Favorites – nagellak & nail care


Hoewel ik veel nagellak heb, gebruik ik eigenlijk vaak maar weinig lakjes. Favorieten heb ik zeker en die veranderen ook best vaak! Benieuwd welke lakjes ik nu graag pak รฉn waar ik mijn nagels mee verzorg? Lees dan verder!China Glaze Shapeshifter – Catrice Have An Ice Day – China Glaze Water You Waiting For – Bourjous Bleu Moonlight

De Tranzitions collectie van China Glaze vond ik mwah (bekijk ‘m hier), maar Shapeshifter wordt met topcoat erover een aparte paars/zilveren lak, best mooi! Have An Ice Day vind ik een leuke glitterlak om over andere kleuren aan te brengen. Water You Waiting For en Bleu Moonlight zijn allebei blauw maar lijken totaal niet op elkaar, haha! Maar blauw vind ik altijd wel pretty!Essie Skirting The Issue – Essie Recessionistia – NCLA I’m With The Band – OPI My Private Jet

Ik begin ook steeds meer fan te worden van warme kleuren. Die van Essie zijn mooie, vampy tinten en die van NCLA is heerlijk fel! My Private Jet is denk ik wel m’n favo lakje van het vaste assortiment van OPI, en is nog mooier met Have An Ice Day van Catrice erover!


Mijn favo basecoat is nog steeds de Essence Nail Hardener, die ervoor zorgt dat mijn nagels niet gaan bladderen of afscheuren. Mijn favo topcoat is de Better Than Gel Nails Top Sealer, ook van Essence! Deze droogt niet alleen snel genoeg voor mij, maar geeft het ook echt een gel-achtige glans. Onder glitternagellak gebruik ik vaak de Peel-Off basecoat, zodat ik lekker kan pulken in plaats van schrobben ;)!


Heel goed zorg ik verder niet voor m’n nagels, maar dat is op zich ook niet nodig. Op dit moment probeer ik wel wat meer te smeren, omdat m’n nagelriemen erg droog werden van het koude weer! En dat doe ik het liefst met de heerlijk ruikende handcrรจmes van de kerstcollectie van The Body Shop. Ik vijl m’n nagels ook regelmatig en met kerst kreeg ik onder andere een nagelvijl van Sephora van Ilja, die ik eigenlijk verrassend fijn vind!

Welke kleurtjes draag jij op het moment graag?

Verder Bericht

Vorige Bericht

39 Reacties

 1. Sofie 30 januari 2013

  Ik hou van bordeaux rode en blauwe nagellak, erg mooie kleuren ๐Ÿ™‚

 2. Charlotte 30 januari 2013

  Leuk om te zien!
  Ik herken het, schappen vol met nagellak en je pakt altijd dezelfde. hihi
  Mooie kleuren!
  En die handcreams lijken me erg fijn, ik gebruik lemony flutter en handcream van Sabon.

 3. Beautydagboek 30 januari 2013

  Ik hou momenteel heel erg van bordeaux rode lakjes. Die draag ik nu zelf ook het liefst! Lekker winters en classy!

 4. Lizzy 30 januari 2013

  Wat een leuk artikel! ๐Ÿ™‚ Erg toffe favorieten heb je! De topcoat Catrice Have An Ice Day heb ik ook! Die is zooo pretty! Begrijp helemaal waarom dat een favoriet van je is! Mmm ik ben erg benieuwd geworden naar de geuren van de handcremes! Ik draag momenteel niks op mijn nagels..

 5. beautybysandra 30 januari 2013

  wauw, wat een prachtige lakjes!

 6. Charile 30 januari 2013

  Hele mooie producten!

 7. Joni 30 januari 2013

  leuke nagellakjes!
  ik draag nu aqua cool van rimmel.
  en verder vind ik bordeaux ook heel erg mooi!

 8. LinvanT 30 januari 2013

  Die blauwe lak van bourjois is inderdaad erg mooi <3

 9. milou |Shimmer-Pie 30 januari 2013

  Ohhh ide donker rode van essie vind ik echt heel mooi!
  Ik had vorige week ook iedere keer zon bordeaux rood op! Super mooi vond ik dat!

 10. Kelly 30 januari 2013

  Die crรจmes van tbs zijn zo heerlijk.

 11. Liesbeth 30 januari 2013

  Heel herkenbaar, dozen vol nagellak en toch altijd dezelfde kleuren nemen ๐Ÿ˜€ Ik ben zelf niet zo’n blauwdrager, maar de warme kleurtjes vind ik geweldig. Ik zit tegenwoordig ook weer in het rode kleurenpalet van Essie ๐Ÿ™‚

 12. Mariska 30 januari 2013

  OPI My Private Jet vind ik wel heel erg mooi trouwens!
  Gefeliciteerd met je 1100 volgers trouwens ๐Ÿ˜‰

 13. Nieke 30 januari 2013

  Ik vind de twee Essie lakjes prachtig! Heel mooi.

 14. Lies 30 januari 2013

  Heel leuk om te zien! Het Catrice Million Styles lakje vind ik erg mooi uitzien. Ik gebruik op dit moment veel oudroze en lila lakjes op mijn nagels, maar mij kennende zal dat ook snel weer veranderen en draag ik andere kleuren weer heel vaak.

 15. Milou 30 januari 2013

  OPI my private jet is zoooo tof! Ik heb ‘m ook, maar was ‘m eigenlijk weer een beetje vergeten. Haha! En Ginger Sparkle: yum! ๐Ÿ™‚

 16. femketje 30 januari 2013

  recessionista is 1 van mijn favoriete lakken ๐Ÿ˜€

 17. Dorien 30 januari 2013

  Ik heb die gel lookalike topcoat al zo vaak zien voorbijkomen en ik heb al in verschillende filialen van kruidvat ernaar gezocht maar nooit gevonden haha. Deze vrijdag ga ik nog naar een andere kruidvat!

 18. Claudia 30 januari 2013

  Een creme achtige is nu mijn favoriet; het was een oude LE van Essence (Legends of the Sky), die ik in de kortingsbakken tegenkwam, ik had maar 2 flesjes meegenomen, dus ik moet maar eens op zoek naar een dupe voor als hij op gaat.. Nu draag ik vaak nudes. En ik wacht nog op het Misa setje wat ik bij Vampy Varnish had gewonnen, daar zitten vooral donkere kleuren in waar ik er naar benieuwd ben!
  Ik wou dat mijn huidskleur blauw wat beter kon verdragen!

 19. Alyssa 30 januari 2013

  Mooie producten zeg! Over welk lakje draag je Have an Ice day? Ziet er echt gaaf uit!

 20. Lisa 30 januari 2013

  Essie skirting the issue draag ik ook erg graag ๐Ÿ™‚

 21. Nicole 30 januari 2013

  hele mooie nagellakjes!

 22. LounaBeauty 30 januari 2013

  Wauwww super mooi. Prachtige nagels heb je.. ik ben jaloers haha.Die blauwe van China Glaze wil nog wel aanschaffen!

 23. Nina 30 januari 2013

  mooie lakjes heb je!

 24. Lifesplash 30 januari 2013

  OPI My Private Jet, Catrice Have An Ice Day en China Glaze Water You Waiting For vind ik echt heel erg mooi! Aaaah lovely.

 25. Laura Louise - Fablouise 30 januari 2013

  Wauw, mooie lakjes staan er tussen!

 26. Myrna 30 januari 2013

  Water You Waiting For is zo mooi!!

 27. Tessa 30 januari 2013

  mooie producten,
  ik heb vorige week de glitter top coat van catrice ook gekocht, hij lag in de afprijsbak voor 2,50. En hij is prachtig!
  xx

 28. Paulien 30 januari 2013

  Echt supermooie foto’s en leuke lakjes!

 29. Frauke 30 januari 2013

  Oehhh mooie foto’s, en leuke lakjes! Have an ice day is mijn favoriet, wat een heerlijk glitterlakje ๐Ÿ˜€

 30. Miss Sentinelli 30 januari 2013

  Mooie lakjes en vooral die van Essie, wow!!

 31. jana 30 januari 2013

  Hele mooie lakjes ๐Ÿ˜€ xx

 32. Anne-Floor 30 januari 2013

  Hele mooie lakjes, en die TBS handcrรจmes lijken me fijn!

 33. tamara 30 januari 2013

  ik hou van alle kleurtjes, vooral felle of nude kleurtjes ๐Ÿ™‚

 34. Masha 31 januari 2013

  Zo’n peel off bacecoat moet ik ook hebben! Ik heb altijd zo’n hekel aan het verwijderen van glitternagellak ๐Ÿ˜‰

 35. Meer 31 januari 2013

  We hebben zowat precies dezelfde nagellak smaak ;).
  Schrobben bij glitternagellak hoeft nooit he! Livelifegorgeous heeft daar tutorial over met alu-folie (gebruik zelf dat doorzichtige, werkt ook prima!) en dan schrob je niet ๐Ÿ™‚ alle glitters direct weg!

 36. Suzanne 2 februari 2013

  Essie Recessionistia is echt het mooiste lakje! Prachtig!

 37. Myrthe 3 februari 2013

  Ik vind die bordeauxrode lakjes van Essie zo mooi! En de topcoat ‘Have An Ice Day’ van Catrice vind ik ook prachtig.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén