Current beauty wishlist


1. Fairy Dust van China Glaze! Dit is een doorzichtige lak met hele fijne, holografische glittertjes. Super mooi over andere (glitter)lakjes. Ik heb een dupe van Catrice, maar omdat die waarschijnlijk snel genoeg op is (en ik een sucker ben voor China Glaze) gok ik dat Fairy Dust snel in m’n digitale winkelmandje gaat belanden..

2. Naked Basics palette van Urban Decay. Naked 1 en 2 zijn nooit met me mee naar huis gegaan, maar dit kleine palette met 6 kleurtjes spreekt me wel aan! Komt helaas pas eind februari/begin maart naar Nederland (dat vertelde de verkoopster bij Sephora me tenminste), maar tot die tijd vermaak ik me wel met reviews ervan.

3. Fame van Lady Gaga. Ik vind de geur eigenlijk best lekker, maar wat me tot nu toe tegenhoudt om hem te kopen (naast de prijs), is dat ik het geen Lady Gaga geur vind. Ik verwachte kruidig, unisex en lekker apart, maar eigenlijk is hij warm en heel vrouwelijk.. Maar toch blijf ik hem lekker vinden!

4. Be Delicious van DKNY staat al wel een hele tijd op m’n wishlist, een heerlijk frisse geur! Lijkt me heel lekker voor de lente en de zomer, dus waarschijnlijk koop ik hem tegen die tijd eindelijk eens.

5. Naked foundation van Urban Decay. Probeerde ik ook even uit bij de counter en hij lijkt me heel fijn! Hij is licht en dun, maar heeft alsnog een prima dekking. Helaas wel duuuur (€40), dus dan moet ik wel zeker weten dat ik hem wil en fijn ga vinden!

6. Gosh Long Lasting Eyeliners zijn echt de bom! Zijn hetzelfde als de waterproof eyeliner van Catrice (ook exact dezelfde verpakking), maar dan ook verkrijgbaar in andere kleuren dan zwart. Ik wacht nog even op een 1+1 gratis actie bij Kruidvat, omdat ze met €8 per stuk wel aanzienlijk duurder zijn dan die van Catrice.

Wat staat er op jouw beauty wishlist?

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Lifesplash 15 januari 2013

  Urban Decay plaettes, aaaah, ja. Ik vind die echt super tof. Komt de basics pas eind feb/maard? Oh, da’s ook laat zeg.. best jammer. Fame heb ik btw ook geroken, maar die vond ik een beetje tegenvallen. Be Delicious vind ik wel super lekker! 😀

 2. Charlotte 15 januari 2013

  Mooie beauty whishlist!
  Wauw dat urban decay naked basic lijkt me ook wel wat. al heb ik naked2 al Hihi
  Ik wil Lady Gaga Fame ook! <3

 3. Sofie 15 januari 2013

  Leuke wishlist! De foundation van Urban Decay wil ik heel graag, maar daar moet ik nog lang voor sparen.

 4. Lizzy 15 januari 2013

  Wat een toffe beauty wishlist! De Be Delicious parfum van DKNY wil ik ook hebben! Hij ruikt inderdaad er fris! En ik houd nou eenmaal van appeltjes hihi! Verder vind ik het Naked 2 palette erg mooie kleuren bevatten. Dus die wil ik ooook!

 5. Mariska 15 januari 2013

  Be Delicious is inderdaad een heerlijke geur, vooral voor in de lente of de zomer.

 6. femketje 15 januari 2013

  Mooie producten allemaal 😀

 7. Charile 15 januari 2013

  Het palette van Urban Decay zou ik ook wel willen! Maar eigenlijk heb ik al genoeg oogschaduws!

 8. Floor 15 januari 2013

  Ieeh ik wil Fame! Marjolein heeft hem ook en hij ruikt echt goddelijk <3

 9. Nieke 15 januari 2013

  Dit wil ik eigenlijk ook allemaal wel haha.

 10. LinvanT 15 januari 2013

  Fairy Dust gaat bij mij ook hard 🙂 Zat laatst te twijfelen om Ice Day van catrice te kopen omdat nu hier en daar weer restjes million styles opduiken. Techno van China Glaze is ook errug mooi 🙂

 11. Esmay 15 januari 2013

  Fairy Dust lijkt me moohooi! En Lady Gaga is yum!

 12. Esther - Mango Sorbetto 15 januari 2013

  Mooie wishlist! Ben ook wel benieuwd naar de foundationds van Urban Decay.

 13. Amy-Denise 15 januari 2013

  Ik heb het Fame parfum gekregen voor Kerst, ben er zo blij mee!

 14. Tessa 15 januari 2013

  super leuke beauty dingtjes, die zilveren nagellak is echt prachtig!
  xx

 15. Dionne 15 januari 2013

  Het naked palette wil ik nog steeds graag evenals nog meer goede kwasten en een refill van het luchtje Amour van Kenzo maar alles is zo duur:(

 16. Lenneke 15 januari 2013

  Be Delicious van DKNY is heerlijk! Voordat je dit soort luchtjes koopt, moet je zeker even bij Kijkshop kijken. Voor The Dreamer van Versace (voor mannen) betaal je daar maar de helft van wat je bij bijvoorbeeld Douglas betaalt.

 17. Nina 15 januari 2013

  ik heb ongeveer dezelfde wishlist! vooral die fairy dust.. die is praaachtig

 18. Kelly 15 januari 2013

  Ik heb be delicious van DKNY echt lange tijd elke dag gedragen en ik moet zeggen dat ik hem nu steeds minder lekker vind ruiken, echt heel erg zonde aangezien ik nog een bijna vol flesje heb staan. Ik hoop hem ooit te herontdekken.

 19. Bows are cute 15 januari 2013

  De Gosh eyeliners zien er heel mooi uit!
  Dat Naked palletje zou ik ook graag hebben! Ik het al het Naked 2 pallet en het Naked ik wil ik er ook nog aan toevoegen. Ze zijn zo mooi!

 20. Lotte 15 januari 2013

  Mooie wishlist! Het Naked palette lijkt mij erg mooi!

 21. jana 15 januari 2013

  Mooie wishlist 😀 x

 22. Angela 15 januari 2013

  Catrice komt ook met een pallette strakjes in de nieuwe collectie, daar wacht ik nog even op 🙂

 23. Josephine 15 januari 2013

  Naked basics wil ik ook nog heel graag!

 24. Anne-Floor 15 januari 2013

  Ik heb zelf de 30 ml variant van Fame, echt een heerlijke geur <3

 25. Ilja 15 januari 2013

  ik vind de geur van Gaga ook verrassend lekker! <3

 26. Mirjam 17 januari 2013

  Dat is nog best bescheiden 😉

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén