New in – lovely Kneipp set


Laatst stond m’n pakketpostbode ineens voor de deur met een leuke Kneipp set die ik gewonnen had bij Priscilla en ik zal het eerlijk toegeven: ik ben nooit een fan geweest van Kneipp. Vroegâh was het een suf merk met kruidige douchegels die m’n moeder steevast cadeau deed aan vrouwen boven de 70 jaar. Maar Kneipp heeft een fijne opfrisbeurt gehad en niet alleen de verpakkingen zien er leuker uit, maar er zijn ook veel lekkerdere geuren beschikbaar!De geur die ik ontving is passievrucht-grapefruit en als je mij blij wilt maken, moet je me zoiets geven! Ik ben dol op zoet en fruitig en dat zijn de producten zeker. Maar toch ruik je ook dat het Kneipp is – het is zoet maar niet té en je ruikt nog een wat meer kruidige basis. De douchegel is gezellig oranje en de bodylotion precies een fijne dikte (niet te dik, niet te dun). Ik ben niet zo’n fan van mezelf insmeren met bodylotion, maar omdat de tube niet bijzonder groot is ga ik ‘m lekker gebruiken als handcrème!


In deze set zat ook nog een massage-olie (wat ik nooit gebruik wegens forever alone) en van die geurstokjes. Die stokjes heb ik gelijk neergezet, en ook hier ruik je de combinatie van zoetig en kruidig. Lekker! Ik ben dan ook echt heel blij met de set en wil Priscilla natuurlijk bedanken! En ik ga zeker eens de andere, frissere lijnen van Kneipp ruiken.

Ben je fan van Kneipp, of is het niet echt jouw ding?

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Danielle 1 januari 2013

  Ik heb eigenlijk nog nooit wat van Kneipp geprobeerd. Moet ik toch eens doen :p

 2. Floor 1 januari 2013

  Oh, die geurstokjes lijken me heerlijk! Ik heb de douchegel ook, ik ben helemaal fan van deze geur.

 3. Sofie 1 januari 2013

  Mooie set! Vooral de geurstokjes lijken me erg fijn. Ik hou niet zo heel erg van douche producten met een fruit geur.

 4. femketje 1 januari 2013

  het lijkt me wel een fijne geur 😀

 5. Kimberly 1 januari 2013

  Deze geur lijkt me zo lekker! Ik wil die geurstokjes haha

 6. Chantal 1 januari 2013

  Wat een heerlijke set, die geur is superlekker!

 7. Annette 1 januari 2013

  Ik zag laatst ook al de Kneipp met Argan-olie, maar deze lijkt me ook heerlijk. Ik vond Kneipp ook altijd een beetje ‘suf’ en meer voor ‘oude dames’ 😉 misschien toch maar eens proberen volgende keer.

 8. Tessa 1 januari 2013

  super leuke set, lijkt me erg lekker.
  x

 9. Kelly 1 januari 2013

  Sommige dingen van kneipp zijn echt heerlijk, zoals de douchegels enz. Maar de shampoo van hen laat ik steevast in het rek staan. Hoewel die best lekker ruiken trouwens!

 10. Moniek 1 januari 2013

  Ik gebruik ook eigenlijk nooit dingen van Kneipp haha!

 11. Priscilla 1 januari 2013

  Ah! Fijn dat je er blij mee bent. Ik ben een enorme fan van Kneipp en m’n favorieten zijn de Citroen producten en Patchouli producten. Mmmmm! Maar ook deze set, en de chocoladeproducten vind ik lekker.

 12. Charlotte 1 januari 2013

  Hmmm wat een leuke verassing!
  Ik vind deze douchegel heerlijk! <3
  Liefsxx

 13. mysupersweetlife 1 januari 2013

  Ik heb niet veel producten van Kneip getest maar vind het wel een heerlijk merk. Deze set lijkt me ook super!
  Liefs

 14. danique 1 januari 2013

  haha wat leuk geschreven !
  en zoet oehh dat moet wel lekker ruiken (:
  xoxo

 15. Soesja 1 januari 2013

  Ah, deze lijn lijkt me heerlijk! Kneipp is altijd inderdaad een beetje oubollig geweest maar stiekem heb ik altijd wel een guilty pleasure gehad voor hun lavendel douchegel. Heerlijk!

 16. Paola 1 januari 2013

  Wat een leuke prijs! Ik heb al in geen 10 jaar meer iets van Kneipp geprobeerd.. Ik ben er wel heel benieuwd naar..

 17. Lenneke 1 januari 2013

  Ik ben groot fan van Kneipp en groot fan van geurstokjes! Wat een fijne prijs 🙂

 18. Bianca 1 januari 2013

  Ik ben zeker fan van kneipp, wist niet dat het vroeger een saai merk was, kende het toen niet 🙂

 19. Jacoba 1 januari 2013

  Vroeger was ik net als jij geen fan van Kneipp, maar tegenwoordig vind ik het wél heel lekker!!

 20. jana 1 januari 2013

  Ik hou van deze geur 😀

 21. beautybysandra 2 januari 2013

  Wat een leuke producten =)

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén