New shoes + eBay post!


Al een tijdje was ik op zoek naar nieuwe sneakers. Eigenlijk het liefst Nikes, maar ik heb nog geen awesome paar kunnen vinden.. Maar Vans zijn ook altijd welkom! En toen ik afgelopen woensdag met twee studiegenootjes nog even de stad in dook, vond ik een heel tof paar dat zeker weten mee naar huis moest.
Dit paar vond ik in de sale bij Pro Sport in Rotterdam, van โ‚ฌ70 voor โ‚ฌ30! Als ik sneakers koop, ga ik toch liever wel voor iets opvallends en aparts en dat zijn ze zeker. Dit model heet “Authentic Speckle”, in de kleur rouge red. Van een afstandje lijkt de schoen vooral rood, maar van dichtbij zie je het patroontje! Bovendien zijn de onderkant en binnenkant felblauw, wat ik ook wel tof vind. Het model is iets anders dan de andere Vans die ik heb, ze zijn iets dunner en de zool is iets dikker. Ik kocht er overigens ook eens zooltjes bij, omdat dit soort schoenen vrij plat zijn en ze met de zooltjes in ook nog extra lekker zaten!
Op dezelfde dag kreeg ik trouwens ook nog wat eBay bestellingen binnen, waaronder een UV filter voor m’n lens en een awesome hoesje! Ik koop eigenlijk nooit UV filters bij lenzen, omdat ik het veel te duur vind en het effect wat betreft het filteren van UV maar zeer beperkt is. Maar het is wel een fijne bescherming voor je lens, dus bestelde ik er eentje op eBay die ik erop kan doen als ik dat wil. Het hoesje vind ik heel tof, niet alleen vanwege de kleur maar ook omdat er glitter in zit! Dit zie je niet heel goed op de foto, maar in zonlicht lijkt het hoesje bijna op de Rose Gold blush van Sleek haha.

Ik merkte wel dat de sale nu pas echt goed begonnen is, met fijne kortingen! Dus mocht je nog schoenen nodig hebben of iets anders, dan is dit je kans haha. Ik ben in ieder geval hรฉel blij met m’n Vans, zeker ook omdat ik weet dat ze lang mee gaan. Woehoe!