Nail-art – aztec roses


Iets wat ik al een tijdje wilde proberen is een aztec print op m’n nagels maken! Niet heel makkelijk, maar wel leuk. Dus ging ik aan de slag en vandaag laat ik jullie mijn creatie zien ;)!
Ik besloot het tribal printje te combineren met roosjes, om het wat schattiger te maken. Als basis gebruikte ik Recessionista van Essie en voor de lijntjes gebruikte ik een witte striper en een dun kwastje. De roosjes heb ik een keer op eBay gekocht en zijn van zacht siliconen, waardoor je ze beter in de vorm van je nagel kunt plakken. Maar goed, het is alsnog niet heel comfy ;)! Ik maakte ook nog wat stipjes met een dottingtool bij de roosjes ter opvulling.En tadaaa! Ik vind hem nog best goed gelukt, al vond ik het tekenen van het aztec printje niet heel makkelijk haha. Maar wel leuk om te proberen! Hopelijk vonden jullie hem ook leuk om te zien ^^.

  1. Leuke nail art! Heel schattig met de roosjes erbij. Alleen lijkt het me niet zo praktisch omdat ze heel erg uitsteken. Maar dat maakt niet uit, als het er maar leuk uit ziet! πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *