Foto’s nieuwe lens


In deze post konden jullie al zien dat ik een nieuwe lens heb gekocht voor m’n Panasonic GF5, namelijk de Sigma 19mm F2.8. Een lagere diafragma (F-waarde) dan de standaardlens die erbij zat, waardoor hij het wat beter doet met lager licht en meer onscherpte heeft op de achtergrond. Inmiddels heb ik ‘m al wat uitgeprobeerd en helaas is het weer buiten grijzer dan grijs waardoor de foto’s alsnog om te huilen worden… Maar ik wilde ze toch nog aan jullie laten zien ;).
Ik ging dinsdag naar Ilja en nam uiteraard m’n camera met nieuwe lens mee om achter de katten aan te rennen! Heppie deed schattig op bed en kitten Abby vond m’n Kruidvat tasje erg leuk om mee te spelen. Ilja en ik hebben trouwens nog even geshopt maar kochten echt bizar weinig (en er waren genoeg leuke dingen om te kopen, maar het was ’t steeds net niet ;)). Ik kocht wel back-ups van m’n favo producten, omdat deze in het 2e schap van Essence zitten en ik die niet vaak tegen kom!
Ook heb ik er nog even mee door m’n tuin gehuppeld na een regenbui. Niet heel succesvol, maar de foto’s zijn nog wel mooi geworden vind ik! Veel beter kon ik niet vinden, haha.


En ik heb al 2 hoesjes voor m’n telefoon binnen, woehoe. Natuurlijk moest de roze er gelijk op! Ik heb nog wel wat foto-dates met mensen op de planning staan zodat ik hem buiten ook echt uit kan proberen, want ik ga toch liever niet in m’n eentje op pad (wegens saai en awkward). Die foto’s komen er dus ook vast nog aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *