Current beauty wishlist


1. Fairy Dust van China Glaze! Dit is een doorzichtige lak met hele fijne, holografische glittertjes. Super mooi over andere (glitter)lakjes. Ik heb een dupe van Catrice, maar omdat die waarschijnlijk snel genoeg op is (en ik een sucker ben voor China Glaze) gok ik dat Fairy Dust snel in m’n digitale winkelmandje gaat belanden..

2. Naked Basics palette van Urban Decay. Naked 1 en 2 zijn nooit met me mee naar huis gegaan, maar dit kleine palette met 6 kleurtjes spreekt me wel aan! Komt helaas pas eind februari/begin maart naar Nederland (dat vertelde de verkoopster bij Sephora me tenminste), maar tot die tijd vermaak ik me wel met reviews ervan.

3. Fame van Lady Gaga. Ik vind de geur eigenlijk best lekker, maar wat me tot nu toe tegenhoudt om hem te kopen (naast de prijs), is dat ik het geen Lady Gaga geur vind. Ik verwachte kruidig, unisex en lekker apart, maar eigenlijk is hij warm en heel vrouwelijk.. Maar toch blijf ik hem lekker vinden!

4. Be Delicious van DKNY staat al wel een hele tijd op m’n wishlist, een heerlijk frisse geur! Lijkt me heel lekker voor de lente en de zomer, dus waarschijnlijk koop ik hem tegen die tijd eindelijk eens.

5. Naked foundation van Urban Decay. Probeerde ik ook even uit bij de counter en hij lijkt me heel fijn! Hij is licht en dun, maar heeft alsnog een prima dekking. Helaas wel duuuur (€40), dus dan moet ik wel zeker weten dat ik hem wil en fijn ga vinden!

6. Gosh Long Lasting Eyeliners zijn echt de bom! Zijn hetzelfde als de waterproof eyeliner van Catrice (ook exact dezelfde verpakking), maar dan ook verkrijgbaar in andere kleuren dan zwart. Ik wacht nog even op een 1+1 gratis actie bij Kruidvat, omdat ze met €8 per stuk wel aanzienlijk duurder zijn dan die van Catrice.

Wat staat er op jouw beauty wishlist?

  1. Urban Decay plaettes, aaaah, ja. Ik vind die echt super tof. Komt de basics pas eind feb/maard? Oh, da’s ook laat zeg.. best jammer. Fame heb ik btw ook geroken, maar die vond ik een beetje tegenvallen. Be Delicious vind ik wel super lekker! πŸ˜€

  2. Wat een toffe beauty wishlist! De Be Delicious parfum van DKNY wil ik ook hebben! Hij ruikt inderdaad er fris! En ik houd nou eenmaal van appeltjes hihi! Verder vind ik het Naked 2 palette erg mooie kleuren bevatten. Dus die wil ik ooook!

  3. Fairy Dust gaat bij mij ook hard πŸ™‚ Zat laatst te twijfelen om Ice Day van catrice te kopen omdat nu hier en daar weer restjes million styles opduiken. Techno van China Glaze is ook errug mooi πŸ™‚

  4. Be Delicious van DKNY is heerlijk! Voordat je dit soort luchtjes koopt, moet je zeker even bij Kijkshop kijken. Voor The Dreamer van Versace (voor mannen) betaal je daar maar de helft van wat je bij bijvoorbeeld Douglas betaalt.

  5. Ik heb be delicious van DKNY echt lange tijd elke dag gedragen en ik moet zeggen dat ik hem nu steeds minder lekker vind ruiken, echt heel erg zonde aangezien ik nog een bijna vol flesje heb staan. Ik hoop hem ooit te herontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *