Love – Arganolie


Van zachte lokken word ik heel erg blij en mijn haar heeft ook echt wel wat verzorging nodig. Mijn liefde voor bepaalde producten gaat echt in fases. Zo vond ik eerst Aussie heel fijn (en nog steeds wel hoor), daarna de Beautifying Oil van The Body Shop en van die leave-in conditioners.. En nu arganolie!


Hiermee kwam ik voor het eerst in aanraking door de nieuwe Andrélon lijn (zie mijn review hier) en vooral de shampoo en het masker vind ik echt super fijn. En niet alleen ik, want ik deel de shampoo nog steeds met m’n moeder en er staan alweer nieuwe flessen klaar ;). Het maakt mijn haar heerlijk zacht, waardoor het ook stukken beter valt. Yay!


Maar arganolie kun je ook los krijgen, en dit flesje kreeg ik van Ilja. Dit komt van ArganWinkel en is helaas best wel prijzig, wat logisch is omdat arganolie een duur ingrediënt is om te verkrijgen. Dit doe ik nu af en toe in de onderkant van m’n haar en maakt het echt zo zacht en gevoed! De olie voelt anders aan dan andere haaroliën die ik gehad heb, wat dikker en hij trekt voor m’n gevoel iets minder snel in. Maar eenmaal ingetrokken maakt het mijn manen heel gelukkig!


Op dit moment ben ik dus echt even arganolie-fan, haha! Vind het heel fijn spul en ik merk dat m’n haar er ook echt van opknapt en het goed kan gebruiken. Wat gebruik jij op het moment graag om je haar te verzorgen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Beautydagboek 2 januari 2013

  Ik vind Biosilk fantastisch! Die gebruik ik dus voorlopig even, maar ik ben ook benieuwd naar de echt argon olie 🙂

 2. Lifesplash 2 januari 2013

  Deze prullies lijken me ZOOOOO fijn! Je hoort er echt veel goeds over, haha, heb best benieuwd eigenlijk! Ik heb nog niets van arganolie, maar ben ook bang dat ik er verzot op raak en oooooh ik zie het al voor me. Lol. Panic.

 3. Charile 2 januari 2013

  Lijken me super fijne producten!

 4. Sofie 2 januari 2013

  Lijkt me erg fijn!

 5. Lise 2 januari 2013

  Ik ben heel blij met de hele haarolie-hype. Eindelijk iets dat echt werkt voor mijn haar

 6. Helen 2 januari 2013

  Krijg je van Andrélon geen last van je hoofdhuid bij langer gebruik? Heb daar zelf wel last van namelijk 🙁

 7. Lotte 2 januari 2013

  Ik ben ook fan! Ik vind die haarlijn van Andrélon ook echt helemaal het einde, de producten maken m’n haar zo zacht en minder pluizig! Naar pure arganolie ben ik heel benieuwd, dat wil ik ook echt eens gaan proberen.

 8. Meer 2 januari 2013

  Ik heb ook die aussie shampoo en conditioner maar nu ik ze langer heb vallen ze me ineens tegen :(. De geur.blijft heerlijk maar zonder conditioner is mn haar net touw! Wat bleek.. zit sls enzo in.. Ben nu op zoek naar nieuwe shampoo, zit in deze arganolieversie sles sls?:)

 9. Angela 2 januari 2013

  Ik gebruil al tijden shampoo en conditioner van Dove, ook super fijn spul!

 10. Sharon 2 januari 2013

  Klinkt goed! Ik probeer nu Redken geloof ik (??) haha, en tot nu toe is het heel goed 😀

 11. Vera 2 januari 2013

  Ik ben heel benieuwd naar die producten van Andrélon!

 12. Dorien 2 januari 2013

  In België verkopen ze jammer genoeg niet de shampoos van Andrélon, maar dit lijken me echt erg fijne producten en ook wel net wat ik nodig heb voor mijn haar!

 13. Charlotte 2 januari 2013

  Ik vind argan olie zo fijn voor mijn haar!
  <3
  Liefsx

 14. Annelie 2 januari 2013

  Ik ben benieuwd naar de producten van Andrelon. Ik gebruik op het moment Biosilk 🙂

 15. Frauke 2 januari 2013

  Hmmm, haarolie! Love dat. Kan geloven dat pure arganolie erg duur is, but it’s worth it! Olie is zooo goed voor je lokken. Laat ze helemaal stralen! Ik ben vooral dol op de Mythic Oil producten van L’oréal, en de nieuwe olie-lijn van Kérastase met het heerlijke Elixir! Echt aanraders 😀 <3

 16. Esmay 2 januari 2013

  Andrelon producten zijn liefde.

 17. Linda 2 januari 2013

  Andrelon haar verzorging is altijd chill 🙂

 18. Dhini 2 januari 2013

  Die Arganolie is erg fijn voor heel lichaam.

 19. Anne-Floor 2 januari 2013

  Ik gebruik de Andrelon Oil & Care producten ook, ze zijn echt enorm fijn!

 20. Lemony 9 januari 2013

  Lijkt me echt heel erg fijn spul!

 21. Mariska 10 januari 2013

  Ik gebruik deze producten van Andrélon ook en ben er ZO blij mee! Heerlijk spul!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén