DIY Phone Case


M’n nieuwe telefoon kocht ik best wel in een opwelling en ik bestelde gelijk hoesjes op eBay, maar het duurt natuurlijk even voordat die er zijn! Dus besloot ik om maar een hoesje in elkaar te zetten van stof, zodat ik in ieder geval even iets heb wat goed past. En het leek me wel leuk om het eindresultaat aan jullie te laten zien!Ik heb tussendoor geen foto’s gemaakt dus ik kan niet laten zien hoe ik het precies gedaan heb, maar heel moeilijk is het niet. Ik heb de stof van rokje gebruikt en vilt voor aan de binnenkant, en ik heb nog een klein zakje erop gemaakt voor m’n ov-kaart. Ik heb alles binnenstebuiten vastgenaaid met de hand en daarna hem weer terug gedraaid, waarna alles goed vast zat! Helaas gaat m’n telefoon er niet meer inpassen als ik een van de bestelde hoesjes erom doe, maar tot die tijd is het een prima oplossing dacht ik zo ;).

Mocht je een beetje handig zijn met naald en draad raad ik je zeker aan om eens zo’n leuk en handig hoesje te maken! Zelfs met de hand was het niet super veel werk. Ik werd overigens geïnspireerd door deze blog, met leuke DIY dingen!