Fotografie – als kinderen zo blij in de kinderboerderij


Afgelopen maandag zag ik eindelijk studievriendinnetje Nikki weer eens! Inmiddels doen we niet meer dezelfde studie en is afspreken wel wat lastiger, maar eindelijk kwam het er weer eens van. Nikki had een nieuwe camera waar ze niet zoveel van snapte, dus ging ik haar even ermee helpen! En zelf maakte ik ook nog wat foto’s (vooral van schattige diertjes in de kinderboerderij, haha), die ik toch wel met jullie wil delen!Omdat het koud was en begon te sneeuwen, zagen we helaas niet alle dieren buiten. Maar het was alsnog prima oefenmateriaal ;). Toen we weer thuis waren begon het overigens wel echt hard te sneeuwen (en stond ik in de sneeuw 10 minuten te wachten op de tram, boehoe) en ’s avonds viel er nog veeeeeel meer. I like!

  1. Ah wat een lieve foto’s allemaal! Ik kom elke dag met het werken langs een kinderboerderij en dan wil ik wel zo even stoppen als ik al die lieve dieren zie om er foto’s van te maken, maar helaas kan dat dan niet haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *