On its way…


1. Awesome bikerjack van Miss Etam, dat me ideaal lijkt als jasje in het voorjaar en sowieso al op de fashion wishlist stond!
2. Twee keer een zwarte hardcase voor m’n telefoon, voor DIY projectjes (zie ook #4).
3. Twintig keer een doorzichtig nagelwiel, omdat ik deze vaak gebruik om nagellakjes op te swatchen als ik al een kleurtje op mijn eigen nagels heb, of voor nail-art!
4. Veertig fimo cane staafjes. Niet om mee te nail-arten, maar om een case (zie #2) mee te versieren! Mijn eigen voorraadje is namelijk al aardig geplunderd door de vorige keer dat ik zo’n case versierde.
5. Een setje diffusers met beugeltje voor op de standaard flitser van m’n spiegelreflex. Ik ben wel benieuwd of dit verschil gaat maken!
6. Een lichtblauw hoesje voor m’n telefoon, omdat ik het allerliefste nog een lichtblauwe wilde (en daarna kan ik me op deze lijst gaan storten ;)).
7. Een oversized uilentop, omdat hij me super leuk lijkt onder een open vestje en ik echt een tekort aan simpele shirts heb!
8. Het belooft nog weer koud te worden, dus ook deze sjaal komt nog goed van pas.
9. Batterijen, woehoe! Twee van deze batterijen voor in m’n analoge Canon camera, aanzienlijk goedkoper dan in de winkel.

En nu ga ik dus heel hoopvol op de postbode liggen wachten en hopen dat alles snel komt! De meeste dingen zullen jullie waarschijnlijk nog wel terug zien hier op mijn blog. Wacht jij nog op leuke dingen?

  1. Het jasje vind ik erg mooi! Ik wacht momenteel nergens op, genoeg geshopt, voorlopig althans. Al is online shoppen wel leuk want telkens de postbode komt, hoop je dat je pakje erbij zal zitten!

  2. Wat een leuke spulletjes allemaal! De Bikerjack vind ik helemaal geweldig net zoals het shirtje met de uil. Ik ben heel benieuwd wat je dit keer met de cases en fimo canes gaat doen, want de vorige vond ik ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *