Nail-art – Swirly again


M’n stapeltje imageplates had ik eigenlijk al een tijdje niet aangeraakt, terwijl ik van die patroontjes wel leuk vind! Dus besloot ik ze maar even af te stoffen en het resultaat aan jullie te laten zien als nail-art Monday ;). Kijk vooral verder!
Ik gebruikte een imageplate van Essence met naast het krullerige patroontje schattige figuurtjes erop. De plates van Essence vind ik niet zo fijn, de print is niet heel diep en bovendien te smal voor m’n duimnagel, maar deze pak ik af en toe wel! Ik besloot als basis een heel mooi blauw glitterlakje van P2 te gebruiken en omdat hij niet zo goed dekt, gebruikte ik als basis nog een blauw lakje van China Glaze. Stempelen deed ik met het holografische lakje van Gosh, die nu tijdelijk weer in het assortiment zit! En ik gebruikte nog een topcoat.
De combo van glitter en holografisch is eigenlijk nog mooier in zonlicht, maar omdat ik de laatste 3 weken geen zon gezien heb werd het maar de flitser ;). Maar ook zonder vind ik hem leuk! En toch net wat makkelijker om te doen dan een ingewikkelde nail-art met een kwastje, yay!

  1. Dat vind ik echt een super leuk printje! De kleuren combi is trouwens ook super! 😀 Ik wil nu ook dit plaatje hebben, want met de hand wordt echt een onmogelijke taak ^^
    En wat heb je een lovely lay-out zeg 😀

  2. Ik snap dus nooit hoe je dat moet doen, he. En ik heb er ook geen geduld voor, maar toch. Bij mij zou het een wazige veeg worden en heel veel vlekken nagellak naast mijn nagels. Maar bij jou zit het er goed op and I like it.
    O en ik ben ook verliefd op je nieuwe layout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *