Today


De dag waarop ik wakker werd met uitzicht op een wit landschap – al is het meeste inmiddels alweer weg. Waarop ik eindelijk eens wat anders had dan pepernoten en speculaas (de choco rijstwafels zijn echt to die for). En de dag waarop ik maar eens ga beginnen met echt studeren voor de tentamens die over iets meer dan een week op me liggen te wachten. Yikes!

Hoe is jouw dag? Heel op school/werk aangekomen? ๐Ÿ˜‰

  1. Wat een leuk artikel! Ik zie dat je nu 1000 volgers hebt op bloglovin, gefeliciteerd! Succes met het leren. Ik had vandaag mijn allerlaatste werkdag (ochtend) en volgende week begin ik bij mijn nieuwe werk!
    Liefs

  2. Oew, veel succes met je tentamens! Hier ligt bijna alle sneeuw nog, en met het zonnetje erbij word ik helemaal happy ๐Ÿ™‚ Oh, en nog gefeliciteerd met je 1000 volgers, wat een getal joh!

  3. HONGER door die donuts. Wat een leuke foto’s. Ik ben net ook even naar buiten gegaan voor een sneeuwse fotoshoot! ๐Ÿ˜€ En ik ben helemaal heel op school aangekomen hoor, want ik werd lekker met de auto gebracht.

  4. Ik hou van jou fotoยดs, misschien toch ยดs een proeflesje van je vragen HAHAHA. Succes met het studeren Mayo, you can doooo it! *chearleader dansje* of wacht *immiteert de msn-banaan*

  5. Wat kun jij prachtige foto’s maken hey! Heel erg tof ๐Ÿ˜€ En wat leuk om zo’n dagje te zien, al dat eten ziet er yummeh uit, hihi. Heel veel succes met het leren voor je tentamens, you can do it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *