Een ode aan blushes


Dat ik ooit een ode aan blushes zou schrijven.. Had ik niet verwacht van mezelf. Voorheen vond ik het niets, had ik het niet en liet ik het ook standaard links liggen. Maaaar, blushes kunnen zo mooi zijn! Ik ben alsnog geen roze-wangetjes-type, maar een warme blush met een mooie glans? Yes please!


In korte tijd heb ik dan ook een aardige collectie blushes bij elkaar gespaard (veel meer dan op deze foto’s, sssst!), al zijn het wel vooral van budgetmerken. Maar wat ik zeker geleerd heb, is dat investeren in een mooie blush die goed bij je past wel de moeite waard is. Bij mij gaan blushes echt never op (bij anderen wel, I know ;)) en als ik eenmaal een mooie heb, gebruik ik hem dag in dag uit. Ik ben zelf heel bleek en helemaal met foundation op, dus een blush is eigenlijk wel nodig om weer wat leven terug te krijgen in m’n gezicht!Mijn favoriete blushes op het moment lijken in de doosjes niet zo op elkaar, maar eenmaal op je wangetjes wel. Dit zijn van links naar rechts Etos Baked Blush, The Body Shop Coral Blush en MAC Star Wonder. Alle drie geven ze een warme kleur af en een mooie glans, dus eigenlijk dienen ze ook gelijk als highlighter!

Ben jij fan van blushes, of is het niet je ding?

Verder Bericht

Vorige Bericht

41 Reacties

 1. Sofie 23 januari 2013

  Leuk geschreven ๐Ÿ™‚ De MAC blush is echt wauw!

 2. Renskee 23 januari 2013

  wauww, mooie blushes! Ik ben ook echt fan van blushes, zonder ben ik altijd zo bleek, in de winter! Met staat daarom veel mooier! <3

 3. Charile 23 januari 2013

  Prachtige blushes!

 4. Lizzy 23 januari 2013

  Super leuk artikel! De The Body Shop Coral Blush vind ik prachtig! <3 Die zou ik ook wel willen hebben haha! Ik heb soms blush op, maar ik vind het niet zo belangrijk.

 5. Alyssa 23 januari 2013

  Wat een mooie blushes! Mijn favoriet is nog altijd Rose Gold ๐Ÿ™‚

 6. milou |Shimmer-Pie 23 januari 2013

  Mooi! Ik hou wel van blushes, maar toch gebruik ik ze vrij weinig!

 7. Yara 23 januari 2013

  Ik hou zรณ van blushes! Zonder blush zie ik er uit als een spookje, en met dan is alles ineens zo levendig!

 8. Priscilla 23 januari 2013

  Ah!! Wat een super mooie blushes! Ik draag het vaak maar heel spaarzaam; ik ben witter dan wit en vind het al snel te opvallend bij mezelf worden.

  • Marjolein 24 januari 2013 — Berichtauteur

   Dat doe ik ook inderdaad, anders ziet het er al snel erg clownesk uit! Breng het meestal aan met een fluffy stippling kwast, dat is het veiligst haha.

 9. LaraLaurentia 23 januari 2013

  Super mooie blushes, wel grappig om te zien dat je favo roze zijn met een goude glans ๐Ÿ™‚

 10. Charlotte 23 januari 2013

  MAC Star wonder is zo pretty! wauw.
  Ik heb ook echt een liefde voor blushes. De patroontjes in een blush maar ook het lieve of mooie effect ^_^

 11. LounaBeauty 23 januari 2013

  Mooie blushes inderdaad. Ik ben gek op blush. Vroeger gebruikte ik het noooooit gek he. (1.5 jaar geleden) hahaha

 12. Nieke 23 januari 2013

  Ik heb stiekem maar 1 blush die ik bijna nooit gebruik. Ik denk dat ik toch graag een mooie aan wil schaffen binnenkort. Deze zien er super uit!

 13. Miranda 23 januari 2013

  Blushes zijn zo mooi (a)

 14. Lies 23 januari 2013

  Oeh de kleuren van de blushes zijn inderdaad erg mooi! Ik had zelf wel een paar blushes, maar ik gebruikte ze eigenlijk nooit. Een paar maanden geleden besloot ik ze toch maar eens te proberen en nu kan ik bijna niet meer zonder haha.

 15. beautybysandra 23 januari 2013

  Wat een mooie blushes!

 16. Moniek 23 januari 2013

  Ik begin blushes ook steeds meer te waarderen!

 17. Kimberly 23 januari 2013

  Die baked blush van de Etos is prachtig zeg! Die wil ik ook in mijn stash hebben! En Star wonder… Die is zo mooi! <3

 18. peggy timmermans 23 januari 2013

  Ik ben van mening dat blush het meest noodzakelijke product is, zelfs boven foundation stat ie voor mij! En zoveel te ouder je wordt, zoveel meer onmisbaar!

 19. Esmay 23 januari 2013

  Those are so pretty! Maar eerst niet zo’n fan van blush? What was wrong with yaaa?

 20. Lenneke 23 januari 2013

  Ik dacht even dat dit de ode aan mij zou zijn!

 21. Leonella 23 januari 2013

  Een ode aan blushes, haha. Ik heb drie blushes, een die ik nooit gebruik (pigmenteert teveel, krijg ik knalrode wangen van), en twee van de etos. Eentje koel roze en eentje een wat warmere peachkleur. Die pigmenteren wat minder dus voor een blushnoob als ik werkt dat prima. Altijd als ik foundation gebruik, doe ik daar wat van op.

 22. Esther - Mango Sorbetto 23 januari 2013

  Ik ben gek op blushes, maar vooral in combinatie met een highlighter. Die van Etos vind ik heel mooi!

 23. Nicole 23 januari 2013

  hele mooie blushes! ik draag eignelijk bijna nooit blush..

 24. Wendy 23 januari 2013

  Ik droeg het nooit, tot mijn zusje een keer een klein toilettasje gaf met allerlei make-up spulletjes. Daar zat ook een blush bij en die heb ik helemaal op gemaakt. Ja, echt helemaal. Nu moet ik alleen opzoek naar een nieuwe die ongeveer hetzelfde is als die.

 25. Lotte 23 januari 2013

  MAC starwonder is echt prachtig! Ik gebruik nooit blush, aangezien ik hele rode wangen heb, maar ik gebruik wel elke dag highlighter!

 26. Tessa 23 januari 2013

  super leuk artikel, ik vind ze allemaal echt prachtig!!!
  xxx

 27. Meer 23 januari 2013

  Welke foundation draag jij? Ik zoek een licht dekkende hele lichte foundation. alle drogisterijmerken lichtste kleuren zijn me te donker..

  • Marjolein 24 januari 2013 — Berichtauteur

   Meestal draag ik als foundation de Gold BB-cream van Skin79 (alleen online te bestellen) of de Stay All Day concealer van Essence (ook prima als foundation te gebruiken). Een hele lichte foundation is de Gosh X-ceptional Wear foundation in de kleur Porcelain, die is voor mij zelfs nog aan de lichte kant haha! En anders kun je er nog voor kiezen om een witte foundation (MAC, Barry M, Illamasqua) te kopen, zodat je die kunt mengen met een te donkere kleur :).

 28. Linda 23 januari 2013

  Amen! Leuke blushes! Ik ben fan van roze blushes met een coole ondertoon

 29. femketje 23 januari 2013

  super mooie tinten ๐Ÿ˜€

 30. Anne-Floor 23 januari 2013

  Blushes zijn echt wel mijn favoriete make-up producten, ik kan er maar niet genoeg van hebben! Zelf heb ik Rose Gold en het ELF duo ook, favorietjes ๐Ÿ™‚

 31. jana 23 januari 2013

  Ik hou van blush, deze zijn mooi ๐Ÿ˜€ x

 32. Josephine 23 januari 2013

  Oh wauw, dat zijn mooie! Ik gebruik serieus geen blush haha.

 33. Paulien 23 januari 2013

  Prachtige blushes, vooral die baked ๐Ÿ™‚

 34. Iris 23 januari 2013

  Ik vind blushes van MAC zoooo mooi! Ik heb zelf nu alleen nog een normale MAC Blush, maar ik wil ook graag een MAC Mineralize blush en een MSF! Voorlopig blijft het even bij wensen, haha ๐Ÿ˜‰

 35. Kelly 23 januari 2013

  Ik ben zeker fan. Ik heb er nu een van gosh

 36. Nina 24 januari 2013

  die Mac blush; wauw wauw wauw, zo jammer dat die niet meer verkrijgbaar is!

 37. Anna 24 januari 2013

  Ik ben gek op blushes, ze gaan bij mij ook nooit op omdat ik er zoveel heb en het ook wel met mate gebruik ja

 38. Angelique 24 januari 2013

  ik hou van blushes en highlighters, elke keer maar weer word ik er verliefd op!

 39. Evelien 25 januari 2013

  Haha, bij mij gaan blushes ook nooit op hoor! Heb er 20-25 ofzo :’)

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén