I tried Velvet Nails!


Velvet nails – een van de trends in nail-art land! Volgens mij kwam CiatΓ© er als eerste mee en inmiddels zien we het bij meerder merken al terug. En op eBay, haha! Toen ik bij Lara was, mocht ik een potje spul voor velvet nails meenemen en inmiddels heb ik het geprobeerd. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet?Het potje komt van eBay en in dit artikel legt Lara in een filmpje uit hoe je dit aanbrengt. Eigenlijk is het dus een potje met vezeltjes die je op je nagellak plakt, waarna ze zacht en furry zijn ;)! Ik besloot het te proberen over Skyfall van OPI!
En tadaaa, aaibare nagels! Ok, ik moet zeggen dat het me best tegenviel, het aanbrengen. Er zaten best veel klontjes in het potje die ik eerst kapot moest maken en het duurde even voordat ik een handige techniek had haha. Wat handig is, is in ieder geval een pincet gebruiken om het aan te brengen!


Ik vond het wel leuk om eens te proberen, maar ik weet niet of ik het snel weer ga doen. Mooi en egaal aanbrengen vond ik best lastig en ik geloof dat het wel weer opdroogt als het nat wordt, maar denk dat het niet overal even goed tegen gaat kunnen ;). Het eraf halen viel me overigens reuze mee, dat was met nagellakremover zo gedaan! Maar mocht je het eens willen proberen en op eBay kunnen bestellen, dan zou ik het daar ook maar kopen ;). Scheelt een hoop geld!

Ben je fan van deze trend of is het ook niet echt je ding?