Those Christmas lights….


Eindelijk staat hij er, onze kerstboom! Ik moest even wat druk uitoefenen op m’n moeder om hem er te krijgen, haha. Tijdens het opzetten kon ik het niet laten om wat foto’s te maken.. Dus kijk vooral verder!Heerlijk toch, al die mooie lichtjes en kerstballen? En natuurlijk de cupcakebal die ik van Ilja kreeg! Ik zit in ieder geval instantly in de kerststemming, en hopelijk jullie nu ook ;).

  1. Oh waaaauw, mooie foto’s Joos! Echt goed gelukt. πŸ˜€ Je bokeh effect is ook heel erg mooi, en die cupcakebal ahwww wat lief haha. Goud en oranje zijn ze mooiste kleuren samen in een kerstboom vind ik, gewoon typisch kerst. No matter whatt.

  2. Je kunt zulke mooie foto’s maken met een spiegelreflex. Ik wilde ook foto’s maken en het idee zag er leuk uit, maar ik wilde zo graag scherptediepte, maarja. Jammer genoeg kan dat niet bij een Cybershot. Leuke foto’s heb je gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *