Inspirational – portraits


Portretten vind ik vaak de meest indrukwekkende foto’s – maar het zijn ook de foto’s die ik het minste maak. Onbekenden op de foto zetten is lastig, zeker als je het in hartje Rotterdam probeert ;). En bekenden.. Ook niet heel makkelijk als je niet veel mensen weet waar je wel een foto van zou willen maken. Desalniettemin geniet ik wel graag van de portretfoto’s van anderen, en jullie hopelijk ook!Klik op de foto’s om naar de Flickr pagina van de fotograaf te gaan!

  1. Wat zitten er geweldig mooie portretten tussen Marjo! <3 Ik ben vooral onder de indruk van de zwart wit foto van het meisje dat zich vasthoudt aan de tak en het jonge meisje met de vlechten. Wauw, wauw, wauw. Een vriend van me houdt ervan om portretten te schieten en heeft zich tijdens zijn studiejaar in Korea mee bezig gehouden. Misschien vind je het leuk om zijn site te bekijken (streusel.nl)? (:

  2. Die tweede en laatste, wauw. De oma is ook erg mooi, die straalt op de een of andere manier heel veel emotie, zonder dat ze haar gezicht echt beweegt. Apart. Ondanks denk ik dat ik de zwart, wit het mooiste vind, die ogen. Damn. Lovely!

  3. Leuk, portretten zijn inderdaad altijd bijzonder! Altijd weer anders. Ik heb ook even een kijkje genomen bij andere foto’s van de fotografen. Ik vind het vooral leuk dat ze niet allemaal van die perfecte mensen fotograferen, maar wel allemaal mensen die een heleboel lijken te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *