Personal & Instagrams


We got a new hamster! Of nou ja, meer mijn moeder haha. We hebben al jaren steeds een hamster, maar ze gaan natuurlijk niet zo lang mee (2-3 jaar) dus af en toe komt er een vervanger haha. Hij heet Knabbel en is nog niet helemaal tam, maar dat komt vast wel goed. En de kitteh ernaast is natuurlijk niet van mij, maar is het ondeugende monster van Ilja!En ohja, het was jullie vast nog niet opgevallen dat er sneeuw ligt! Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding ermee, ik vind het wel mooi om te zien en ik vind het ook niet zo erg om erdoor te lopen maar het ov is echt een drama. Gelukkig hoefde ik afgelopen weken niet veel met de trein, omdat ik nog soort van vakantie had :D. Nou ja, ik moest werken aan mijn thesis proposal en naar workshops, maar in ieder geval geen verplichte colleges om 9 uur ’s ochtends. Eigenlijk wilde ik nog wel mooie sneeuwfoto’s gaan maken, maar het kwam er elke keer niet van (lui, koud, brrr). En inmiddels is het alweer bijna weg, dus helaas! Ik was natuurlijk ook heel veel tijd kwijt aan.. Warme chocolademelk drinken! Een niet al te gezonde verslaving die wel weer over gaat als het minder koud is, hoop ik haha.


Ik had al wat lieve comments en tweets van jullie; ik heb mijn blog laatst in een nieuw jasje gestoken! Het rode en in mijn ogen best kinderlijke van de oude layout was ik eigenlijk wel zat en dus was het tijd voor iets nieuws! Helemaal vlekkeloos ging dit niet, maar daar merkten jullie natuurlijk niets van ;). Ik ben nog steeds heeeel blij met de nieuwe layout, omdat hij frisser oogt en alsnog best uniek is. Yay!


De 29ste beginnen m’n colleges weer en moet ik dus weer aan de bak, waar ik stiekem niet zoveel zin in heb ;). Tot die tijd ga ik dus nog even hard genieten van m’n rust! En werken aan m’n Criminal Minds verslaving, dat ook. Alvast een fijn weekend!

Verder Bericht

Vorige Bericht

34 Reacties

 1. Lenneke 27 januari 2013

  ‘Alvast een fijn weekend’? Het is al bijna voorbij! πŸ˜‰

 2. Sofie 27 januari 2013

  Leuke foto’s πŸ™‚ Ik vind je nieuwe layout erg mooi geworden!

 3. Moniek 27 januari 2013

  Awh die hamster!

 4. Nicole 27 januari 2013

  Hihi, wat een schatje is jullie nieuwe hamster! Lekkere originele naam ook πŸ˜‰ En je nagellak is mooi op die laatste foto πŸ™‚

 5. danique 27 januari 2013

  wat een leuke foto’s !
  en die hamster : oh wat een schatje (:
  xoxo

 6. EsmΓ©e 27 januari 2013

  Ah de nieuwe hamster is heel lief! Ik vind je nieuwe layout ook frisse ogen πŸ™‚ Niet dat ik je oude niet leuk vond want ik vond dat rode best leuk.

  Liefs, EsmΓ©e

 7. Annelie 27 januari 2013

  Leuk om te zien. Je lay-out is erg mooi geworden! πŸ˜€

 8. Charile 27 januari 2013

  Leuke foto’s πŸ˜€ Je lay-out is inderdaad heel mooi!

 9. Emilia 27 januari 2013

  Ahhh die hamster, wat een schatje. En jaaa, ik vind je nieuwe layout echt top. Lekker fris inderdaad!
  En je hebt me op een idee gebracht, ik ga nu chocolademelk maken haha πŸ™‚

 10. femketje 27 januari 2013

  aww wat een lief hamstertje πŸ˜€

 11. Nadine 27 januari 2013

  Awwwwh wat een cutie pie haha. Je nieuwe layout is echt pretty, mooie kleur blauw!!

 12. Daphne 27 januari 2013

  Hihi ‘hamsters gaan natuurlijk niet zo lang mee’ πŸ˜‰
  Leuke foto’s!

 13. Vera 27 januari 2013

  Leuk om te zien πŸ™‚ Ik vind je lay out lekker strak en prettig πŸ™‚

 14. ChellesBlog 27 januari 2013

  Jammer genoeg is het weekend alweer bijna voorbij haha, maar leuke foto’s! X

 15. Amy-Denise 27 januari 2013

  Schattig hamstertje!

 16. Miss Sentinelli 27 januari 2013

  Leuke foto’s!! Aaaw schatttig hamstertje πŸ™‚

  En mooie nagellak!!

 17. Veronica 27 januari 2013

  Wat een cute hamstertje! Jammer he dat ze niet zolang mee gaan. Ik ben er helaas allergisch voor anders zou ik er zeker ook een hebben!

 18. Bianca 27 januari 2013

  Ooh dat hamstertje, cute!

 19. Sophie 27 januari 2013

  Ik vind je lay-out erg mooi! Het oogt inderdaad erg fris en rustig. Je nieuwe hamster is echt een schatje.

 20. Nina 27 januari 2013

  ahh schattige kat πŸ™‚

 21. jana 27 januari 2013

  Leuke foto’s πŸ˜€ x

 22. Mariska 27 januari 2013

  Ik vind deze layout ook nog steeds leuker en frisser dan de vorige πŸ™‚

 23. Marieke 27 januari 2013

  Ooooh wat een lief hamstertje! hopelijk wordt ie snel tam πŸ™‚

 24. Ilja 27 januari 2013

  Mijn monster ghehe!

 25. Lisa 27 januari 2013

  Wat een schattige kat heb je, die lijkt erg hard op een poes die wij ooit gehad hebben.

 26. Anne-Floor 27 januari 2013

  Ah wat een schattig hamstertje!

 27. Frauke 27 januari 2013

  Leuke foto’s! En haha, een vervanger, droog gezegd. Hamstertjes zijn cute :3 Je layout is trouwens heel leuk πŸ™‚

 28. Angelique 28 januari 2013

  Je nagels op het laatste plaatje<3 Leuke foto`s meis

 29. Charlotte 28 januari 2013

  Leuk om te zien!
  Ik heb ook een haat/liefde verhouding met sneeuw… Grr
  Ik vind je layout echt te leuk! <3

 30. peggy timmermans 28 januari 2013

  Wat schattig is Knabbel! Lief pluizig bolleke! Ik ben blij dat de sneeuw zo goed als weg is, mag vandaag allemaal verdwenen zijn!

 31. Dina 28 januari 2013

  Aaaawh lief poesje!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén