Herôme So Undercover – Becky, Bizzy & Molly


Misschien dat je al iets hebt gehoord van de film So Undercover (zo niet, bekijk de trailer!). In deze film speelt Miley Cyrus de stoere tiener Molly, die voor de FBI gaat infiltreren in een studentenhuis. Helaas heb ik hem nog niet gezien, maar het lijkt me wel een super leuke film om te kijken met vriendinnen! Speciaal voor deze film komt Herôme met de So Undercover collectie, waar ik 3 kleurtjes van ga laten zien.


Hierboven zie je van links naar rechts Becky, Bizzy en Molly. Glitterlakjes, yay! Ze zijn vernoemd naar de personages uit de film en goed, als het glitter is ben ik al snel tevreden ;).
Becky is vrij lastig te omschrijven. Een vrij koele kleur, een beetje blauwig en bronzig maar ook zilver. Best mooi! Dekt wel pas na 3 laagjes.
Bizzy is een mix van paars en blauw, erg leuk! Ook deze dekt na 3 laagjes.
Ook Molly is bijzonder, een mix van blauw en warm brons. Dekt wederom in 3 laagjes!


De lakjes vind ik erg leuk, maar wel jammer dat ze niet zo heel goed dekken. Een oplossing is om ze over zwart of donkerblauw aan te brengen, wat ik hierboven gedaan heb! Hierbij zien ze er wel iets anders uit omdat ze zelf niet echt dekken, maar ik vind het effect wel leuk.


Naast de drie glitterlakjes vind je ook nog 3 parelmoer kleurtjes in de collectie, wederom passende bij de personages uit de film. De film kun je al bekijken in de bioscoop en ook de bijbehorende collectie is te koop, exclusief bij Douglas! De nagellakjes kosten €6,95 per stuk. Zelf vind ik vooral Molly en Becky erg leuk!