Love – My Private Holo Jet


Hoewel ik voor oud & nieuw deze nail-art maakte, ging ik uiteindelijk toch voor glitter. Ik zag een toffe combo op instagram van Roxanne, en die moest ik proberen!Deze combo is My Private Jet van OPI met erover een lakje met kleine holo glittertjes. Ik heb helaas niet Fairy Dust van China Glaze, maar het glitterlakje van de Million Styles collectie van Catrice doet het net zo goed! Deze combo is mooi in gewoon licht..Maar nog veel mooier in zonlicht of wegens gebrek aan, met flits! In het lakje van OPI zitten al kleine holo glittertjes en bovendien een rode glans, en met de andere glittertjes erover is het ahhhmazing :D.


Ik ben in ieder geval helemaal verliefd op deze combo! Mocht je My Private Jet hebben, probeer het ook eens uit ;). En thanks Roxanne voor het goede idee!

  1. Dit is echt mijn favoriete lakje allertijden <3! Helaas issie kapot gevallen en ben ik nu aan het wachten totdat ik mijn nieuwe heb. Dit is een hele mooie combinatie.

  2. Prachtig hΓ¨?! Ik was er ook helemaal weg van! Door jou kocht ik My Private Jet trouwens. We’ve come full circle πŸ˜‰ (Ik heb btw die twee CiatΓ©lakjes ook gekocht – yap yap!)

  3. Moooi! Zo zag de originele My Private Jet er volgens mij uit, maar die is nergens meer verkrijgbaar. Maar zo krijg je ‘m ook makkelijk, ik ga het eens proberen πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *