Bourjois nail polishes


Met het merk Bourjois heb ik een haat-liefde verhouding. Sommige producten zijn fijn, andere producten spreken me niet zo aan en op zich is het merk best prijzig. Het leek me leuk om de items te laten zien die ik heb van dit merk – wat alleen nog maar nagellak is, haha! Vroeger heb ik wel andere dingen gehad, maar oude make-upjes moeten helaas soms de prullenbak in.

Allereerst heb ik twee “1 Seconde Gel Texture” nagellakjes, die ik het fijnst vind! Deze nagellakjes hebben lange steeltjes en fijne kwastjes, én ze dekken goed. Bleu Water is een lichtblauwe kleur die in 2 laagjes dekt en heel fris staat, en Bleu Moonlight dekt zelfs in 1 laagje al! Deze nagellakjes kosten als het goed is €8,50 per stuk.

De “10 Days Anti Chips” nagellak vind ik op mijn nagels net zo mooi, maar heeft de meest onhandige verpakking ever! De dop ligt niet lekker in de hand (ik heb ‘m zelfs al meerdere keren uit m’n hand laten vallen – met nagellak erop) en het kwastje is ook niet fijn. Als ik ze gebruik, gaat dit dus wel vaak samen met frustratie ;). Maar gelukkig maken de mooie kleurtjes dit wel weer snel goed! #23 is een mosgroenige kleur en #18 een blauwe met zilveren glittertjes, allebei dekkend in 2 laagjes. Ze kosten als het goed is ook €8,50, maar ik geef dus zeker de voorkeur aan de 1 Seconde lakjes/kwastjes ;).
Als laatste heb ik nog de Python topcoat, het antwoord van Bourjois op de crackle trend. Deze topcoat is wel iets anders, de scheurtjes zijn wat kleiner en hij lijkt ook meer van een gel-achtig spul dan echt nagellak. Of ik hem vaak gebruik? Hij staat net zoveel stof te vangen als m’n andere crackle nagellakjes, haha! Wel vind ik hem nog iets mooier dan crackle, zeker als je ‘m heel dun aan brengt over een compleet opgedroogd lakje (wat ik op de foto’s niet gedaan heb ;)). Ook deze kost €8,50.

Van de 1 Seconde Gel lijn wil ik zeker nog wel wat kleurtjes en ook de lijn die in hetzelfde flesje zit als de Python topcoat is fijn! Helaas zijn ze wel wat prijzig, al vind ik ze mooier op m’n nagels en blijven ze langer zitten dan andere merken. Ben jij fan van de Bourjois lakken?

  1. Vroeger (in het stenen tijdperk) was Bourjois echt mijn favo merk vanwege de mooie verpakkingen. Maar nu vind ik het eigenlijk een beetje te duur, al zijn de lakjes wel erg mooi 🙂

  2. Ik heb volgens mij alleen een mascara van Bourjois, ergens ver weg in een hoekje gestopt want ik vind hem verschrikkelijk haha! De nagellakjes vind ik er wel mooi uit zien, vooral die Python is wel grappig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *