New in – lovely Kneipp set


Laatst stond m’n pakketpostbode ineens voor de deur met een leuke Kneipp set die ik gewonnen had bij Priscilla en ik zal het eerlijk toegeven: ik ben nooit een fan geweest van Kneipp. Vroegâh was het een suf merk met kruidige douchegels die m’n moeder steevast cadeau deed aan vrouwen boven de 70 jaar. Maar Kneipp heeft een fijne opfrisbeurt gehad en niet alleen de verpakkingen zien er leuker uit, maar er zijn ook veel lekkerdere geuren beschikbaar!De geur die ik ontving is passievrucht-grapefruit en als je mij blij wilt maken, moet je me zoiets geven! Ik ben dol op zoet en fruitig en dat zijn de producten zeker. Maar toch ruik je ook dat het Kneipp is – het is zoet maar niet té en je ruikt nog een wat meer kruidige basis. De douchegel is gezellig oranje en de bodylotion precies een fijne dikte (niet te dik, niet te dun). Ik ben niet zo’n fan van mezelf insmeren met bodylotion, maar omdat de tube niet bijzonder groot is ga ik ‘m lekker gebruiken als handcrème!


In deze set zat ook nog een massage-olie (wat ik nooit gebruik wegens forever alone) en van die geurstokjes. Die stokjes heb ik gelijk neergezet, en ook hier ruik je de combinatie van zoetig en kruidig. Lekker! Ik ben dan ook echt heel blij met de set en wil Priscilla natuurlijk bedanken! En ik ga zeker eens de andere, frissere lijnen van Kneipp ruiken.

Ben je fan van Kneipp, of is het niet echt jouw ding?