Current favorites


Essie lakjes! En niet zomaar Essie lakjes, maar in het bijzonder de klassieke kleuren. In mijn geval dus Skirting The Issue (bloedrode jelly) en Recessionista (bordeauxrood). Felrood vind ik niet mooi bij mijn handen en nagels, maar deze donkere kleuren staan classy en erg mooi! Bovendien vind ik Essie lakjes heel fijn lakken :).


De nieuwe lens die ik vlak na m’n verjaardag kocht, voor m’n Panasonic GF5! Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er de laatste tijd steeds meer foto’s online komen.. De lens is een 19mm F2.8 van Sigma en hij werkt heel fijn! En de combinatie met m’n camera is lekker compact (in vergelijking met m’n spiegelreflex), dus neem ik hem ook vaker mee.


Al een tijd wil ik het Dreams Unlimited parfum van The Body Shop, en nu ik hem heb kan ik er geen genoeg van krijgen! Ik bestelde hem online omdat de 80ml versie ineens heel goedkoop was en ik ben er heel blij mee. De bodylotion had ik al en die combineer ik nu dus met het parfum. Jum!


Nu ik even geen colleges heb en niets voor school hoef te leren, heb ik me helemaal gestort op het lezen van boeken! En ik lees het liefst eBooks op m’n telefoon, omdat ik dat makkelijk in bed en onderweg kan doen. Ik ben nu bezig in The Fault In Our Stars maar heb al wat boeken gelezen, waaronder de The Hunger Games serie. Ik heb een Goodreads account aangemaakt om bij te houden wat ik gelezen heb en nog wil lezen, als je dat ook hebt mag je me toevoegen als vriend!


En als laatste heb ik me weer helemaal gestort op Tumblr! Ik deed het ongeveer een jaartje geleden heel fanatiek, maar daarna eigenlijk een tijd niet. Nu wel weer, want ik vind het vooral heel leuk om mooie foto’s te rebloggen of te posten en erdoor geïnspireerd te raken! Mocht je ook Tumblr hebben, dan kun je me volgen :D.

    1. Nee, ik vind het zelf eigenlijk wel prima te doen! Je kunt ook nog de letters groter zetten en ik heb ‘m sowieso op nachtstand staan (zwarte achtergrond, witte letters) wat fijner leest. Een papieren boek ga ik nooit lezen haha, vind ik veel te onhandig ;).

  1. Haaallo! Ik bezoek al een tijdje af en toe je blog en ik dacht; Ik zal eens een reactie achterlaten :-). Wat een super leuke lay-out heb je! Dat is echt gaaf gedaan. Mooie lakjes trouwens van Essie en je Tumblr-page is ook erg leuk! Liefs, Luna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *