Worth the watch – Cloud Atlas

Het is inmiddels alweer een week of 3 geleden dat ik deze film heb gezien in de bioscoop, maar ik moest er echt nog wel iets over schrijven! Toen m’n broer en ik namelijk een tijd geleden de trailer zagen vóor een andere film, wisten we al wel zeker dat we Cloud Atlas wilden gaan bekijken. En so we did! Waarom het echt een aanrader is?

Hoewel de film 2,5 uur duurt merkte ik daar helemaal niets van, ik werd al snel helemaal in de verhalen gezogen. Verhalen ja, omdat het meerdere verhaallijnen zijn die uiteindelijk uiteraard bij elkaar zullen komen. Het viel me mee hoe verwarrend dit was, wat vooral komt doordat de verhaallijnen zich in verschillende tijdperken afspelen en je dus aan de kleding en omgeving sowieso direct ziet welk verhaal het is. Een simpele film is het alsnog niet en je moet zeker opletten!

Maar ik vond het een hele indrukwekkende film en ook de boodschap erachter vond ik wel sterk, al lijkt het me niet echt realistisch. Ik ga hier niet teveel over verklappen omdat je dan al teveel weet, maar mocht je zin hebben in een sterke en goede film.. Ga Cloud Atlas zeker bekijken! En mocht je hem al gezien hebben, laat me dan zeker weten wat jij ervan vond.