Winwinwin – een van de twee nail-art setjes


Een aantal van jullie hadden het al opgemerkt.. Ik heb 1000 Bloglovin volgers! En inmiddels alweer iets meer, yay :D. Dat vind ik natuurlijk heel tof, bedankt iedereen voor het volgen! Om het te vieren wil ik toch nog wel een winactie doen en hoewel het misschien niet een awesome week vol winacties is, hoop ik toch dat jullie het leuk vinden.Wat kun je winnen? Een van deze twee nail-art setjes! Ik ben zelf dol op nagellak en nail-art, en het is dan toch ook wel leuk als ik zoiets weg ga geven dacht ik zo ;). In elk setje zitten 3 Herome nagellakjes, een dottingtool, nepnagels, nagelstickers van Essence, striping tape, kleine nagelstickertjes en een nagelwiel. Daar kan je zeker al 90% van mijn nail-arts mee maken, want zo’n held ben ik niet haha!

Wat je moet doen:

 • Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet en op welk setje (roze/paars of groen/blauw) je het liefst kans wilt maken!
 • Vertel me wat je van Marjolean vindt. Wat wil je meer zien, wat minder? Wat mis je?
 • Volg mij via Bloglovin en like deze winactie via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

 

Wat je mag doen:

 • Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een leuk nail-art setje bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op :).

 

 

De winactie loopt tot en met 21 december, hierna trek ik 2 winnaars en krijgen ze een mailtje van me! De winactie is open voor zowel Nederland als BelgiΓ«.

Verder Bericht

Vorige Bericht

51 Reacties

 1. Anna 13 december 2012

  Gefeliciteerd met 1000 volgers! Je verdient het ik hou echt van alles aan je blog! Ik heb ook getweet: https://twitter.com/xAnnaa_x/status/279185073763397632

 2. Madelon 13 december 2012

  Super leuk, ik doe mee! Welk setje maakt me niks uit, beide zijn heel tof! Ik vind je blog heel erg leuk, omdat je foto’s heel mooi zijn en ik dol ben op nagellak, en jij maakt heel mooie swatches. Je zou van mij nog wel meer looks mogen posten, en een keer een nagellak stash video? πŸ˜€
  Ik heb geen bloglovin dus dat kon ik niet doen! πŸ™

 3. Danielle 13 december 2012

  Ik doe mee! Ik ga voor de roze versie.
  Ik volg Marjolean nog steeds omdat ik je foto’s prachtig vind en je nagellakswatches ook. Verder lijkt het me wel leuk om wat meer filmpjes te zien. Zoals een stash filmpje. πŸ™‚
  Ik volgde je al op Bloglovin en heb dit bericht geliked. Ook heb ik getweet met Daniieexxx.

 4. Mariska 13 december 2012

  Gefeliciteerd! Op naar de 2000 ;). Ik zou graag het roze setje winnen. Zelf vind ik je site erg fijn om te bekijken en lezen. Een fijne layout en veel posts over nagellak. Maar zou het niet erg vinden als daar nog meer over geschreven word hahaha. Verder vind ik ook de DIY’s altijd erg leuk!

 5. Ellen 13 december 2012

  Leuk!! Ik doe mee voor het roze setje.
  Wat ik zo leuk vind zijn de nailposts! Ik zou nog wel meer ooglooks en misschien outfitposts??

 6. stacey Kuiper 13 december 2012

  Gefeliciteerd met het bereiken van 1000 volgers. leuke winactie πŸ™‚ Ik doe mee voor de roze/paars setje.

  Ik vind je nailart posts heel erg leuk

 7. Jae 13 december 2012

  Leuk pakketje! Ik doe zeker mee! (Ik vind beide setjes leuk, dus dat maakt mij niet uit!)
  Wat ik leuk vind aan je site? Je maakt altijd super mooie foto’s en van zeer goed kwaliteit, super! Ook vind ik het altijd leuk om naar nagellak swatches te kijken van jou, jij kan echt zo mooi je nagels lakken!
  Ik zou graag eens (wat meer) filmpjes van je zien (die van je nagellak was echt super handig!), als jij dat ook wilt natuurlijk!
  Verder volg ik je al een tijd op Bloglovin’ en heb dit artikel ook geliked! (Sorry, ik heb geen Twitter!)
  Liefs, Jae

 8. Melissa 13 december 2012

  Leukkk! Ik wil graag de blauw/groene. Super leuk setje en de bovenste lakjes van herome hb ik al ^^ Ik heb het getweet, https://twitter.com/melisss94/status/279213764895719424,
  Ik vind marjolean heel leuk. Ik vind dat je het goed afwisselt. En jou foto’s gewoon wauw.
  Heb hem ook geliked op bloglovin.
  Gaa zoo door meid en op naar de 2000 followers!

 9. Judith Harkink 13 december 2012

  Heeyy ik doe zeker mee! Ik ben voor het blauw groene setje! Ik vind je site echt leuk! Graag meer looks! Xxx Judith

 10. Safannah 13 december 2012

  Leuk, ik wil graag meedoen voor het rode/roze setje. Super leuke actie. Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked. ik zou wel wat meer DIY willen zien, daar kan je nooit genoeg van krijgen en ik mis outfit of the days.
  Wat ik minder zou willen zien zijn de collages van foto’s die aan elkaar geplakt zitten.(maar is niet storend ofzo)

  TWEET: https://mobile.twitter.com/MyxLovelylife/status/279219328761622528?p=v
  EMAIL: Sdebruyn-@hotmail.com

  Heel veel succes iedereen. Liefs, Savannah

 11. femketje 13 december 2012

  leuke winactie πŸ˜€ ik doe mee voor de 2e/blauwe set πŸ˜€
  ik volg en like via bloglovin en hier de tweet; https://twitter.com/femketje/status/279220106079371266

  wat ik super leuk vind zijn alle nagellak/nail art artikelen πŸ˜€ meer van zulke artikelen zijn altijd leuk!

 12. Julia 13 december 2012

  Oeh gefeliciteerd met je volgers! Ik volg je al een hele poos ik zou graag meedoen op het roze/paarse setje! Ik vind marjolean erg leuke blog ik zou het leuk vinden als je shoplogs met kledig enzo zou doen
  Xx

 13. Esmee 13 december 2012

  Leuke winactie Marjolein! Ik doe mee voor de paars / roze variant. πŸ™‚ ik vind je nail art Posts heel erg leuk en zou meer shoplogs willen zien, maar dat kan je alleen als je geshopt hebt natuurlijk! Hihi. Ik volg je via bloglovin, en heb je post geliked. Ik heb het ook getweet πŸ™‚ @essiesthings

  Liefs.

 14. isabelle 13 december 2012

  OMG ik hou zo van nagellak!!!! Ik zou heeeeel graag het setje winnen met de paarse en roze nagllak het leukste op jouw site vind ik : alles wat met nagels te maken heeft xxx<3<3<3<3

 15. Lotte 13 december 2012

  Superleuk! Gefeliciteerd met je 1000 volgers!
  β™₯ Ik volg je op bloglovin’ en ik heb geliked
  β™₯ Ik wil graag kans maken op het roze/paarse setje, omdat ik die andere lakjes al heb πŸ™‚
  β™₯ Ik vind het zo leuk dat je blog geen allround beautyblog is, maar er ook veel persoonlijk naar voren komt. Ook vind ik je lay-out prachtig!

 16. Nele 13 december 2012

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je 1000 volgers!! Wat een super leuke winactie!! Ik zou het liefst het roze/paars setje winnen maar vind het groen/blauw setje ook erg leuk. Stiekem kan ik niet goed kiezen. Ik vind je blog erg leuk om te volgen. Ik hou van je schrijfstijl en je blogposts zijn nooit te lang zodat het gewoon makkelijk leest. Je inspiration en nail-art artikels vind ik het leukst. De nail-art is altijd duidelijk uitgelegd en niet te moeilijk. Graag zou ik wat meer artikels lezen over hoe je week was en waar je mee bezig bent met wat van je mooie foto’s erbij zoals een dagboek en outfitposts zie ik ook graag wat meer. Jammer genoeg heb ik geen twitter maar ik volg je wel op bloglovin en heb je post geliked.
  Veel liefs

 17. Irene 13 december 2012

  Gefeliciteerd met al je volgers!! Ik ben echt gek op je blog! Je hebt altijd zulke mooie foto’s, lieve dingetjes, gezellige posts.. echt gewoon super! Ik zou een soort van dagboek op je blog wel leuk vinden, hoe jou week was. Ik vind beide setjes leuk, maar zou het liefst het roze/paarse setje winnen. πŸ™‚
  xx

 18. EsmΓ©e 13 december 2012

  Proficiat! Een echte mijlpaal πŸ™‚
  Ik zou absoluut niet kunnen kiezen tussen beide setjes want mijn lievelingskleuren zijn roze en blauw haha.
  Ik volgde je al met bloglovin en ik heb het artikel geliked.
  Ik vind je site echt heel leuk om te lezen, marjolean is een van mijn favoriete blogs! Je staalt veel vrolijkheid uit en dat zie je ook terug in je blog. Ook vind ik je reviews echt goed en je nagellak swatches vind ik altijd heel leuk om te zien! Eigenlijk heb ik ook niks negatiefs te zeggen. Blijf gewoon zo doorgaan (;

  Ik heb ook getweet. (https://twitter.com/jlalfairytale/status/279256112707014656)

  Liefs, EsmΓ©e

 19. Masha 13 december 2012

  Super leuke winactie! Ik doe zeker mee met de winactie (de roze/paarse is erg leuk :))! Ik vind Marjolean super leuk om te lezen! Er zijn veel leuke beauty looks, DIY die ik ook kan uitvoeren en natuurlijk ben je net als ik een grote nagellak fan, dus dat is altijd goed :).
  Ga zo door!

 20. Myrthe 13 december 2012

  Oehh superleuke winactie! Ik vind het roze/paarse nagel setje het mooist πŸ™‚ Ik volg je al heel lang op Bloglovin en dit is de link van mijn tweet: https://twitter.com/MyrtheHoekstra/status/279260257178509312 πŸ™‚

 21. Tara 13 december 2012

  Leuk! En natuurlijk gefeliciteerd met de 1000 followers! Ik vind het groen/blauw/gele setje wel leuk! Ik volg je natuurlijk op bloglovin en ik heb het artikel geliked. Ik vind de nail-arts het leukst op je blog!

 22. Kat 13 december 2012

  Leuk! πŸ˜€
  Ik volgde al via bloglovin (en heb geliked), en ik vind reviews/swatches van budget-merken altijd erg fijn!
  Ik zou voor het roze/paarse setje gaan trouwens <3

 23. Britt 13 december 2012

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers! Dat er nog 1000 mogen komen;) Ik vind het blauwe/groene setje errrg mooi! Wat ik het leukste vind van deze site? Alles natuurlijk! Ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked!

 24. Wendy 13 december 2012

  Leuke aktie!! Ik doe mee. Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Ik zou graag de roze/ paarse willen winnen.
  En ik zou graag meer stap voor stap nail arts willen zien. Kan ik lekker oefenen!

 25. Kelly 13 december 2012

  Ik doe zeker mee, voor de roze versie. Ik vind die nagellakjes zo mooi!

  Ik vind je weblog enorm leuk en waarom? Omdat je gewoon net als ik een leuke normale jonge vrouw bent, geen overperfectie, gewoon normaal, dat waardeer ik erg aan je blog! Ik hoop dat je vooral zo blijft zoals je nu bent en dat je blog zo blijft zoals hij nu is. Ik ben al een tijdje bloglovin follower en heb ook deze post geliked!

  liefs Kelly

 26. Linda 13 december 2012

  Super leuk! Ik doe mee (: Ik vind het groen/blauwe setje het leukste. Ik vind je blog echt heel fijn om te lezen, dan met name reviews. Ook vind ik nagel swatches altijd leuk om te zien :] Verder mis ik niks, ga zo door! Ik volg al een hele poos via Bloglovin en heb dit artikel geliked.

 27. Pam 13 december 2012

  Leuk, ik doe mee! Ik vind Marjolean heel leuk, vooral reviews en looks.
  Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb geliked.
  Xxx

 28. Saskia 13 december 2012

  Weer een leuke winactie! πŸ˜€
  Ik ga voor het roze/paarse setje!
  ik volg je al best lang via Bloglovin’ en heb dit artikel geliked.
  Wat ik zo leuk aan je blog vind is denk ik vooral je schrijfstijl. Dat vind ik persoonlijk heel belangrijk om een blog te volgen. Ook zijn je posts lekker afwisselend! Ik kan eigenlijk niet zo direct een verbeterpunt bedenken… (dat is een goed teken! XD)
  Hoop dat je er wat aan hebt(;
  x

 29. Linda Harkink 13 december 2012

  Heeyy
  ik heb getweet ( https://twitter.com/Linda_XD_hvj )
  Het leuke aan jouw site en aan jou vind ik dat je andere mensen veel inspiratie geeft voor nail art, ik haal altijd al mijn inspiratie hiervandaan!! Ik wil graag het roze/paarse setje winnen!

  XXX Linda
  ps. Je hebt een hele schattige lach!

 30. Maaike 13 december 2012

  Leuke wedstrijd! Ik wil graag meedoen! Ik ga voor het groen/blauwe setje :D. Mijn email-adres is framing.hanley5@gmail.com Ik volg je op bloglovin en heb je post geliked!

  Ik vind je foto’s op je site echt prachtig, en nail-arts zijn ook heel gaaf! Misschien kan je een keer een tutorial maken?

  Ik heb ook een berichtje getwitterd! Link: https://twitter.com/FramingMaaike/status/279304626585624576

 31. Nicole 13 december 2012

  Woehoeeee, wat een leuke winactie! De pakketjes zien er allebei erg leuk uit, maar ik ga toch voor het eerste pakketje. Ik denk dat ik die kleurtjes nagellak het meeste zal gebruiken.
  Gefeliciteerd nog met je 1000 followers, ik vind het nog steeds leuk dat ik je 1000e follower was dus ik zou het erg leuk vinden als ik zou winnen!
  Ik volg je op Bloglovin’ en heb het artikel geliked. En wat er nog beter zou kunnen aan je blog? Het klinkt misschien erg standaard, maar ik vind je blog prima zo! Overzichtelijke lay-out, je schrijft goed en je foto’s zijn mooi en duidelijk. Dus keep up the good work πŸ™‚

  Liefs Nicole
  nicole.vanroekel@hotmail.com

 32. Desiree 13 december 2012

  Hoi Marjolein,

  Leuke winactie, ik wil meedoen voor het groen/blauwe setje.
  Ik vind jouw blog mooi zoals die nu is, als je wat zou kunnen toevoegen dan zou ik gaan voor meer persoonlijke artikelen. En misschien nog iets meer over fotografie.

  Ik zal zo voor de extra kans ook even een berichtje tweeten!

  Liefs DΓ©siree

 33. Evelien 13 december 2012

  Wauw, gefeliciteerd met 1000+ Bloglovin lovers! Dat heb ik nog lang niet πŸ˜› Ik doe niet mee met de winactie, maar wil jouw ff feliciteren en de rest succes wensen! <3

 34. Janna Kooistra 13 december 2012

  Gefeliciteerd! Ik ga voor het roze/paarse setje..

  Ik mis filmpjes en ik zou recepten wel erg leuk vinden πŸ˜€

  Xliefd

 35. xxxx 13 december 2012

  gefeliciteerd!
  ik doe graag mee, nail (art) addict speaking! ik heb geliked op bloglovin en ik doe mee voor het groen/blauwe setje.
  wat ik erg leuk vind aan je blog zijn de nailarts en ik vind ook je swatches erg mooi! wat ik ook erg leuk vind zijn je diy dingetjes en fotografie artikelen.
  iets minder vind ik de inspiration artikelen, daar scroll ik altijd heel snel doorheen omdat ik het gevoel heb dat het zo onpersoonlijk is en een erg makkelijk artikel is, maar dat doe ik op elke blog hoor! πŸ˜‰
  laat ik het zo zeggen: ik kom vooral op je blog voor je mooie swatches en nailarts πŸ™‚

 36. Renate 13 december 2012

  Gefeliciteerd met je volgers! Ik volg je ook al n tijd op bloglovin maar ik laat eigenlijk nooit reacties achter. Daarom een uitgelezen kans om me nu maar eens van “m’n beste kant” te laten zien.
  Ik vind je blog leuk want het is heel overzichtelijk en je schrijft heel leuk! Leuke DIY maar ik zou t leuker vinden als er wat meer komen. En ook zou ik filmpjes leuk vinden! Dan zien we weer ietsje meer van Marjolean hihi.
  Mocht ik winnen, dan ga ik voor het roze setje!

 37. Bianca 13 december 2012

  Er doen al veel mensen mee, maar ik ga toch een kansje wagen! Vind het 2 geweldige setjes, maar ik zou gaan voor de groene/blauwe πŸ™‚

  Ik volgde je al op bloglovin en heb dit artikel geliked, ik heb ook getweet: https://twitter.com/MissLanghaar/status/279352709222633474

  Ik mis niet echt iets op je blog, al zijn persoonlijke artikeltjes en tags altijd wel leuk om te lezen πŸ™‚

  Succes iedereen πŸ™‚

 38. Sanne 13 december 2012

  Aah gefeliciteerd! Je verdient het echt, je hebt zo’n leuke blog! En wat een leuke giveaway! Ik wil graag meedoen voor het roze/paarse setje πŸ™‚

  Ik hou het meest van je eye looks, dat vind ik toch wel de leukste post om te zien. Wat ik minder leuk vind om te zien zijn vaak de limited editions, vooral van essence en catrice staan ze vaak al een tijdje op de site dus die skip ik wel eens. Verder, wat mis ik? Tsja, zelf vind ik diy’s leuk om te zien of persoonlijke artikelen, misschien dat je daar wat meer van kunt doen? πŸ™‚

  Natuurlijk volg ik je ook via bloglovin & heb ik deze post geliked, ook heb ik nog even voor je getweet: https://twitter.com/bornasadreamer/status/279354487615922176

  Liefs!
  xxx Sanne

 39. Fien 13 december 2012

  Hoi!
  Het is de eerste keer dat in op jouw blog ben beland, via een tweet! πŸ™‚
  En al meteen een winactie, superleuk!
  Zelf ben ik ook heel erg fanatiek bezig met nagellak, en zou me graag wat meer toeleggen op nailart (hier heb ik enerzijds geen ervaring mee, anderzijds ook amper materiaal voor..).
  Ik doe graag mee voor het groen/blauw setje πŸ™‚

  Ik heb er geen idee van wat ik meer zou willen zien op jouw blog, maar ik weet wel dat ik heel benieuwd ben naar je posts over nailart/nagellak!!
  En bij deze heb je er dus een nieuwe volger bij op bloglovin’ πŸ˜‰

  Ik stuurde ook een tweet vanuit het account FienVerschuren!

 40. Beautydiamonds 14 december 2012

  Super leuke winactie ik doe graag mee ik volg je op bloglovin πŸ˜€
  Ik vind je blog heel erg leuk, ik ken hem nog niet zo heel erg lang.
  Dus ik vind het lastig om te zeggen wat minder of meer moet.
  Ik wil graag meedoen voor het roze/rode setje:D

 41. Sylvia 14 december 2012

  Ik doe mee, ik vind het een leuke winactie! Ik ga voor het groen/blauwe setje πŸ™‚
  Ik vind je blog echt gaaf zoals het is, maar misschien iets meer tutorials…die zijn altijd handig πŸ˜‰
  Ik volgde je al met bloglovin en heb het geliked.

 42. Karen 14 december 2012

  Wat tof zeg (: Ik vind al de artikels over nagellak altijd heel erg leuk, vooral zo door blijven gaan! Ik doe graag mee voor het roze setje en ik volg je natuurlijk al een hele tijd op bloglovin en ik heb dit bericht geliket

 43. LindaB 14 december 2012

  Gefeliciteerd met je volgers!!!! Mooi aantal zeg! Ik doe graag mee en ga voor het roze/paars/ rode setje. Wat ik altijd mooi vind om te zien zijn stash filmpjes of foto’s en persoonlijke artikelen:) ik volg via bloglovin en heb je artikel geliked.

 44. vere 14 december 2012

  gefeliciteerd.
  ik heb alle dingen die moeten gedaan.
  ik zou meer ooglooks en shoplogs willen zien maar voor de rest vind ik het helemaal leuk hier!
  succes iedereen

 45. Sanne 15 december 2012

  Ik ga voor de roze paarse! Thats meer mij.

  Marjolean? Ik vind het een top site waar ik iedere dag lekker rondneus. Ik vind de nail-art maandag een supergoed idee! Kan ik en andere meiden veel inspiratie uithalen. Wat ik graag zou willen zien? Een nail-art tutorial, via een filmpje. Dan zie je het en is het vaak makkelijker na te maken!
  Ga zo door, kanjer!

 46. Anne-Marieke 15 december 2012

  Yay, leuk!
  Ik doe mee voor het groen/blauwe setje ^^ En ik zou wel meer tutorials willen zien. Van bijvoorbeeld nail-art of gewoon crea bea dingen πŸ™‚

 47. Linsey 15 december 2012

  Wat een leuke winactie zeg! Lijkt me zΓ³ leuk om dit te winnen, alles kan ik heel goed gebruiken πŸ™‚ Vooral de dottingtools lijken me erg fijn, handig bij héél veel nail arts en ik ben er al heel lang op zoek naar. Ik weet dat er op ebay heel veel goedkope zijn, maar mijn ouders vinden ebay zo’n gedoe, hetzelfde geldt voor het nagelwiel :’) WIC lakjes heb ik nog nooit geprobeerd, maar ze zien er altijd heel mooi uit en ook deze lakjes zien er tof uit. Nagelstickers en plaknagels zijn dingen die ik altijd al wilde proberen maar nog nooit heb gekocht. Eigenlijk wel erg, dat ik als nagellak fan al deze dingen nog niet heb, haha! Nagelsteentejs heb ik al wel, maar daar kan ik nooit genoeg van krijgen, hou ik zo erg van! Maarja, ik doe dus graag mee πŸ˜‰ Het leuke aan deze blog vind ik dat de foto’s heel mooi zijn, jouw schrijfstijl erg fijn is om te lezen en er veel verschillende soorten blogposts zijn, goed afgewisseld ook wat erg fijn is. Dan is het elke dag weer afwachten wat voor een artikel er weer komt. Wat ik mis? Phoe, ik heb echt lang moeten nadenken want deze blog is eigenlijk al heel leuk, haha. Maar meer recepten zal ik heel leuk vinden, net als DIY artikelen.
  Ik volg je op bloglovin, heb het artikel geliked en heb ook de tweet geplaatst. Ik heb een beveiligingsslotje op mijn account, anders mocht ik geen twitter :’) Dus ik denk niet dat jij de tweet dan kan zien? Maar ik heb het er wel op gezet, en zo’n 98 volgers hebben het kunnen lezen πŸ™‚

  Ik doe mee voor het roze/rode setje omdat ik denk dat ik die nagellakjes vaker ga gebruiken, sowieso passen die kleuren ook meer bij me.

  Liefs, en fingers crossed! Linsey

 48. Nadine 16 december 2012

  Ik doe mee voor het roze paarse setje.

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/280419556495851521

  Wat ik vooral mis op Marjolean zijn de persoonlijke verhalen. Maar je site is wel perfect overzichtelijk. Daar houd ik wel weer van!

  Ga in ieder geval zo door. Ik kom hier graag!

 49. Renskee 17 december 2012

  Ik heb deze winactie helemaal over het hoofd gezien! (: Maar ik doe zeker mee voor het roze/paarse setje! superleuk! <3 Ik ben de 46e like van dit artikel!
  Ik vind het leuk om meer reviews te zien & dan vooral van budget merken, die je gewoon bij bijv. de Kruidvat kan kopen! & ook al maak je niet heel veel filmpjes, zou het superleuk zijn als je een x een 'get ready with me' filmpje maakt, dat zijn altijd zulke leuke filmpjes om naar te kijken! Maar dat moet je zelf maar bepalen of je dat gaat doen! (: Ik zou het in elk geval heel leuk vinden!
  Voor de rest superleuke site! Ga zo door!
  Liefs, Renskee

 50. Armani 17 december 2012

  Hele leuke winactie!
  Ik vind je blog echt mega leuk en een filmjes zou het volgens mij nog leuker maken (:
  Ik doe me voor het roze/ paarse setje
  Ik volg je dus ia bloglovin en heb deze post geliked πŸ˜€

  Gefeliciteerd met je vele volgers (:

 51. Ilse 20 december 2012

  Wat een leuke winactie, zo kunne we eindelijk net zo goed worden als jij! Hihi!
  Ik wil graag meedoen voor het roze/paarse setje, ik heb het artikel op Bloglovin’ geliked, en ik heb ook nog even getweet:
  https://twitter.com/xIlsejee/status/281776520501018624

  Ik vind de diversiteit op Marjolean echt heel leuk, je post van alles wat. Wat verbeterpuntjes heb ik dan ook niet echt, mijn favoriete posts zijn nail art how-to’s en (action) budget reviews, dus daar wil ik er nΓ³g wel meer van zien, haha!
  Dit was utt πŸ˜€
  xxxx

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén