Love – Arganolie


Van zachte lokken word ik heel erg blij en mijn haar heeft ook echt wel wat verzorging nodig. Mijn liefde voor bepaalde producten gaat echt in fases. Zo vond ik eerst Aussie heel fijn (en nog steeds wel hoor), daarna de Beautifying Oil van The Body Shop en van die leave-in conditioners.. En nu arganolie!


Hiermee kwam ik voor het eerst in aanraking door de nieuwe Andrélon lijn (zie mijn review hier) en vooral de shampoo en het masker vind ik echt super fijn. En niet alleen ik, want ik deel de shampoo nog steeds met m’n moeder en er staan alweer nieuwe flessen klaar ;). Het maakt mijn haar heerlijk zacht, waardoor het ook stukken beter valt. Yay!


Maar arganolie kun je ook los krijgen, en dit flesje kreeg ik van Ilja. Dit komt van ArganWinkel en is helaas best wel prijzig, wat logisch is omdat arganolie een duur ingrediënt is om te verkrijgen. Dit doe ik nu af en toe in de onderkant van m’n haar en maakt het echt zo zacht en gevoed! De olie voelt anders aan dan andere haaroliën die ik gehad heb, wat dikker en hij trekt voor m’n gevoel iets minder snel in. Maar eenmaal ingetrokken maakt het mijn manen heel gelukkig!


Op dit moment ben ik dus echt even arganolie-fan, haha! Vind het heel fijn spul en ik merk dat m’n haar er ook echt van opknapt en het goed kan gebruiken. Wat gebruik jij op het moment graag om je haar te verzorgen?