Inglot palette – daily look!


Inglot is denk ik wel m’n favo merk wat betreft oogschaduw. De oogschaduws zijn niet echt goedkoop, maar wel goedkoper dan bijvoorbeeld MAC en vaak aanzienlijk beter gepigmenteerd! Laatst heb ik van Lara een leeg palette voor 5 kleurtjes gehad en heb ik mijn oogschaduws dus maar even opnieuw ingedeeld. En het leek me wel leuk om mijn favo’s met een look te laten zien!


Ik had 2 palettes van elk 3 kleurtjes, maar het was toch niet zo handig. Ik verwaarloosde namelijk de kleurtjes in m’n random palette en bovendien had ik 1 regenboog oogschaduw die gewoon niet goed was in vergelijking met de rest. Ik was dan ook erg blij met het lege palette, want nu kan ik ze makkelijk allemaal meenemen!Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

 • 363 – mat taupe
 • 404 – warm metallic goud
 • 407 – shimmery peachy oranje
 • 393 – shimmery champagne
 • 351 – mat gebroken witEn de look die ik er vaak mee maak is dit! Hierbij heb ik 351 gebruikt bij de binnenste ooghoek en bij het wenkbrauwbot, 393 op het bewegend ooglid en 363 in de crease. Tussen de crease en het bewegend ooglid heb ik nog wat 407 aangebracht. De gouden kleur gebruik ik niet zo vaak, maar is wel leuk om aan te brengen onder het ooglid of lichtjes over bijvoorbeeld de creasekleur! Een zwart lijntje en wat mascara en I’m good to go :).


Ik ben nog steeds heel blij met m’n Inglot oogschaduws en dat ze nu in 1 palette zitten, vind ik ideaal! Ik vind het wel jammer dat de prijzen het afgelopen jaar omhoog zijn gegaan (volgens mij is een palette met 3 kleurtjes bijvoorbeeld nu €26 in plaats van €20), maar ze zijn wel heel groot en fijn.

Heb je producten van Inglot? Wat vind je ervan?

 1. Wauw echt een mooi palette en een mooie ooglook! Het lijkt me dat je er heel veel ooglooks mee kunt maken, handig! Ik heb zelf niks van Inglot, maar ik ben nu wel echt benieuwd geraakt.

 2. Oh wauw, die kleuren staan je echt heel erg mooi Marjolein! Goede keuze, want ik vind dit echt prachtig haha. Ze passen zo mooi bij je ogen en je huidskleur, ik ben fan! *thumbs up*.

 3. Wauw, die kleuren zijn echt perfectie. Ik hou van goud en peachy oogschaduwtinten!
  Volgens mij heb ik zelf die 407 ook trouwens, maar dat terzijde. Mooie look ook πŸ˜€

 4. Supermooi palette <3 Ik had al wel een aantal swatches gezien die ik mooi vind, maar deze nummertjes schrijf ik ook op als ik ga swatchen in de winkel. Iedere keer als ik een inglot palette zie gaat het meer kriebelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *