Worth the watch – Cloud Atlas

Het is inmiddels alweer een week of 3 geleden dat ik deze film heb gezien in de bioscoop, maar ik moest er echt nog wel iets over schrijven! Toen m’n broer en ik namelijk een tijd geleden de trailer zagen vóor een andere film, wisten we al wel zeker dat we Cloud Atlas wilden gaan bekijken. En so we did! Waarom het echt een aanrader is?

Hoewel de film 2,5 uur duurt merkte ik daar helemaal niets van, ik werd al snel helemaal in de verhalen gezogen. Verhalen ja, omdat het meerdere verhaallijnen zijn die uiteindelijk uiteraard bij elkaar zullen komen. Het viel me mee hoe verwarrend dit was, wat vooral komt doordat de verhaallijnen zich in verschillende tijdperken afspelen en je dus aan de kleding en omgeving sowieso direct ziet welk verhaal het is. Een simpele film is het alsnog niet en je moet zeker opletten!

Maar ik vond het een hele indrukwekkende film en ook de boodschap erachter vond ik wel sterk, al lijkt het me niet echt realistisch. Ik ga hier niet teveel over verklappen omdat je dan al teveel weet, maar mocht je zin hebben in een sterke en goede film.. Ga Cloud Atlas zeker bekijken! En mocht je hem al gezien hebben, laat me dan zeker weten wat jij ervan vond.

Verder Bericht

Vorige Bericht

7 Reacties

 1. Charlotte 29 december 2012

  wauw! klinkt goed!
  Je beschrijft hem ook echt zo krachtig! Ben benieuwd
  Liefsxx

 2. Laura 29 december 2012

  Ahhh goede tip Marjolein! Die ga ik met maar eens met mn vriend kijken denk ik.. Hij vind altijd dat ik slechte films kies.. pffff.

 3. LaraLaurentia 29 december 2012

  Ik heb hem al gezien, hij is zo gaaf 😀

 4. Claudia 29 december 2012

  Haha, ik kom er net vandaan!! Degene met wie ik was had het boek wél gelezen, en die vertelde later dat het wel goed verfilmd is, maar het boek verteld de verhalen anders: eerst chronologisch de helft van elk verhaal en daarna weer terug de tweede helft van het verhaal! (eh indien je het boek niet heb gelezen?!). Ik vond het wel een bijzondere film! Leuk ook dat ze op het eind de acteurs weer lieten zien, ik had ze er niet allemaal uit kunnen halen!

  • Marjolein 30 december 2012 — Berichtauteur

   Het boek heb ik niet gelezen nee, misschien moet ik dat nog maar doen! Maar ik ga sowieso de film nog maar eens een paar keer kijken als hij uit is op dvd denk ik, denk dat er dan nog wel meer stukjes op hun plaats blijken te vallen. En dat vond ik ook leuk om te zien ja, had bij best veel stukjes het helemaal niet door haha! Vooral als een man ineens een vrouw speelde en andersom ;).

 5. Lindsay 30 december 2012

  Ik vond Cloud Atlas ook super! Mijn #1 film van 2012. Je hebt helemaal niet door dat je zo lang in de bios zit en ik vond de kostuums, personages en verhaallijnen prachtig! Echt super! Leuke blog trouwens 🙂 +following now

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén