Favorites – nagellak & nail care


Hoewel ik veel nagellak heb, gebruik ik eigenlijk vaak maar weinig lakjes. Favorieten heb ik zeker en die veranderen ook best vaak! Benieuwd welke lakjes ik nu graag pak รฉn waar ik mijn nagels mee verzorg? Lees dan verder!China Glaze Shapeshifter – Catrice Have An Ice Day – China Glaze Water You Waiting For – Bourjous Bleu Moonlight

De Tranzitions collectie van China Glaze vond ik mwah (bekijk ‘m hier), maar Shapeshifter wordt met topcoat erover een aparte paars/zilveren lak, best mooi! Have An Ice Day vind ik een leuke glitterlak om over andere kleuren aan te brengen. Water You Waiting For en Bleu Moonlight zijn allebei blauw maar lijken totaal niet op elkaar, haha! Maar blauw vind ik altijd wel pretty!Essie Skirting The Issue – Essie Recessionistia – NCLA I’m With The Band – OPI My Private Jet

Ik begin ook steeds meer fan te worden van warme kleuren. Die van Essie zijn mooie, vampy tinten en die van NCLA is heerlijk fel! My Private Jet is denk ik wel m’n favo lakje van het vaste assortiment van OPI, en is nog mooier met Have An Ice Day van Catrice erover!


Mijn favo basecoat is nog steeds de Essence Nail Hardener, die ervoor zorgt dat mijn nagels niet gaan bladderen of afscheuren. Mijn favo topcoat is de Better Than Gel Nails Top Sealer, ook van Essence! Deze droogt niet alleen snel genoeg voor mij, maar geeft het ook echt een gel-achtige glans. Onder glitternagellak gebruik ik vaak de Peel-Off basecoat, zodat ik lekker kan pulken in plaats van schrobben ;)!


Heel goed zorg ik verder niet voor m’n nagels, maar dat is op zich ook niet nodig. Op dit moment probeer ik wel wat meer te smeren, omdat m’n nagelriemen erg droog werden van het koude weer! En dat doe ik het liefst met de heerlijk ruikende handcrรจmes van de kerstcollectie van The Body Shop. Ik vijl m’n nagels ook regelmatig en met kerst kreeg ik onder andere een nagelvijl van Sephora van Ilja, die ik eigenlijk verrassend fijn vind!

Welke kleurtjes draag jij op het moment graag?