Nail-art – gradient


Gradient nails maak ik eigenlijk niet zo vaak, terwijl het effect eigenlijk wel leuk is! Je kunt natuurlijk oneindig kleuren combineren en zelfs nog over de gradient een andere print doen, wat ik ook nog eens wil proberen. Voor nu in ieder geval een gradient die ik door de kleuren erg geslaagd vond!
Als basis gebruikte ik Jungle Queen van China Glaze en met een in vierkantjes geknipt sponsje depte ik hierover als eerste I’m With The Band van NCLA (neon peachy roze) en daarna Wawawoom van H&M (metallic warm goud). Een gradient kun je maken door steeds meer naar de uiteinden van je nagels een kleur te deppen en dus een soort overloop van kleur te maken! Een topcoat erover zorgt ervoor dat de kleuren nog wat mooier met elkaar versmelten.


Gradients slagen niet altijd bij mij haha, maar deze vind ik goed gelukt! Hopelijk vinden jullie dat ook ;). En tell me; heb jij weleens een gradient nail-art gemaakt?

  1. Aaaah leuk! Hier heb ik toffe herinerringen aan(lees: eerst gelukte nail art everr) Ik vind ‘m altijd erg leuk, mooi subtiel ook. En met een printje er op is een tof effect, ga ik onthouden! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *