DIY – pretty bracelets


Het was al best een tijdje geleden dat ik sieraden had gemaakt, maar laatst had ik er ineens wel zin in! En dus ging ik aan de slag, ik besloot armbandjes te maken. Ik vind ze best schattig en leuk geworden en omdat ze op zich niet heel moeilijk om te maken zijn, leek het me wel leuk om ze aan jullie te laten zien!Op internet zag ik ergens een foto van een ketting met in het midden een staafje met kraaltjes, wat ik best mooi vond! Vrij simpel, maar dat vind ik altijd wel leuker dan heel opvallend. Ik besloot een armbandversie ervan te maken met onder andere echt stenen kraaltjes. Ik ben niet zo thuis in de namen van (edel)stenen, maar ik geloof dat het wel specifieke soorten zijn ;).


Mocht je ze na willen maken; je hebt bovenstaande dingen nodig! Ik koop kraaltjes en dergelijken vaak op eBay, maar ik denk dat je ook al een heel eind komt als je een kijkje bij Xenos of Pipoos neemt. Je hebt in ieder geval een (dun) kettinkje nodig, een slotje, een staafje waar je de kraaltjes op rijgt en tangetjes om in ieder geval mee te knippen en het tangetje om te kunnen draaien. En natuurlijk kraaltjes!

Wat vind je van de armbandjes?