Rotterdam – some more sale shopping!


Afgelopen zondag deden Nadine en ik een poging tot shoppen in Rotterdam. In de vrieskou en met sneeuw, haha! Maar het was wel heel gezellig en we zijn nog naar de bios geweest. Ook kreeg ik nog m’n verjaardagscadeautje, wat ik natuurlijk met liefde in ontvangst neem. Benieuwd wat ik kreeg en zelf nog kocht? Kijk verder!


Nadine was helaas ziek op m’n verjaardag, dus kreeg ik nu m’n cadeautjes! En ze had goed onthouden dat ik een Lipsmacker-addict ben haha, want ik kreeg er maar liefst 5! Verder kreeg ik nog lekkere chocolade en wat testertjes, altijd fijn :). Thanks Nadine!Ik kocht naast lekker veel warme choco en eten alleen wat dingetjes bij Sephora. De sale was nu nog beter geworden, met nieuwe afprijzingen. Bovendien hadden ze in Rotterdam ook meer/andere dingen! Ik kocht uiteindelijk Second Honeymoon van OPI, een pincet van Sephora en nagelstickers die voor Ilja zijn. Alle drie met 70% korting, erg fijn! Het OPI lakje dekt helaas niet super goed (ik heb op de foto 3 laagjes op en je ziet de randjes er nog een klein beetje doorheen), maar het is wel een lief kleurtje vind ik!


Als laatste nam ik nog de Canon 33 mee die bij m’n broer lag. Dit is een analoge spiegelreflex en ik moet toch ooit nog de 3 rolletjes gebruiken die ik hier heb liggen, haha! Wel moet ik er eerst nog batterijen voor kopen. Ik heb er trouwens al weleens foto’s mee gemaakt, die kun je hier zien!

Samen met Nadine en m’n broer ben ik trouwens daarna naar Les MisΓ©rables geweest, die ik wel goed vond maar ook wel lang. En veel zingen, haha! En wonderlijk genoeg konden we nog met de trein thuis komen. Ik denk dat ik stiekem nog wel een keer naar Sephora ga deze week haha, al heb ik niet echt meer geld. Maar sale, moet hebben allesss!