Een ode aan blushes


Dat ik ooit een ode aan blushes zou schrijven.. Had ik niet verwacht van mezelf. Voorheen vond ik het niets, had ik het niet en liet ik het ook standaard links liggen. Maaaar, blushes kunnen zo mooi zijn! Ik ben alsnog geen roze-wangetjes-type, maar een warme blush met een mooie glans? Yes please!


In korte tijd heb ik dan ook een aardige collectie blushes bij elkaar gespaard (veel meer dan op deze foto’s, sssst!), al zijn het wel vooral van budgetmerken. Maar wat ik zeker geleerd heb, is dat investeren in een mooie blush die goed bij je past wel de moeite waard is. Bij mij gaan blushes echt never op (bij anderen wel, I know ;)) en als ik eenmaal een mooie heb, gebruik ik hem dag in dag uit. Ik ben zelf heel bleek en helemaal met foundation op, dus een blush is eigenlijk wel nodig om weer wat leven terug te krijgen in m’n gezicht!Mijn favoriete blushes op het moment lijken in de doosjes niet zo op elkaar, maar eenmaal op je wangetjes wel. Dit zijn van links naar rechts Etos Baked Blush, The Body Shop Coral Blush en MAC Star Wonder. Alle drie geven ze een warme kleur af en een mooie glans, dus eigenlijk dienen ze ook gelijk als highlighter!

Ben jij fan van blushes, of is het niet je ding?

  1. Super leuk artikel! De The Body Shop Coral Blush vind ik prachtig! <3 Die zou ik ook wel willen hebben haha! Ik heb soms blush op, maar ik vind het niet zo belangrijk.

  2. Oeh de kleuren van de blushes zijn inderdaad erg mooi! Ik had zelf wel een paar blushes, maar ik gebruikte ze eigenlijk nooit. Een paar maanden geleden besloot ik ze toch maar eens te proberen en nu kan ik bijna niet meer zonder haha.

  3. Een ode aan blushes, haha. Ik heb drie blushes, een die ik nooit gebruik (pigmenteert teveel, krijg ik knalrode wangen van), en twee van de etos. Eentje koel roze en eentje een wat warmere peachkleur. Die pigmenteren wat minder dus voor een blushnoob als ik werkt dat prima. Altijd als ik foundation gebruik, doe ik daar wat van op.

  4. Ik droeg het nooit, tot mijn zusje een keer een klein toilettasje gaf met allerlei make-up spulletjes. Daar zat ook een blush bij en die heb ik helemaal op gemaakt. Ja, echt helemaal. Nu moet ik alleen opzoek naar een nieuwe die ongeveer hetzelfde is als die.

  5. Welke foundation draag jij? Ik zoek een licht dekkende hele lichte foundation. alle drogisterijmerken lichtste kleuren zijn me te donker..

    1. Meestal draag ik als foundation de Gold BB-cream van Skin79 (alleen online te bestellen) of de Stay All Day concealer van Essence (ook prima als foundation te gebruiken). Een hele lichte foundation is de Gosh X-ceptional Wear foundation in de kleur Porcelain, die is voor mij zelfs nog aan de lichte kant haha! En anders kun je er nog voor kiezen om een witte foundation (MAC, Barry M, Illamasqua) te kopen, zodat je die kunt mengen met een te donkere kleur :).

  6. Ik vind blushes van MAC zoooo mooi! Ik heb zelf nu alleen nog een normale MAC Blush, maar ik wil ook graag een MAC Mineralize blush en een MSF! Voorlopig blijft het even bij wensen, haha ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *