Favorites – nagellak & nail care


Hoewel ik veel nagellak heb, gebruik ik eigenlijk vaak maar weinig lakjes. Favorieten heb ik zeker en die veranderen ook best vaak! Benieuwd welke lakjes ik nu graag pak รฉn waar ik mijn nagels mee verzorg? Lees dan verder!China Glaze Shapeshifter – Catrice Have An Ice Day – China Glaze Water You Waiting For – Bourjous Bleu Moonlight

De Tranzitions collectie van China Glaze vond ik mwah (bekijk ‘m hier), maar Shapeshifter wordt met topcoat erover een aparte paars/zilveren lak, best mooi! Have An Ice Day vind ik een leuke glitterlak om over andere kleuren aan te brengen. Water You Waiting For en Bleu Moonlight zijn allebei blauw maar lijken totaal niet op elkaar, haha! Maar blauw vind ik altijd wel pretty!Essie Skirting The Issue – Essie Recessionistia – NCLA I’m With The Band – OPI My Private Jet

Ik begin ook steeds meer fan te worden van warme kleuren. Die van Essie zijn mooie, vampy tinten en die van NCLA is heerlijk fel! My Private Jet is denk ik wel m’n favo lakje van het vaste assortiment van OPI, en is nog mooier met Have An Ice Day van Catrice erover!


Mijn favo basecoat is nog steeds de Essence Nail Hardener, die ervoor zorgt dat mijn nagels niet gaan bladderen of afscheuren. Mijn favo topcoat is de Better Than Gel Nails Top Sealer, ook van Essence! Deze droogt niet alleen snel genoeg voor mij, maar geeft het ook echt een gel-achtige glans. Onder glitternagellak gebruik ik vaak de Peel-Off basecoat, zodat ik lekker kan pulken in plaats van schrobben ;)!


Heel goed zorg ik verder niet voor m’n nagels, maar dat is op zich ook niet nodig. Op dit moment probeer ik wel wat meer te smeren, omdat m’n nagelriemen erg droog werden van het koude weer! En dat doe ik het liefst met de heerlijk ruikende handcrรจmes van de kerstcollectie van The Body Shop. Ik vijl m’n nagels ook regelmatig en met kerst kreeg ik onder andere een nagelvijl van Sephora van Ilja, die ik eigenlijk verrassend fijn vind!

Welke kleurtjes draag jij op het moment graag?

 1. Leuk om te zien!
  Ik herken het, schappen vol met nagellak en je pakt altijd dezelfde. hihi
  Mooie kleuren!
  En die handcreams lijken me erg fijn, ik gebruik lemony flutter en handcream van Sabon.

 2. Wat een leuk artikel! ๐Ÿ™‚ Erg toffe favorieten heb je! De topcoat Catrice Have An Ice Day heb ik ook! Die is zooo pretty! Begrijp helemaal waarom dat een favoriet van je is! Mmm ik ben erg benieuwd geworden naar de geuren van de handcremes! Ik draag momenteel niks op mijn nagels..

 3. Heel herkenbaar, dozen vol nagellak en toch altijd dezelfde kleuren nemen ๐Ÿ˜€ Ik ben zelf niet zo’n blauwdrager, maar de warme kleurtjes vind ik geweldig. Ik zit tegenwoordig ook weer in het rode kleurenpalet van Essie ๐Ÿ™‚

 4. Heel leuk om te zien! Het Catrice Million Styles lakje vind ik erg mooi uitzien. Ik gebruik op dit moment veel oudroze en lila lakjes op mijn nagels, maar mij kennende zal dat ook snel weer veranderen en draag ik andere kleuren weer heel vaak.

 5. Ik heb die gel lookalike topcoat al zo vaak zien voorbijkomen en ik heb al in verschillende filialen van kruidvat ernaar gezocht maar nooit gevonden haha. Deze vrijdag ga ik nog naar een andere kruidvat!

 6. Een creme achtige is nu mijn favoriet; het was een oude LE van Essence (Legends of the Sky), die ik in de kortingsbakken tegenkwam, ik had maar 2 flesjes meegenomen, dus ik moet maar eens op zoek naar een dupe voor als hij op gaat.. Nu draag ik vaak nudes. En ik wacht nog op het Misa setje wat ik bij Vampy Varnish had gewonnen, daar zitten vooral donkere kleuren in waar ik er naar benieuwd ben!
  Ik wou dat mijn huidskleur blauw wat beter kon verdragen!

 7. We hebben zowat precies dezelfde nagellak smaak ;).
  Schrobben bij glitternagellak hoeft nooit he! Livelifegorgeous heeft daar tutorial over met alu-folie (gebruik zelf dat doorzichtige, werkt ook prima!) en dan schrob je niet ๐Ÿ™‚ alle glitters direct weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *