New products – looking forward to…


Wekelijks wordt m’n postvak goed gevuld met persberichten, nieuwsbrieven en andere leuke nieuwtjes. Dat vind ik helemaal niet erg, want ik ben altijd wel benieuwd naar waar merken nu weer mee komen! De laatste tijd heb ik extra goed een oogje gehouden op dingen die ik zeker met jullie wil delen en vandaag laat ik jullie dan ook collecties en producten zien waar ik super benieuwd naar ben.


Illamasqua komt altijd wel met mooie of juist aparte producten en ik ben zelf vooral heel benieuwd naar de nieuwe nagellakjes! En dit merk komt onder andere met de collectie “Rubber Brights” – felle kleurtjes met een rubber finish. Verkrijgbaar in 4 kleuren en ook zeker geschikt om leuke nail-art mee te maken. Daarnaast komt Illamasqua met de “Broken Heart” collectie, waarin onder andere de Raindrops nagellak weer tijdelijk terug in het assortiment is gekomen. De nagellakjes kosten £13,50/€16,15 per stuk en kun je bestellen in de webshop!


Parfummerken komen voor m’n gevoel constant met nieuwe geuren, haha! Maar dat vind ik niet erg, zeker niet als ze lekker ruiken! Zelf ben ik heel benieuwd naar de nieuwe geur van Roberto Cavalli, Just Cavalli for her. Hij belooft sexy, uitdagend en sensueel te zijn. Te koop vanaf eind januari bij verscheidene parfumerieën en warenhuizen, prijzen variërend van €39,95 voor 30ml Eau de Toilette tot €72 voor 70ml. Een in hetzelfde straatje passend parfum is Hello Lover van Sex And The City, een flirty geur die een ode aan de liefde en verliefdheid vormt. Met noten als mandarijn, peperkorrels, wilde pioenrozen en cederhout lijkt het me een heerlijk parfum! Vanaf nu te koop bij diverse drogisterijen met een prijs van €17,50 voor 60 ml Eau de Parfum.

CK One Shock is geen nieuw parfum van Calvin Klein, maar komt wel in een nieuwe editie! Graffiti kunstenaars Miss 163 en Fabel hebben zich uitgeleefd op de verpakking van zowel het vrouwen- als mannenparfum. De geur van deze Street Edition is ook iets anders, met voor de vrouwenversie (wit) noten van onder andere mandarijn, chocolade en muskus. Begin februari te koop bij verscheidene parfumerieën en warenhuizen, 50ml Eau de Toilette voor €34 en 100ml voor €47. Toch meer fan van zachte, zuivere parfums? Ga dan zeker even snuffelen aan Living Grace, het nieuwe parfum van Philosophy. Deze geur bevat onder andere frisse neroli, lelietjes-van-dalen en muskus, wat hem teder en sensueel maakt. Te koop bij Ici Paris XL, 60ml voor €39,95.


Ik laat jullie al regelmatig collecties van Herôme en deze maand (januari) komt het merk met de collectie Fancy Sweden. Deze stad is fris, hip & happening en dat is de collectie dan ook! Frisse kleurtjes die ook heel geschikt zijn voor de lente (als hij komt, haha!). Inmiddels al te koop bij verscheidene drogisterijen en parfumerieën en online, voor €7,50 per stuk.


En last but not least: Lush! De kerstcollectie is pas net de deur uit en de valentijnscollectie ligt alweer in de winkels. Zelf ben ik heel benieuwd naar de Willow zeep (die onder andere naar rozen en witte thee ruikt) en de The Kiss Lip Balm. Meer zien? Kijk in de webshop of stap een Lush vestiging binnen! En mocht je (net als ik) geen leuke liefde hebben voor valentijn.. Een beetje liefde voor jezelf kan ook nooit kwaad ;).

Naar welk product of welke lijn ben jij het meest benieuwd?

  1. Die valentijnscollectie van Lush vind ik cuuute, daar ben ik wel benieuwd naar. En de Herôme lakjes vind ook wel leuk, vooral Holsingburg. Mooie producten, ben heel benieuwd. 🙂

  2. Interessant en leuk artikel! 🙂 Wat gaaf dat er nagellak komt met een rubbere finish! Ik ben erg benieuwd hoe dat er uit ziet. En ik blijf de producten van Lush prachtig vinden! Ik ben erg benieuwd naar de lippenbalsem!

  3. Wow, die Illamasqua nagellakjes zien er echt erg leuk uit. Enorm opvallend, maar dat is ook eens leuk hé!
    De Lush productjes zijn natuurlijk ook altijd erg leuk. Ik heb er op dit moment wel even genoeg denkik. 😀

    Xxx

    Katrien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *