Winwinwin – een van de twee nail-art setjes


Een aantal van jullie hadden het al opgemerkt.. Ik heb 1000 Bloglovin volgers! En inmiddels alweer iets meer, yay :D. Dat vind ik natuurlijk heel tof, bedankt iedereen voor het volgen! Om het te vieren wil ik toch nog wel een winactie doen en hoewel het misschien niet een awesome week vol winacties is, hoop ik toch dat jullie het leuk vinden.Wat kun je winnen? Een van deze twee nail-art setjes! Ik ben zelf dol op nagellak en nail-art, en het is dan toch ook wel leuk als ik zoiets weg ga geven dacht ik zo ;). In elk setje zitten 3 Herome nagellakjes, een dottingtool, nepnagels, nagelstickers van Essence, striping tape, kleine nagelstickertjes en een nagelwiel. Daar kan je zeker al 90% van mijn nail-arts mee maken, want zo’n held ben ik niet haha!

Wat je moet doen:

  • Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet en op welk setje (roze/paars of groen/blauw) je het liefst kans wilt maken!
  • Vertel me wat je van Marjolean vindt. Wat wil je meer zien, wat minder? Wat mis je?
  • Volg mij via Bloglovin en like deze winactie via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

 

Wat je mag doen:

  • Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een leuk nail-art setje bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op :).

 

 

De winactie loopt tot en met 21 december, hierna trek ik 2 winnaars en krijgen ze een mailtje van me! De winactie is open voor zowel Nederland als BelgiΓ«.