MaxFactor – Glam Green & Silver


Volgens mij heb ik helemaal niets van het merk MaxFactor in mijn stash.. Best jammer, want op zich lijkt het me wel een fijn merk! Maar best prijzig voor wat je bij Kruidvat kunt vinden. Van Ilja mocht ik twee schattige nagellakjes mee naar huis nemen en Marjolein zegt geen nee tegen mooie nagellak, dus mee naar huis gingen ze!Dit kleurtje heet Glam Green en is verrassend genoeg.. Groen ;). Maar wel best mooi groen! Vaak vind ik metallic groene kleurtjes erg kerst-kleur, maar bij deze tint valt het mee. Dekt in twee laagjes!Silver dekt helaas niet in twee laagjes, maar vind ik wel best bijzonder. Hij bevat verschillende tinten zilver en is niet metallic, maar je ziet dat hij echt uit glitter bestaat!


En zo’n kleur kun je het beste gewoon aanbrengen over bijvoorbeeld zwart. Hierboven heb ik 1 laagje over zwart aangebracht en hierdoor wordt hij wel donkerder van kleur, maar zie je de glitters wel beter. Pretty!


Ik weet dat Fantasy Fire een heel gewild kleurtje is van deze lijn, maar ik ben geen fan van rood/paars. Koele, donkere tinten vind ik wel erg mooi en ik ben dan ook blij met Glam Green en Silver! Deze kleine lakjes kosten €5,07 per stuk en Maxfactor vind je bij de meeste drogisterijen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *