Inspirational – portraits


Portretten vind ik vaak de meest indrukwekkende foto’s – maar het zijn ook de foto’s die ik het minste maak. Onbekenden op de foto zetten is lastig, zeker als je het in hartje Rotterdam probeert ;). En bekenden.. Ook niet heel makkelijk als je niet veel mensen weet waar je wel een foto van zou willen maken. Desalniettemin geniet ik wel graag van de portretfoto’s van anderen, en jullie hopelijk ook!Klik op de foto’s om naar de Flickr pagina van de fotograaf te gaan!

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Charlotte 20 januari 2013

  Wauw mooie foto’s!
  Ik vind dat erg mooi, zoiets zou ik zelf ook nog wel willen.

 2. Emilia 20 januari 2013

  Prachtige foto’s zeg! Sommige blikken lijken echt zoveel te zeggen, heel knap als een fotograaf zoiets vast kan leggen.

 3. Sofie 20 januari 2013

  Stuk voor stuk prachtige portretten!

 4. Josephine 20 januari 2013

  Oooh die zijn allemaal prachtig! Vind de twee waar er meisjes staan met gevlochten haar heel mooi.

 5. Dhini 20 januari 2013

  Prachtig allemaal. Graag wil ik ook een Portretten maken maar het lijkt mij niet zo makkelijk

 6. Charile 20 januari 2013

  Wauwie, wat een mooie foto’s!

 7. mysupersweetlife 20 januari 2013

  Prachtige foto`s! Ik vind mensen met sproeten en rossig altijd zo mooi, het heeft gewoon iets bijzonders!
  Liefs

 8. Nieke 20 januari 2013

  Wauw wat een prachtige foto’s! Vind de eerste 2 geweldig.

 9. Dionne 20 januari 2013

  wat een prachtige foto`s! De blik van een mens kan zoooo veel zeggen 🙂

 10. Ellis 20 januari 2013

  Wat een prachtige foto’s! Echt super 🙂

 11. danique 20 januari 2013

  nummer drie en de laatste vind ik echt prachtig !
  xoxo

 12. Chiara 20 januari 2013

  Wow wat een prachtige foto’s!

 13. Esther - Mango Sorbetto 20 januari 2013

  Mooie foto’s! De laatste is meer een beautyfoto denk ik, de rest heeft wat meer emotie.

 14. Lies 20 januari 2013

  Echt hele mooie portretten! Vooral de 6e vind ik erg mooi met dat meisje bij die tafeltjes en de laatste foto vind ik ook erg mooi.

 15. Joyce 20 januari 2013

  Wat zitten er geweldig mooie portretten tussen Marjo! <3 Ik ben vooral onder de indruk van de zwart wit foto van het meisje dat zich vasthoudt aan de tak en het jonge meisje met de vlechten. Wauw, wauw, wauw. Een vriend van me houdt ervan om portretten te schieten en heeft zich tijdens zijn studiejaar in Korea mee bezig gehouden. Misschien vind je het leuk om zijn site te bekijken (streusel.nl)? (:

 16. Lifesplash 20 januari 2013

  Die tweede en laatste, wauw. De oma is ook erg mooi, die straalt op de een of andere manier heel veel emotie, zonder dat ze haar gezicht echt beweegt. Apart. Ondanks denk ik dat ik de zwart, wit het mooiste vind, die ogen. Damn. Lovely!

 17. jana 20 januari 2013

  Wow prachtig 😀 x

 18. Wendy 20 januari 2013

  Mooie foto’s. Ik maak ook eigenlijk nooit portret foto’s. Ik vind dat een beetje eng en denk niet dat ik de persoon in kwestie goed genoeg kan sturen.

 19. Simone 20 januari 2013

  Prachtge foto’s! Voor zulke foto’s moet je inderdaad gewoon de perfecte ‘modellen’ vinden. Lastig als je niet zo iemand kent..

 20. Brechtje 20 januari 2013

  Leuk, portretten zijn inderdaad altijd bijzonder! Altijd weer anders. Ik heb ook even een kijkje genomen bij andere foto’s van de fotografen. Ik vind het vooral leuk dat ze niet allemaal van die perfecte mensen fotograferen, maar wel allemaal mensen die een heleboel lijken te vertellen.

 21. Beautydiamonds 20 januari 2013

  Er zitten echt prachtige foto’s tussen ze raken je ook echt tenminste mij haha:)

 22. Tara 20 januari 2013

  Haha, die van die chagrijnige kleuter is echt grappig, voor de rest zijn het inderdaad heel mooie foto;s

 23. Amanda 20 januari 2013

  Vooral die tussen de bossen vind ik gaaf!

 24. Velvet Rose 21 januari 2013

  Wauw ze zijn allemaal prachtig!

 25. Nina 21 januari 2013

  ik vind portret foto’s ook altijd prachtig, vooral van mensen die iets ‘speciaals’ in hun gezicht hebben 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén