Winwinwin – 3 Ciaté lakken naar keuze


Ciaté nagellak – ik ben er dol op! Ze lakken fijn, dekken goed en zien er ook nog eens super cute uit. Het is dan ook niet meer dan logisch.. Dat ik er een paar ga weggeven om het behalen van de 1000 volgers op Bloglovin te vieren! Van PinkLadyMakeup mag ik een setje met 3 Ciaté nagellakken weggeven en het beste van alles: de winnaar mag zelf uit het assortiment kiezen welke. Whoop!

Wat je moet doen:

  • Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
  • Like de Facebook pagina van PinkLadyMakeup en laat je naam achter in je reactie als ik niet uit je naam hier of e-mail adres kan halen wie je bent op Facebook.
  • Geen Facebook? Volg PinkLadyMakeup dan via twitter en vermeld je twitter naam in je reactie!
  • Mij volgen via Bloglovin en deze blogpost via Bloglovin liken (mits je Bloglovin hebt).

 

Deze winactie loopt tot en met 22 december, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail. Heb je een wishlist die stukken langer is dan 3 Ciaté lakjes of wil je sowieso wat lakjes scoren voor Kerst? Shop dan de Ciaté producten met 50% korting bij PinkLadyMakeup!