Love – Arganolie


Van zachte lokken word ik heel erg blij en mijn haar heeft ook echt wel wat verzorging nodig. Mijn liefde voor bepaalde producten gaat echt in fases. Zo vond ik eerst Aussie heel fijn (en nog steeds wel hoor), daarna de Beautifying Oil van The Body Shop en van die leave-in conditioners.. En nu arganolie!


Hiermee kwam ik voor het eerst in aanraking door de nieuwe Andrélon lijn (zie mijn review hier) en vooral de shampoo en het masker vind ik echt super fijn. En niet alleen ik, want ik deel de shampoo nog steeds met m’n moeder en er staan alweer nieuwe flessen klaar ;). Het maakt mijn haar heerlijk zacht, waardoor het ook stukken beter valt. Yay!


Maar arganolie kun je ook los krijgen, en dit flesje kreeg ik van Ilja. Dit komt van ArganWinkel en is helaas best wel prijzig, wat logisch is omdat arganolie een duur ingrediënt is om te verkrijgen. Dit doe ik nu af en toe in de onderkant van m’n haar en maakt het echt zo zacht en gevoed! De olie voelt anders aan dan andere haaroliën die ik gehad heb, wat dikker en hij trekt voor m’n gevoel iets minder snel in. Maar eenmaal ingetrokken maakt het mijn manen heel gelukkig!


Op dit moment ben ik dus echt even arganolie-fan, haha! Vind het heel fijn spul en ik merk dat m’n haar er ook echt van opknapt en het goed kan gebruiken. Wat gebruik jij op het moment graag om je haar te verzorgen?

  1. Deze prullies lijken me ZOOOOO fijn! Je hoort er echt veel goeds over, haha, heb best benieuwd eigenlijk! Ik heb nog niets van arganolie, maar ben ook bang dat ik er verzot op raak en oooooh ik zie het al voor me. Lol. Panic.

  2. Ik ben ook fan! Ik vind die haarlijn van Andrélon ook echt helemaal het einde, de producten maken m’n haar zo zacht en minder pluizig! Naar pure arganolie ben ik heel benieuwd, dat wil ik ook echt eens gaan proberen.

  3. Ik heb ook die aussie shampoo en conditioner maar nu ik ze langer heb vallen ze me ineens tegen :(. De geur.blijft heerlijk maar zonder conditioner is mn haar net touw! Wat bleek.. zit sls enzo in.. Ben nu op zoek naar nieuwe shampoo, zit in deze arganolieversie sles sls?:)

  4. In België verkopen ze jammer genoeg niet de shampoos van Andrélon, maar dit lijken me echt erg fijne producten en ook wel net wat ik nodig heb voor mijn haar!

  5. Hmmm, haarolie! Love dat. Kan geloven dat pure arganolie erg duur is, but it’s worth it! Olie is zooo goed voor je lokken. Laat ze helemaal stralen! Ik ben vooral dol op de Mythic Oil producten van L’oréal, en de nieuwe olie-lijn van Kérastase met het heerlijke Elixir! Echt aanraders 😀 <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *