Een ode aan blushes


Dat ik ooit een ode aan blushes zou schrijven.. Had ik niet verwacht van mezelf. Voorheen vond ik het niets, had ik het niet en liet ik het ook standaard links liggen. Maaaar, blushes kunnen zo mooi zijn! Ik ben alsnog geen roze-wangetjes-type, maar een warme blush met een mooie glans? Yes please!


In korte tijd heb ik dan ook een aardige collectie blushes bij elkaar gespaard (veel meer dan op deze foto’s, sssst!), al zijn het wel vooral van budgetmerken. Maar wat ik zeker geleerd heb, is dat investeren in een mooie blush die goed bij je past wel de moeite waard is. Bij mij gaan blushes echt never op (bij anderen wel, I know ;)) en als ik eenmaal een mooie heb, gebruik ik hem dag in dag uit. Ik ben zelf heel bleek en helemaal met foundation op, dus een blush is eigenlijk wel nodig om weer wat leven terug te krijgen in m’n gezicht!Mijn favoriete blushes op het moment lijken in de doosjes niet zo op elkaar, maar eenmaal op je wangetjes wel. Dit zijn van links naar rechts Etos Baked Blush, The Body Shop Coral Blush en MAC Star Wonder. Alle drie geven ze een warme kleur af en een mooie glans, dus eigenlijk dienen ze ook gelijk als highlighter!

Ben jij fan van blushes, of is het niet je ding?