New shoes + eBay post!


Al een tijdje was ik op zoek naar nieuwe sneakers. Eigenlijk het liefst Nikes, maar ik heb nog geen awesome paar kunnen vinden.. Maar Vans zijn ook altijd welkom! En toen ik afgelopen woensdag met twee studiegenootjes nog even de stad in dook, vond ik een heel tof paar dat zeker weten mee naar huis moest.
Dit paar vond ik in de sale bij Pro Sport in Rotterdam, van โ‚ฌ70 voor โ‚ฌ30! Als ik sneakers koop, ga ik toch liever wel voor iets opvallends en aparts en dat zijn ze zeker. Dit model heet “Authentic Speckle”, in de kleur rouge red. Van een afstandje lijkt de schoen vooral rood, maar van dichtbij zie je het patroontje! Bovendien zijn de onderkant en binnenkant felblauw, wat ik ook wel tof vind. Het model is iets anders dan de andere Vans die ik heb, ze zijn iets dunner en de zool is iets dikker. Ik kocht er overigens ook eens zooltjes bij, omdat dit soort schoenen vrij plat zijn en ze met de zooltjes in ook nog extra lekker zaten!
Op dezelfde dag kreeg ik trouwens ook nog wat eBay bestellingen binnen, waaronder een UV filter voor m’n lens en een awesome hoesje! Ik koop eigenlijk nooit UV filters bij lenzen, omdat ik het veel te duur vind en het effect wat betreft het filteren van UV maar zeer beperkt is. Maar het is wel een fijne bescherming voor je lens, dus bestelde ik er eentje op eBay die ik erop kan doen als ik dat wil. Het hoesje vind ik heel tof, niet alleen vanwege de kleur maar ook omdat er glitter in zit! Dit zie je niet heel goed op de foto, maar in zonlicht lijkt het hoesje bijna op de Rose Gold blush van Sleek haha.

Ik merkte wel dat de sale nu pas echt goed begonnen is, met fijne kortingen! Dus mocht je nog schoenen nodig hebben of iets anders, dan is dit je kans haha. Ik ben in ieder geval hรฉel blij met m’n Vans, zeker ook omdat ik weet dat ze lang mee gaan. Woehoe!

  1. ahw die vans zijn echt ontzettend leuk & ze lopen ook altijd zo lekker ^^ zo’n lens is idd wel handig als bescherming, misschien ook maar eens bestellen! ๐Ÿ™‚

    1. Ik heb ‘m hier besteld, voor m’n HTC One V. Als je een andere telefoon hebt kun je hem waarschijnlijk wel vinden door op je telefoonnaam in combinatie met “soft case glitter” te zoeken! Weet niet of ze er ook voor andere telefoons zijn, maar vaak wel :).

      1. Oeh, hartstikke bedankt! Ik heb hele leuke hoesjes voor mijn mobiel gevonden bij die verkoper, binnenkort maar eens bestellen dus ๐Ÿ˜€

  2. Ooh wat heb je mooie Vans gekocht! Heel leuk. En amai, 30 euro is wel veeel korting haha. Zalig! Dat hoesje is ook heel tof, leuk kleurtje ๐Ÿ˜€ Zo’n UV filter heb ik nog nooit gebruikt, zou het dan veel verschil moeten maken?

    1. Zo’n filter maakt niet veel verschil, het is eigenlijk juist vaak wat minder voor je foto’s omdat je weerspiegeling kunt krijgen (bijvoorbeeld als er een lamp op schijnt). Maar het beschermt wel weer je lens tegen krassen en dergelijken, omdat er iets voor zit ;). En daarom gebruik ik het wel soms als ik weet dat het ergens druk gaat zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *