Current favorites


Essie lakjes! En niet zomaar Essie lakjes, maar in het bijzonder de klassieke kleuren. In mijn geval dus Skirting The Issue (bloedrode jelly) en Recessionista (bordeauxrood). Felrood vind ik niet mooi bij mijn handen en nagels, maar deze donkere kleuren staan classy en erg mooi! Bovendien vind ik Essie lakjes heel fijn lakken :).


De nieuwe lens die ik vlak na m’n verjaardag kocht, voor m’n Panasonic GF5! Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er de laatste tijd steeds meer foto’s online komen.. De lens is een 19mm F2.8 van Sigma en hij werkt heel fijn! En de combinatie met m’n camera is lekker compact (in vergelijking met m’n spiegelreflex), dus neem ik hem ook vaker mee.


Al een tijd wil ik het Dreams Unlimited parfum van The Body Shop, en nu ik hem heb kan ik er geen genoeg van krijgen! Ik bestelde hem online omdat de 80ml versie ineens heel goedkoop was en ik ben er heel blij mee. De bodylotion had ik al en die combineer ik nu dus met het parfum. Jum!


Nu ik even geen colleges heb en niets voor school hoef te leren, heb ik me helemaal gestort op het lezen van boeken! En ik lees het liefst eBooks op m’n telefoon, omdat ik dat makkelijk in bed en onderweg kan doen. Ik ben nu bezig in The Fault In Our Stars maar heb al wat boeken gelezen, waaronder de The Hunger Games serie. Ik heb een Goodreads account aangemaakt om bij te houden wat ik gelezen heb en nog wil lezen, als je dat ook hebt mag je me toevoegen als vriend!


En als laatste heb ik me weer helemaal gestort op Tumblr! Ik deed het ongeveer een jaartje geleden heel fanatiek, maar daarna eigenlijk een tijd niet. Nu wel weer, want ik vind het vooral heel leuk om mooie foto’s te rebloggen of te posten en erdoor geïnspireerd te raken! Mocht je ook Tumblr hebben, dan kun je me volgen :D.

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Lemony 22 januari 2013

  Leuke favorites weer! Die nagellakjes zien er mooi uit 🙂

 2. femketje 22 januari 2013

  oeh pretty lakjes 😀

 3. beautybysandra 22 januari 2013

  Wat een leuk artikel!

 4. Lenneke 22 januari 2013

  Vind je het niet vervelend om je boeken op zo’n klein schermpje te lezen?

  • Marjolein 23 januari 2013 — Berichtauteur

   Nee, ik vind het zelf eigenlijk wel prima te doen! Je kunt ook nog de letters groter zetten en ik heb ‘m sowieso op nachtstand staan (zwarte achtergrond, witte letters) wat fijner leest. Een papieren boek ga ik nooit lezen haha, vind ik veel te onhandig ;).

 5. Tedje 22 januari 2013

  Die nagellakjes zijn mooi!

 6. Charile 22 januari 2013

  Leuke favorieten 🙂

 7. Masha 22 januari 2013

  Prachtige Essie lakjes!

 8. Charlotte 22 januari 2013

  Leuk artikel!
  Die essie lakjes zijn echt pretty!
  leuk dat je tumblr hebt! ik ga je volgen:D

 9. LounaBeauty 22 januari 2013

  Fijne favorieten. Je essie lakjes.. i like! 🙂

 10. Velvet Rose 22 januari 2013

  Die twee lakjes zien er echt mooi uit!

 11. Esmée 22 januari 2013

  Leuk artikel 😉

  Liefs, Esmée

 12. Lotte 22 januari 2013

  Leuk om te zien!

 13. jana 22 januari 2013

  Erg leuk om te zien 😀 x

 14. Luna 22 januari 2013

  Haaallo! Ik bezoek al een tijdje af en toe je blog en ik dacht; Ik zal eens een reactie achterlaten :-). Wat een super leuke lay-out heb je! Dat is echt gaaf gedaan. Mooie lakjes trouwens van Essie en je Tumblr-page is ook erg leuk! Liefs, Luna

  • Marjolein 23 januari 2013 — Berichtauteur

   Hey, leuk dat je eens een reactie achter laat! 😀 En bedankt voor het complimentje op m’n layout, ben er zelf ook erg blij mee!

 15. Ilja 22 januari 2013

  Fijn dat je lakje zo goed bevalt, toch de goede uit het schap gevist!

 16. Esmay 22 januari 2013

  Die lakjes lijken zooo erg op elkaar, jemig haha! Ik vind zulke kleuren altijd wel tof, heel chic. Maar op een of andere manier past ’t niet zo bij mij.

 17. Wendy (B) 23 januari 2013

  Heb je de Essie-nagellakjes in de winkel gekocht of online (Ebay)?

 18. Esther - Mango Sorbetto 23 januari 2013

  Ik draag Essie Recessionista ook heel vaak, afgewisseld met Bordeaux die er heel erg op lijkt maar net een beetje anders is 😉

 19. Nicole 23 januari 2013

  hele leuke favorieten!
  heb je gelijk toegevoegd op goodreads 🙂

 20. Evelien 25 januari 2013

  Lovely dingetjes!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén