Winwinwin – 3 Ciaté lakken naar keuze


Ciaté nagellak – ik ben er dol op! Ze lakken fijn, dekken goed en zien er ook nog eens super cute uit. Het is dan ook niet meer dan logisch.. Dat ik er een paar ga weggeven om het behalen van de 1000 volgers op Bloglovin te vieren! Van PinkLadyMakeup mag ik een setje met 3 Ciaté nagellakken weggeven en het beste van alles: de winnaar mag zelf uit het assortiment kiezen welke. Whoop!

Wat je moet doen:

 • Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
 • Like de Facebook pagina van PinkLadyMakeup en laat je naam achter in je reactie als ik niet uit je naam hier of e-mail adres kan halen wie je bent op Facebook.
 • Geen Facebook? Volg PinkLadyMakeup dan via twitter en vermeld je twitter naam in je reactie!
 • Mij volgen via Bloglovin en deze blogpost via Bloglovin liken (mits je Bloglovin hebt).

 

Deze winactie loopt tot en met 22 december, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail. Heb je een wishlist die stukken langer is dan 3 Ciaté lakjes of wil je sowieso wat lakjes scoren voor Kerst? Shop dan de Ciaté producten met 50% korting bij PinkLadyMakeup!

 1. Leuke winactie! Ik likede (is dat een woord?) de FB page van Pink Lady Make up al een tijdje, door een andere winactie, daar heet ik Esmee Agterberg. Ik volg je via bloglovin, al een tijdje en heb de post geliked. Succes!

 2. Wat een leuke winactie weer! Ik zou heel graag 3 lakjes van ciaté winnen! Ik heb de FB pagina van PinkLadyMakeup geliked en mijn naam is Nele Vandendungen net zoals mijn e-mailadres. Lekker makkelijk! Ik volg je al een hele tijd via bloglovin en heb deze post geliked.
  Liefs

 3. Aaaaahw Mayo jaaa! Ik waag een kansje. Ik heb geliked en ja, je weet m’n naam haha. (of ben ik zo onbekend? :() Voor de rest ook gefollowed via Twitter waar ik Lifesplash heet en ik volg je via Bloglovin’, trouwe volger, doh, en heb geliked! 😀

 4. Ik doe zeker mee! Ik hou van Ciaté <3 Ik volg Pinkladymakeup al tijden op facebook (natascha de vries) en twitter (natasjenl) en ik volg jou ook al een tijdje op bloglovin. Oh en ik heb geliked 🙂

 5. Oehh superleuk, ik doe mee! 😀
  – Ik volg PinkLadyMakeup op Twitter ( @Greysscript )
  – Ik volg je via Bloglovin en like de blogpost 🙂

  Xx

 6. Superleuk! Ik doe mee ;D Ik heb de FB pagina geliked (Linda de Zoete), ik volg je blog al super lang via Bloglovin en heb dit bericht geliked.

 7. Super awesome winactie Marjolein! Ik doe zeker mee! Ik volg Pink Lady op Twitter (@xjesuissophie) en heb ze geliked op FB (Sophie Bosten). En nu maar duimen draaien! 🙂

 8. leukk! ik doe mee. Ik heb je facebook pagina geliked (naam staat in mijn e-mail adres)
  Ik volg je al een tijdje op bloglovin’ en heb deze post geliked.
  liefs.

 9. Superleuke winactie! Altijd al iets van ciaté willen hebben! Volg op bloglovin en heb geliked!
  Facebook vind ik ook al een tijdje leuk! naam staat in emailadres
  Twitter volg ik ook al weer een tijdje! @Marissaholten

 10. Deze winactie laat ik mij NIET voorbij gaan..
  Wil al een hele tijd ciate nagellak hebben, alleen ze zijn mij wat te duur! (helaas)
  Dus misschien toch op de manier mijn eerste ciate lakjes binnen scoren?

  XJanna Kooistra

  -volgde je al op bloglovin en heb dit artikel geliked.
  – ook volg ik nu PinkLadyMakeup op facebook.

 11. Super leuk, ik doe zeker mee! Volg en like Pinkladymakeup en volg jou op bloglovin en heb dit artikel geliked! Mijn twitter naam is Annalaagland xxx

 12. Heeyy
  Ik doe mee!
  Ik volg Pinkladymakeup op Facebook: Linda Harkink
  Ik volg Pinkladymakeup op Twitter: @Linda_XD_hvj
  Ik volg je op Bloglovin en ik heb geliked
  XXX!!

 13. Leuke winactie, ik ben al een tijdje erg benieuwd naar de lakjes van Ciaté!
  Ik volgde je al op Bloglovin en heb dit artikel geliked! Ik heb ook Pinkladymakeup geliked op facebook!

 14. Ik doe mee! Ik volg PinkLadyMakeup via Twitter, daar ben ik @fromPamwithlove
  Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb geliked.
  Heb nog nooit iets van Ciate geprobeerd, dus hopen maar! Succes iedereen!

 15. Hoi ,ik ben laura . ikdoe graag mee ik moet eerste zeggen ik volg je op bloglovin en ik heb geen twitter of facebook sorry maar leuke winactie en heel orgineel hebnog nooit een lakje gehad en als ik niet win dan maakt het me niet uit ik blijf je voor altijd en eeuwig volgen op bloglovin en youtube doei en veel plezier en hoop dat je lang door blijft gaan

 16. Leuke actie! Ik doe graag mee :).
  Ik heb de facebook pagina geliked (mijn naam: Astrid Boers)
  Ik volg ook via Twitter (Mijn gebruikersnaam: Sentinelli)
  Ik volgde je al via Bloglovin en heb ook dit artikel geliked :).

 17. Hoii! Wat leuk dat je deze lakjes weggeeft! Ik wil ze ook wel graag. Heb vandaag net de confetti-lak van essence gehaald nadat ik deze bij een blogpost op Misslipgloss.nl zag. Nu ben ik nog op zoek naar een basiskleur op deze glittertjes op hun mooiste tot hun recht te laten komen! Fingers crossed 🙂
  Groetjes,
  Ine
  (PS: Ik like je ook op FB)

 18. Ik doe mee! Ik heb de site van facebook geliked! Bloglovin heb ik niet, dus dat kan ik helaas niet doen! Ik ben gek op nagellak, maar ciatte is een merk dat ik totaal niet in mn collectie heb, bener wel benieuwd naar geworden. Door jou 🙂

 19. Ik wil al zo lang nagellak van dit merk, maar steeds weerhoud me iets om het toch aan te schaffen. Perfecte winactie voor mij dus 😀

  Ik doe mee, ik doe mee, ik doe mee, ik doe mee, ik doe mee, ik doe mee! Duidelijk genoeg? ^^

  – Heb de Facebook geliked
  – Ik volg je via Bloglovin en ik heb je artikel geliked 😀

 20. o god ik hou van deze winactie !
  meedoen dus ((:
  mijn mail is : daniquevanvloten@hotmail.com
  ik heb geliked op facebook onder de naam : danique van vloten
  ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked op bloglovin
  en als extra heb ik pinkladymakeup gefollowt op twitter ( @daniquedvv )
  en nu met smart wachten op 22 december en mijn duimen blauw euhmm duimen haha (:
  en nogg gefeliciteerd met je 1000 volgers,over een tijdje de 2000 vieren ?
  xoxo

 21. Oh my Goddd, wat gaaf! Ik doe heel graag mee! Ik like Pink Lady Makeup op FB (Evelien v. Heijster), ook volg ik haar via Twitter (ookal heb ik FB), en natuurlijk volg ik je via Bloglovin en heb ik deze post een hartje gegevennn! ^^ Succes iedereen!

 22. Super leuke winactie! Wij hebben besloten dit jaar geen kerstcadeautjes te kopen (sparen voor verbouwingen, bleh 🙁 ) maar dit zou wel een leuk cadeautje zijn hoor voor mezelf ^^

  Ik wil de lakjes van Ciate al heel lang eens proberen, heb al een beetje een idee welke ik zeker wil hebben ^^

  Ik volgde je al op FB en op twitter ook. Ik heb dit bericht ook even geliked op bloglovin.

  Veel succes iedereen 🙂

 23. Dit is nog eens een leuke winactie, ik doe mee!
  Ik volg je via bloglovin en heb dit artikel geliked. Ik volg Pink Lady via Facebook en twitter!

 24. Ik volg je nu ook via bloglovin en Pink Lady volg ik via Facebook 🙂
  IK DOE MEE! Ik heb nog nooit een lakje van dit merk geprobeerd maar hoor er veel goede dingen over!

 25. Wauw, wat een ontzettend leuke winactie zeg! Ik kende je blog helemaal niet, shame on me :$ hihi! maar ik vind hem echt heel erg leuk en professioneel, good job!
  Ik doe erg graag mee aan de winactie. Ik heb nog geen lakjes van Ciaté, ik ben dus erg benieuwd.
  – Ik like de facebook pagina ( Lonneke Noordeloos )
  – Ik volg ze op twitter ( xLonneke97 )
  – En ik volg jou vanaf nu natuurlijk op bloglovin en like het artikel!

  Nu ga ik hard duimen,

  liefs Lonneke

 26. ahh superleuk! ze zien er zo schattig uit met het strikje! ik heb de facebookpagina geliked, ik volgde je al op bloglovin, en ik heb het artikel geliked 🙂

  op facebook heet ik Mayhan Cheng

  liefs,
  mayhan

 27. Super leuke winactie, ik heb de post geliked op bloglovin en volg je, en op facebook heet ik Irene van Eldik (mn facebook, bloglovin, en deze hier ingevulde zijn twee verschillende mailadressen, omdat dit mn nieuwe is)

 28. wat gaaf!
  en ciaté is echt heel erg fijn!
  ik doe mee, ik volg je op bloglovin en like dit artikel en ik volg PinkLadyMakeup op twitter (gebruikersnaam: charlotteeevg)

 29. Hallo!
  Ik doe zeer graag mee want Ciate heeft zo’n fijne lakjes!
  Ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliket. Ik volg nu ook PinkLadyMakeup op Twitter. Mijn twitternaam is “JanaVdwalle”.

  x

 30. Oeeeh super leuke winactie! Mijn naam is Melissa van der Maden! Ik heb pinkyladymakeup geliked en deze blogpost ook op bloglovin geliked.

  Alvast fijne feestdagen!

 31. Wat gaaf! Ik doe zeker mee (-:
  Ik heb de facebook pagina van Pink Lady Make-up geliked.
  Mijn naam op facebook is denk ik wel te herkennen. Ik heet Esmée Justlikealovelyfairytale.
  Ik volg jou met bloglovin en ik heb het artikel geliked.

  Liefs, Esmée

 32. Oeeeh, superleuk! <3 Die ciaté lakjes lijken me zo fijn! & ze zien er zoo leuk uit! Ik doe sws mee! & ik volgde Pink Lady Make-up al, en jou ook op bloglovin! (: Ik ben de 48e like van het artikel! liefs, Renskee

 33. Oh wat een leuke winactie zeg! Ik doe graag mee, ciaté lakjes lijken me zo fijn maar ik heb ze nog nooit geprobeerd. De kleurtjes zijn echt altijd apart en erg uniek dus ik hoop dat ik er 3 mag uitkiezen 🙂 Ik volg pinkladymakeup op facebook (Linsey Cheng) en twitter (@LinseyCheng), ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel ook geliked.

  Liefs! Linsey

 34. Ciaté heeft zulke mooie lakjes, ik doe graag mee! Ik volg PinkLadyMakeup via twitter (twitternaam: CindyCURE) en ik volg je via bloglovin en heb de post geliked! *fingers crossed*

 35. Super stoer! Ciaté lijkt me een geweldig merk, en alleen die flesjes al zijn zó mooi 😀
  Ik volg Pinkladymakeup op twitter, en mijn eigen twitternaam is @xilsejee
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *