Rotterdam – some more sale shopping!


Afgelopen zondag deden Nadine en ik een poging tot shoppen in Rotterdam. In de vrieskou en met sneeuw, haha! Maar het was wel heel gezellig en we zijn nog naar de bios geweest. Ook kreeg ik nog m’n verjaardagscadeautje, wat ik natuurlijk met liefde in ontvangst neem. Benieuwd wat ik kreeg en zelf nog kocht? Kijk verder!


Nadine was helaas ziek op m’n verjaardag, dus kreeg ik nu m’n cadeautjes! En ze had goed onthouden dat ik een Lipsmacker-addict ben haha, want ik kreeg er maar liefst 5! Verder kreeg ik nog lekkere chocolade en wat testertjes, altijd fijn :). Thanks Nadine!Ik kocht naast lekker veel warme choco en eten alleen wat dingetjes bij Sephora. De sale was nu nog beter geworden, met nieuwe afprijzingen. Bovendien hadden ze in Rotterdam ook meer/andere dingen! Ik kocht uiteindelijk Second Honeymoon van OPI, een pincet van Sephora en nagelstickers die voor Ilja zijn. Alle drie met 70% korting, erg fijn! Het OPI lakje dekt helaas niet super goed (ik heb op de foto 3 laagjes op en je ziet de randjes er nog een klein beetje doorheen), maar het is wel een lief kleurtje vind ik!


Als laatste nam ik nog de Canon 33 mee die bij m’n broer lag. Dit is een analoge spiegelreflex en ik moet toch ooit nog de 3 rolletjes gebruiken die ik hier heb liggen, haha! Wel moet ik er eerst nog batterijen voor kopen. Ik heb er trouwens al weleens foto’s mee gemaakt, die kun je hier zien!

Samen met Nadine en m’n broer ben ik trouwens daarna naar Les MisΓ©rables geweest, die ik wel goed vond maar ook wel lang. En veel zingen, haha! En wonderlijk genoeg konden we nog met de trein thuis komen. Ik denk dat ik stiekem nog wel een keer naar Sephora ga deze week haha, al heb ik niet echt meer geld. Maar sale, moet hebben allesss!

Verder Bericht

Vorige Bericht

38 Reacties

 1. Charile 22 januari 2013

  Leuke items! Mooi lakje πŸ™‚

 2. Annelie 22 januari 2013

  Handig die Sale! Ik ga vandaag ook even naar Rotterdam πŸ™‚

 3. beautybysandra 22 januari 2013

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!

 4. Yara 22 januari 2013

  Ah leuk! Die lipsmackers doen me eraan herinneren dat ik ze al jaren niet gebruikt heb. Zonde!

 5. Sofie 22 januari 2013

  Wat leuk! Mooie cadeautjes heb je gekregen πŸ™‚

 6. Lisanne 22 januari 2013

  Dat lakje is echt mooi, jammer van de dekking maae nog steeds mooi πŸ™‚

 7. Ellis 22 januari 2013

  Ik was geloof ik wat te laat bij de Sephora-sale. Want er lag niks interessants meer tussen. Bummer πŸ™

 8. Wendy (B) 22 januari 2013

  Sale bij beautyprodukten is verslavend he πŸ˜‰
  Nagellak, make-up, bad/doucheprodukten…
  We worden er (positief) gek van πŸ˜€ !

 9. mysupersweetlife 22 januari 2013

  Leuke kadootjes, dat lakje van OPI is echt prachtig!
  Liefs

 10. Tessa 22 januari 2013

  Wauw mooie foto camera,
  xx

 11. Alyssa 22 januari 2013

  Dat OPI lakje is erg mooi! Hier zijn helaas niet zo’n mooie kortingen bij Sephora.

 12. femketje 22 januari 2013

  Mooie aankopen allemaal πŸ˜€

 13. Lizzy 22 januari 2013

  Wat een leuke kadootjes heb je gekregen zeg! Je kan voor uit met je lipsmackers haha! Zie ik er nou een met de kleine zeemeermin? Oh die moet ik ruiken! En wat een prachtig lakje heb je gekocht! Jammer dat hij slecht dekt, maar het kleurtje is zo cute!

 14. Marieke 22 januari 2013

  De sale bij Sephora is zo leuk! Ik kocht een supermooie UD oogschaduw. Ik vind die OPI kleur trouwens erg mooi. Ook al dekt ie niet helemaal, het staat wel superschattig.

 15. Lotte 22 januari 2013

  Ik vind de nagellak wel mooi, inderdaad heel lieflijk. Leuke cadeautjes heb je gekregen, I looove Lipsmackers.

 16. Lenneke 22 januari 2013

  Dat lakje van OPI is mooi! Jammer dat de witte randjes er nog doorheen komen, maar het valt niet heel erg op. Gaaf ook dat je nu gaat fotograferen met de analoge Canon! Ik heb laatst een analoge camera gekocht, de Diana F+, en ik ben verliefd. Ik ben echt in de verkeerde tijd geboren, hahaha.

 17. LaraLaurentia 22 januari 2013

  Lipsmackers <3 perfect voor dit weer!

 18. LounaBeauty 22 januari 2013

  Leuke cadeautjes heb je gekregen! Lipsmackers zijn lovely! πŸ™‚ Je OPI lakje vind ik wel mooi hoor, jammer dat er 3 laagjes nodig zijn.

 19. Laura 22 januari 2013

  Jammer dat die OPI lak zoveel laagjes nodig heeft, het is namelijk echt een heel mooi lakje!

 20. Jesdiny 22 januari 2013

  Brrr jullie hebben wel een hele koude dag uitgekozen ja haha en het begon in Rotterdam al vroeg met sneeuwen. Leuke cadeaus zeg en fijn geshopt!

 21. Yasmin 22 januari 2013

  Wat jammer dat het lakje niet goed dekkend is want het is idd een hele mooie kleur.

 22. Charlotte 22 januari 2013

  Leuke aankoopjes!
  oeeh die lipsmackers. ideaal voor dit weer hihi
  Ik vind het wel een mooi lakje! <3

 23. Lifesplash 22 januari 2013

  Aaah, balen dat dat OPI lakje zo slecht dekt. πŸ™ Het is opzich wel een mooie kleur, maar hey. De korting verzacht de pijn. 8D Hij ziet er wel heel erg pretty uit, oh en die Canon vind ik ook ontzettend gaaf! Analoog is leuk, haha.

 24. Joyce 22 januari 2013

  Dat lakje van OPI is mooi zeg! Wel jammer dat ‘ie wat minder goed dekt, maar wel een heel mooi kleurtje!

 25. Velvet Rose 22 januari 2013

  Mooi lakje! En wat een leuke cadeautjes heb je gehad!

 26. Esther - Mango Sorbetto 22 januari 2013

  Haha duhh dat Les Mis veel zingen is, het is een musical die doorgecomponeerd is..

  • Marjolein 22 januari 2013 — Berichtauteur

   Ja, maar ze zingen alles. Er wordt niets normaal uitgesproken en dat werd na een tijdje behoorlijk irritant.

   • Esther - Mango Sorbetto 22 januari 2013

    Ja dat klopt, dat is het idee van een doorgecomponeerde musical πŸ˜‰ maar kan me voorstellen dat als je dat niet weet en de musical nooit gezien hebt, dat het dan nogal uuhm ‘wennen’ is haha

 27. Floor 22 januari 2013

  Oeh mjum, lipsmackers! En gaaf die Canon 33, ik ben benieuwd naar je verdere foto’s ermee (:

 28. Lotte 22 januari 2013

  Leuke spulletjes allemaal! Echt geluk dat je dat OPI nagellakje tegenkwam met 70% korting!

 29. jana 22 januari 2013

  Erg leuk allemaal, leuke lipsmackers ^^

 30. Ilja 22 januari 2013

  Ja donderdag… Sephora here we come!

 31. Esmay 22 januari 2013

  Ah leuk! Ook lekker verwend door Nadine haha! πŸ˜€
  En dat OPI lakje is pretty, alleen wel jammer dat ‘ie nog een beetje sheer is.

 32. Kelly 22 januari 2013

  Die opi nagellak is heel mooi!

 33. Josephine 22 januari 2013

  Oeeeh die lipsmackers, nice!

 34. Iris 23 januari 2013

  Wat jammer dat die OPI nagellak zo slecht dekt… hij ziet er wel echt supermooi uit!

 35. Nicole 26 januari 2013

  Dat lakje is lief! Kan je OPI alleen bij Sepgora kopen?

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén