Nail-art beads van eBay


Een tijdje geleden testte ik een setje van Anny voor Ilja, met balletjes voor op je nagels. En dit vond ik best leuk! Maar helaas was dat een best duur setje en het was nou niet iets wat ik heel veel vaker zal doen. Dus ging ik op eBay op zoek naar doosjes met van die balletjes erin en voor een fijn prijsje vond ik een setje die ik jullie vandaag ga laten zien!In het setje zitten 12 potjes met balletjes, elk in een andere kleur. De potjes zijn niet bijzonder groot, maar op zich gaan ze ook niet heel snel op. Ik denk dat je zeker 2-3x je nagels kunt doen met elk potje! De balletjes zijn wel wat kleiner dan bijvoorbeeld die van Anny, maar dat vind ik eigenlijk ook wel wat mooier. Alle kleuren zijn metallic-achtig!
En natuurlijk moest dat uitgeprobeerd worden! Ik besloot eerst een aquablauw kleurtje aan te brengen over een lakje van Ciaté. Hierbij bracht ik eerst 1 laagje van de nagellak aan om het daarna even te laten drogen, en daarna per vinger een laagje aan te brengen en de bolletjes erop te doen. Na een minuutje kun je de bolletjes nog iets aandrukken, zodat ze uiteindelijk beter zullen blijven zitten!
Ook leuk, roze! Ik vind de kleine potjes waarin de bolletjes zitten ook best handig, ik giet het daaruit op m’n nagels en heb er een bakje onder om de bolletjes op te vangen. Hierna kan je het gemakkelijk terug gieten in de potjes!
Uiteindelijk besloot ik ook nog een niet-matchende combinatie te maken, met donkerrood als basis en gouden balletjes. Ziet er ook wel tof uit vind ik!


Al met al vind ik het echt prima werken en zeker niet onderdoen voor balletjes van dure merken. Ik raad je wel af om er een topcoat over te doen en in het bijzonder bij deze balletjes, omdat ze dan hun kleur zullen afgeven (maar het is sowieso niet heel mooi met topcoat!). Het setje kocht ik voor iets minder dan €2 hier (of zoek op caviar nails / nail beads), een fijn prijsje voor een prima setje!

  1. Ik vind het er zo leuk uit zien! Zelf heb ik het nog niet, maar ik heb nu ook de neiging om het op Ebay te gaan kopen! En al zeker voor de prijs! Mooie matches ook! Voor al de laatste is erg apart.

  2. Wow je bent de eerste bij wie ik het echt mooi vind gedaan! Ik dacht eerst altijd ‘nehh niet voor mij’, maar bij jou ziet het erg echt heel erg netjes uit 🙂

  3. Ik heb dus ook zo’n setje besteld, maar ik kreeg minuscule flesjes ipv zulke potjes. :'( Heb dus maar een mail gestuurd naar de verkoper dat hij moet opsturen wat op de foto staat en ik hem anders negatief feedback ga geven. Geen antwoord. Gelukkig betaalde ik iets meer dan 1 dollar, ook geen drol dus. Maar ja, irritant! Want nu kan ik het nog niet goed uitproberen.

  4. Prachtig! Ik vind het sowieso een goed alternatief, het geeft precies hetzelfde leuke effect (eventueel mix je nog een paar kleuren bolletjes met elkaar) en dan heb je hetzelfde voor een prikkie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *