Essie Recessionista & China Glaze Pizzazz


Voor mijn verjaardag kreeg ik van Ilja onder andere een mooi Essie lakje en op m’n verjaardag kwam toevallig de postbode langs met een pakketje van Lara! Daarin vond ik een heel tof glitterlakje van China Glaze en toevallig kon die ook nog eens goed bij het Essie lakje. En omdat ik ze toch nog wel wilde laten zien, vandaag de swatches van beide lakjes!
Van Lara kreeg ik Pizzaz, een glitterlakje van de kerstcollectie. Deze wilde ik al graag, maar ik heb me in weten te houden haha! Het Essie lakje heet Recessionista en is een mooie, klassieke kleur! Wel vind ik het jammer dat ze blijkbaar het kwastje hebben veranderd, eerst was hij rond aan het einde wat ik super fijn vond.
Maar de kleur vind ik wel heel mooi! Hij is van de herfstcollectie (Stylenomics) en daar heb ik er al eentje van, namelijk deze. Recessionista is soms meer paarsig, maar in het meeste licht bordeauxrood. Dekt bovendien in 1 laagje al goed, al doe ik er voor het mooie vaak toch 2 op.
En Pizzazz is super leuk om erover te doen! Je kunt hem ook wel los dragen denk ik, hij dekt wel in 2-3 laagjes. Maar zo vind ik hem wel lekker feestelijk! En China Glaze glitterlakjes vind ik altijd heel fijn, de glitters verdelen zich goed en de mix van kleurtjes is leuk.

Super bedankt Ilja & Lara! 😀

  1. Ik vind beide lakjes echt super mooi. Ook samen zijn ze tof! Als ik moest kiezen zou ik wel voor Recessionista gaan puur omdat ik die kleur zo mooi vindt. Liefs, Esmée

  2. Die rode lak is echt heel erg mooi! Love it, ik heb toevallig pas zo’n lipstick van Teeez gekregen in die kleur. Ben nu wel beetje fan van die kleur. Die glitter-lak is ook prachtig, glitters zijn altijd goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *