Personal & Instagrams


We got a new hamster! Of nou ja, meer mijn moeder haha. We hebben al jaren steeds een hamster, maar ze gaan natuurlijk niet zo lang mee (2-3 jaar) dus af en toe komt er een vervanger haha. Hij heet Knabbel en is nog niet helemaal tam, maar dat komt vast wel goed. En de kitteh ernaast is natuurlijk niet van mij, maar is het ondeugende monster van Ilja!En ohja, het was jullie vast nog niet opgevallen dat er sneeuw ligt! Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding ermee, ik vind het wel mooi om te zien en ik vind het ook niet zo erg om erdoor te lopen maar het ov is echt een drama. Gelukkig hoefde ik afgelopen weken niet veel met de trein, omdat ik nog soort van vakantie had :D. Nou ja, ik moest werken aan mijn thesis proposal en naar workshops, maar in ieder geval geen verplichte colleges om 9 uur ’s ochtends. Eigenlijk wilde ik nog wel mooie sneeuwfoto’s gaan maken, maar het kwam er elke keer niet van (lui, koud, brrr). En inmiddels is het alweer bijna weg, dus helaas! Ik was natuurlijk ook heel veel tijd kwijt aan.. Warme chocolademelk drinken! Een niet al te gezonde verslaving die wel weer over gaat als het minder koud is, hoop ik haha.


Ik had al wat lieve comments en tweets van jullie; ik heb mijn blog laatst in een nieuw jasje gestoken! Het rode en in mijn ogen best kinderlijke van de oude layout was ik eigenlijk wel zat en dus was het tijd voor iets nieuws! Helemaal vlekkeloos ging dit niet, maar daar merkten jullie natuurlijk niets van ;). Ik ben nog steeds heeeel blij met de nieuwe layout, omdat hij frisser oogt en alsnog best uniek is. Yay!


De 29ste beginnen m’n colleges weer en moet ik dus weer aan de bak, waar ik stiekem niet zoveel zin in heb ;). Tot die tijd ga ik dus nog even hard genieten van m’n rust! En werken aan m’n Criminal Minds verslaving, dat ook. Alvast een fijn weekend!

  1. Ahhh die hamster, wat een schatje. En jaaa, ik vind je nieuwe layout echt top. Lekker fris inderdaad!
    En je hebt me op een idee gebracht, ik ga nu chocolademelk maken haha πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *