DIY – pretty bracelets


Het was al best een tijdje geleden dat ik sieraden had gemaakt, maar laatst had ik er ineens wel zin in! En dus ging ik aan de slag, ik besloot armbandjes te maken. Ik vind ze best schattig en leuk geworden en omdat ze op zich niet heel moeilijk om te maken zijn, leek het me wel leuk om ze aan jullie te laten zien!Op internet zag ik ergens een foto van een ketting met in het midden een staafje met kraaltjes, wat ik best mooi vond! Vrij simpel, maar dat vind ik altijd wel leuker dan heel opvallend. Ik besloot een armbandversie ervan te maken met onder andere echt stenen kraaltjes. Ik ben niet zo thuis in de namen van (edel)stenen, maar ik geloof dat het wel specifieke soorten zijn ;).


Mocht je ze na willen maken; je hebt bovenstaande dingen nodig! Ik koop kraaltjes en dergelijken vaak op eBay, maar ik denk dat je ook al een heel eind komt als je een kijkje bij Xenos of Pipoos neemt. Je hebt in ieder geval een (dun) kettinkje nodig, een slotje, een staafje waar je de kraaltjes op rijgt en tangetjes om in ieder geval mee te knippen en het tangetje om te kunnen draaien. En natuurlijk kraaltjes!

Wat vind je van de armbandjes?

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. femketje 24 januari 2013

  ze zien er cute uit 😀 subtiel en daar hou ik wel van!

 2. Simone 24 januari 2013

  Schattig!Maar heb je geen last dat de armbandjes met de kraalkant naar beneden hangen? Ik heb dat altijd! Ze zijn wel cute! 🙂

 3. Velvet Rose 24 januari 2013

  Ze zien er leuk uit!

 4. Charile 24 januari 2013

  Wauwie, heel erg mooi 😀

 5. Yak Man 24 januari 2013

  Ze zijn echt mooi en simpel :). Ook leuk bij andere armbanden denk ik 😀

 6. Luna 24 januari 2013

  Ze zien er mooi uit, zeg! 🙂

 7. Mieke 24 januari 2013

  Heel leuk gedaan!! Lekker creabea:-)

 8. Lies 24 januari 2013

  Wat heb je dat leuk gemaakt! Ik vind edelstenen bij sieraden ook altijd zo mooi en ben zelf ook veel met edelstenen bezig. Als ik het goed zie heeft het ene armbandje lichtroze steentjes en dat is Rozenkwarts en in het bovenste zakje zijn zo te zien wit/paarse steentjes en dat is Amethyst. De andere steentjes kan ik zo helaas niet van de foto af zien welke het zijn haha.

 9. Charlotte 24 januari 2013

  Wat creatief Marjolein!
  Leuk om te zien<3
  en het resultaat is ook erg leuk!

 10. NailTalk 24 januari 2013

  Erg cute, leuk gedaan!

 11. Lotte 24 januari 2013

  Ah, leuk! Ik ben echt een beetje jaloers op jouw creativiteit, haha. Ik zou dit soort dingen echt nooit verzinnen en ik ben er ook niet goed in.

 12. Dionne 24 januari 2013

  heel leuk!! simpel maar classy 🙂

 13. Angelique 24 januari 2013

  Wat leuk! Ik hou wel van zelf gemaakte spulletjes! Mooie kleuren heb je ook gebruikt

 14. jana 24 januari 2013

  Ooh leuk 😀 x

 15. Nieke 24 januari 2013

  Super leuk! 😀 Heel leuk ook voor erbij.

 16. Elien 24 januari 2013

  Knap dat je dat kunt maken! Ze zijn echt mooi, gewoon subtiel en cute!

 17. Wendy 25 januari 2013

  Wat leuk! Creatief hoor. 😀

 18. Debbie 25 januari 2013

  Dat zijn mooie armbandjes zeg

 19. Josephine 25 januari 2013

  Wauw die zijn heel mooi! Ik zoek nog van die onderdelen voor iets leuks, ik ga eens langs bij de Xenos en de Pipoos!

 20. Nicole 26 januari 2013

  Wat leuk! Snel eens rondspeuren op eBay!

 21. Juudith 27 januari 2013

  Ik vind ze leuk!! heb zelf alleen nooit het geduld om zoiets te maken!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén