Birthday presents!


Afgelopen vrijdag vierde ik m’n 22ste verjaardag, woehoe! En het leek me wel leuk om nog te laten zien wat ik gekregen heb. Helaas was zo’n beetje iedereen ziek dus heel druk was het niet haha, maar ik heb alsnog hele leuke cadeaus mogen uitpakken!


Lieve Ilja kwam langs en van haar kreeg ik chocolaatjes, een mooi Essie lakje en… Een unicorn! Dat vond ze wel bij me passen, haha. Thanks girl ;).


Toevallig kwam op m’n verjaardag de postbode met een cadeautje van Lara, namelijk Pizzazz van China Glaze! Deze wilde ik al een tijdje en Lara had ‘m voor mij besteld, super leuk!


Ik wist niet zo goed wat ik aan m’n broer moest vragen en uiteindelijk zei ik dat hij maar moest kijken of Sephora het Naked Basics palette van Urban Decay al had. Helaas hebben ze die hier niet nog niet, maar kreeg ik wel een cadeaubon van m’n broer! En ik kreeg nog een computerspel, Mirror’s Edge. Dat heb ik al een beetje gespeeld maar ik moet nog even wennen aan alle toetscombinaties enzo, haha!


Als laatste kreeg ik van m’n ouders en opa geld, wat ik bij elkaar heb gelegd om afgelopen zaterdag eindelijk de lens te kopen die ik wilde! Dit is de Sigma 19mm F2.8 lens voor m’n Panasonic (ik geloof dat een equivalent voor een spiegelreflex een 35mm lens zou zijn). Deze wilde ik graag omdat hij het beter doet bij slechter licht dan de kitlens die ik heb, en hij is ook iets kleiner!

En dat waren m’n cadeautjes :D. Ik moet nog wel wat dingen krijgen geloof ik, maar ik ben al heerlijk verwend ^^. Swatches van de nagellakjes en foto’s met de nieuwe lens zien jullie snel! Oh en natuurlijk nog bedankt voor alle felicitaties op m’n verjaardagspost :).

  1. Ooooh my god, je bent heeerlijk verwend haha! Ik hou van die unicorn, haha genius! Dat CG lakje is ook heel erg mooi, wel balen dat het palette er bij Sephora niet meer was, :c Ach, cadeaubon is ook leuk, toch?

  2. Wat heb je leuke cadeautjes gekregen! Vooral je eenhoorn vind ik wel tof, haha, in ieder geval een heel origineel cadeau. En die lens is ook mooi, daar zul je vast veel plezier van hebben!

  3. Ah wat een prachtige cadeaus heb je gekregen. Vet leuk, die unicorn haha. En dat China Glaze lakje ziet er echt prachtig uit!
    Gefeliciteerd nog trouwens! πŸ˜€

  4. Heerlijke cadeau’s heb je gekregen meis! Ik ben benieuwd naar je foto’s met de nieuwe lens. Ik zeg een random foto artikel van details in huis, tuin en omgeving… oh en Puss!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *