden te lezen! Ik vond het in ieder geval wel leuk om hem in te vullen ;). En ik ben wel benieuwd naar de antwoorden van Lara, Sharon, Ilja en Jennifer, dus van mij mogen jullie hem wel even in gaan vullen! En mocht je ‘m over willen nemen, dan mag dat natuurlijk!

  1. Ik vind het echt een super leuke tag! Ik heb hem toevallig vandaag ook op mijn blog staan! En ik moest wel lachen om wat je waarschijnlijk om 8:00 aan het doen was, monsters aan het bevechten. Geniaal hahahah.

  2. “Dat mensen me niet aardig vinden/gaan pesten.”
    NO BUDDY! Iedereen vind jouw leuk. En zo niet: ik vind je wel leuk. En ik tel voor iedereen, dus. :D:D
    Leuke tag is dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *