Voel je fris en zeker – Odorex & Odorex Extra Dry


In de pubertijd was ik niet alleen puistig, maar kreeg ik er ook nog klotsende oksels bij. Onzekerheid ten top, al merkte ik snel dat ik niet alleen was (mijn destijds beste vriendinnetje bleek namelijk precies hetzelfde probleem te hebben gekregen) én dat er middeltjes waren om het klotsende van de oksels wat te verminderen. Een van die middeltjes was Odorex Extra Dry en ik kan je wel zeggen dat het zeker destijds een boel vlekken in m’n shirts voorkomen heeft.


Ik vond het dan ook wel leuk toen ik van Odorex een pakketje kreeg met dit product en een deodorant. Vandaag de dag gebruik ik namelijk nog steeds regelmatig Odorex Extra Dry (het puberzweet is verdwenen maar daarvoor in de plaats is ren-voor-de-trein-zweet en presentatie-angstzweet gekomen), voor wat extra zekerheid wanneer ik het nodig heb.
Voorheen gebruikte ik altijd de depper maar deze keer heb ik me dus eens aan de spray gewaagd! En heel anders is het niet, alleen moet je oppassen dat je niet teveel sprayed (meer dan 2-3 keer), anders duurt het lang voordat je oksels droog zijn. De spray breng je aan op schone oksels (bij voorkeur ’s avonds na het douchen), laat je ’s nachts inwerken en ’s ochtends was je je oksels. Hierna blijft het 2-3 dagen werken, daarna gebruik je het opnieuw na het douchen.

De spray werkt bij mij net zo goed als de depper, ik zweet nauwelijks en hoef me dus geen zorgen te maken om opvallende vlekken! Bovendien reageert m’n okselhuid er niet vervelend of slecht op, terwijl ik dat vaak zat wel van deo’s heb. Ik raad je wel aan om dit product zo beperkt mogelijk te gebruiken, omdat je oksels er gewend aan kunnen raken en het product daardoor minder goed tot uiteindelijk helemaal niet meer werkt. Zeker niet vaker dan 2-3 keer per week gebruiken dus! Het product is overigens geurloos, dus voor een fris geurtje kun je er nog een deodorant naast gebruiken.En dat kan bijvoorbeeld die van Odorex zijn! Een normale deodorant had ik nog niet geprobeerd van dit merk en hoewel hij natuurlijk minder effectief is dan de Extra Dry spray tegen zweten, vind ik hem wel fijn. Hij is meer poederig dan echt nat en droogt dus lekker snel op nadat je hem aanbrengt. Hij ruikt zacht en mild en werkt bij mij gewoon prima. Ook een fijne deo voor na het scheren, omdat hij geen alcohol bevat!


Ik raad je zeker aan om eens de Odorex producten te gebruiken als je last hebt van overmatig zweten en normale deo’s het niet redden. Odorex kun je bij de meeste drogisterijen kopen, de spray kost rond de €6 en de deodorant rond de €3. Wil je meer weten over dit merk of bijvoorbeeld zien welke deo’s bij jou passen? Kijk op de site!

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Charlotte 11 december 2012

  Whut! Die spray lijkt me super handig en fijn! Ik zweete in Curaçao heel veel maar dat is logisch hihi^_^
  Mooie review!
  Liefsxx

 2. Jody 11 december 2012

  Lijkt me een fijn product!

 3. Paola 11 december 2012

  Klinkt erg goed. Ben wel heel erg benieuwd naar wat ik van de geur vind!

 4. Lotte 11 december 2012

  Wat handig, die extra dry! Misschien moet ik dat ook eens gaan proberen.

 5. Laura 11 december 2012

  Ik heb dit op de middelbare school veel gebruik, het werkt echt supergoed!

 6. Lies 11 december 2012

  De deo van Odorex had ik al wel geprobeerd, maar de extra dry spray nog niet. Ik ben daar wel heel benieuwd naar vooral omdat ik toch wel heel erg snel en veel zweet.

 7. Maaike 11 december 2012

  Wat fijn dat er zo’n goed merk is! Door mijn stress kan ik op stressvolle momentn heel erg zweten, handig dus! Ik ga het zeker proberen 😀

 8. Milou 11 december 2012

  Mijn vriend gebruikt die spray bij z’n eigen deo, hij vind het echt wonderspul! Alleen wel goed laten indrogen anders krijg je vlekken op je kleding!

 9. femketje 11 december 2012

  ik heb zelf een andere deo ontvangen tegen witte strepen op kleding, die ruikt echt heerlijk 😀

 10. Esmay 11 december 2012

  Heeey, ik heb zelf dit setje ook! Vind die spray inderdaad superchilll.
  Die deo vind ik een beetje mweh, omdat er geen parfum en alles in zit haha :’)

 11. Annelie 11 december 2012

  Ik had ook een tijdje Odorex gebruikt, werk zo goed! Aanrader 😀

 12. Amy-Denise 11 december 2012

  Lijkt me fijn! Ook acceptabele prijsjes.

 13. Josephine 11 december 2012

  Wat fijn dat de spray helpt!

 14. Elle 11 december 2012

  Odorex extra dry gebruikte ik ook op de middelbare school, maar bij mij prikte en jeukte het heel erg. Het werkte wel, maar ik vond het het echt vreselijk om met jeukende oksels in bed te liggen. Misschien dat het product inmiddels verbeterd is…

 15. roos 11 december 2012

  Odorex werkte helaas niet voor mij, ik zweet erg snel. Ik ben toen Syneo5 gaan gebruiken, dat is met zo’n sprayflacon, en die werkt echt heel goed bij mij.

 16. Linda 12 december 2012

  Handig dat het nu ook in een spray is, ik vond dat gedep met wattenschijfjes maar niks. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn nieuwe deo echt fantastisch is, maar als ik ooit weer eens extra zekerheid nodig heb dan ga ik zeker voor Odorex.

 17. Evelien 13 december 2012

  Ik heb deze ook mogen testen en was er – net als jij – erg blij mee. Ze werken erg goed, vind ik!

 18. Guusje 17 december 2012

  Herkenbaar, herkenbaar! Altijd fijn als blijkt dat meerdere mensen hier last van hebben 😉 Helaas vind ik die sprays vaak niet zo fijn, oksels die kriebelde en trekkerig aanvoelden. Ik ben wel benieuwd naar dat Syneo5 spulletje. Verder gebruik ik gewoon Dove deo, die werkt het beste bij mij 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén