DIY Phone Case


M’n nieuwe telefoon kocht ik best wel in een opwelling en ik bestelde gelijk hoesjes op eBay, maar het duurt natuurlijk even voordat die er zijn! Dus besloot ik om maar een hoesje in elkaar te zetten van stof, zodat ik in ieder geval even iets heb wat goed past. En het leek me wel leuk om het eindresultaat aan jullie te laten zien!Ik heb tussendoor geen foto’s gemaakt dus ik kan niet laten zien hoe ik het precies gedaan heb, maar heel moeilijk is het niet. Ik heb de stof van rokje gebruikt en vilt voor aan de binnenkant, en ik heb nog een klein zakje erop gemaakt voor m’n ov-kaart. Ik heb alles binnenstebuiten vastgenaaid met de hand en daarna hem weer terug gedraaid, waarna alles goed vast zat! Helaas gaat m’n telefoon er niet meer inpassen als ik een van de bestelde hoesjes erom doe, maar tot die tijd is het een prima oplossing dacht ik zo ;).

Mocht je een beetje handig zijn met naald en draad raad ik je zeker aan om eens zo’n leuk en handig hoesje te maken! Zelfs met de hand was het niet super veel werk. Ik werd overigens geรฏnspireerd door deze blog, met leuke DIY dingen!

  1. Wat een leuk hoesje! Ik heb ooit geprobeerd een tasje in elkaar te naaien. Ook al was die heel simpel, het lukte mij niet zonder hulp van me ma haha. Sindsdien heb ik het nooit meer geprobeerd terwijl het juist zo leuk is om zelf iets te maken.

  2. Wat leuk! Dit deed ik vroeger vaak met vilt! En dan maakte ik van vilt cupcakes of diertjes ofzo die plakte ik er dan ook op. Die van jou is wel een stuk beter afgewerkt en classy-er dan die rare die ik vroeger maakte haha:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *