EOTD – Blue & Purple


Al een tijdje wilde ik weer een toffe, kleurrijke look maken. Maar stiekem liggen mijn oogschaduws op het moment nogal te verstoffen haha! Laatst maakte ik wel bovenstaande look, die ik goed geslaagd vond! Helaas heb ik er niet zoveel foto’s van, maar dat hoeft ook niet altijd ;). Benieuwd wat ik voor deze look gebruikt heb? Kijk verder!


Ik gebruikte voornamelijk Urban Decay oogschaduws, omdat ze natuurlijk gewoon super fijn zijn! Uit het Preen palette gebruikte ik de blauwe (Painkiller), paarse (Flash) en bruine (Toasted) kleur en uit het Vice palette de gebroken witte (Anonymous), zwarte (Black Market) en taupe (Desperation) kleur. Beide palettes kun je helaas niet meer kopen, maar natuurlijk wel andere palettes en ook losse kleuren! Ik gebruikte nog een donkerblauwe oogschaduw van het Sleek Storm palette om een lijntje mee te zetten boven m’n oog. En natuurlijk een oogschaduwbasis en een mascara!

Het is geen look die je me dagelijks zult dragen denk ik door de kleuren, maar ik vind hem wel tof geworden! Sowieso ben ik nog steeds heel blij met m’n Urban Decay palettes, de oogschaduws zijn super fijn en werken prettig.

Wat vinden jullie van de look? En hebben jullie Urban Decay producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *