Den Haag met Lara!


Gisteren reisde ik af naar Den Haag om daar te meeten met vriendinnetje Lara. Het doel was om een beetje te shoppen en een beetje te fotograferen, en dat hebben we dan ook gedaan! Niet heel veel omdat we niet zoveel tijd hadden, maar het was alsnog super gezellig. En de foto’s die ik gemaakt heb wil ik graag aan jullie zien!Nou ja, de foto’s vind ik niet heeeeel super goed gelukt haha. Het was gelukkig wel zonnig, maar de binnenstad van Den Haag is niet heel spetterend om op de foto te zetten. Ik vind het wel een hele leuke shopstad overigens! We hebben ook geen ministers in het eggie gespot, haha.


En shoppen hebben we dan dus ook nog gedaan. Bij Silja zag ik laatst een tof nagellaksetje van Urban Decay en die wilde ik stiekem nog wel, maar ik had de hoop al een beetje opgegeven omdat hij in de sale was en waarschijnlijk overal uitverkocht. Maar in Den Haag vond ik er nog eentje! En dus nam ik hem mee, met 50% korting dus nu voor €12. We maakten ook nog een praatje met de verkoopster van Urban Decay en toevallig kenden we die allebei! Uiteindelijk kregen we ook nog een proefje mee van de All Nighter Setting Spray, waar ik al heel erg benieuwd naar was. En ik kocht nog een chocoreep, haha!

Hoewel het kort was vond ik het wel weer even gezellig, en heb ik in ieder geval m’n nieuwe lens weer kunnen proberen! En Lara en ik gaan vast weer snel meeten, haha. De swatches van de lakjes zal ik jullie ook binnenkort nog laten zien!