The December Tag!


Van Esmay kreeg ik laatst een shout-out en hoewel het niet helemaal hetzelfde was als taggen, wil ik ‘m toch wel doen! Het is inmiddels al echt, echt winter en de December Tag past hier heel goed bij haha. Benieuwd waarom ik december best een leuke maand vind? Kijk verder!

Wat vind je het leukst aan december?
Dat ik bijna vakantie heb (de laatste keer was m’n zomervakantie, nadeel van universiteit) en de gezellige lampjes overal!

Wat is je favoriete parfum om in de winter te dragen?
Hmm… Ik moet zeggen dat ik niet echt specifieke winterparfums heb. Ik houd altijd wel van zoet, haha! Maar de laatste tijd pak ik I love Just Cavalli er weer wat vaker bij. Is zoet, maar wordt al snel nadat je ‘m hebt opgespoten vooral heel warm van geur en past goed bij me!


Welke 3 producten kan je in december echt niet missen?
Een goede, voedende maar niet vette crème is echt een must voor mijn vochtarme huid nu om niet erbij te lopen als een grote schilfer, dus ik gebruik weer met liefde m’n Vitamin E crème van The Body Shop. Ook niet geheel onbelangrijk is een lippenbalsem, al moet ik zeggen dat m’n lippen het tot nu toe nog aardig aankunnen haha. Maar ik heb er zeker altijd eentje bij, just in case! En als laatste.. Ik ben altijd vrij wit, maar nu super extra plus dus ik kan wel wat kleur gebruiken. Het makkelijkste is dan een mooie, warme blush!

Wat is je go-to look voor deze maand? Winged eyeliner? Rode lippen? Vertel!
Eerlijk? Snel, simpel, zo min mogelijk. Niet alleen omdat het ’t seizoen is van de traanogen en sneeuw op je bakkes, maar ook omdat ik het liefst zo lang mogelijk in m’n bed vertoef haha. Mascara, eyeliner, concealer, poeder en blush is voor mij nu wel voldoende, soms laat ik de eyeliner ook gewoon weg!


Wat is je favoriete glitterige product? Het mag alles zijn!
NAGELLAK! Haha, ik ben altijd wel dol op glitternagellak maar nu helemaal. Mijn favorieten op het moment zijn de glitterlakjes van de kerstcollectie van China Glaze en Ruby Blou!

Welk snoep ga je deze maand te veel eten?
Hmmm.. Ik weet niet. Sowieso vind ik chocokruidnoten echt té lekker, maar die kun je al niet meer kopen. En wat betreft kerstfood kom ik niet verder dan kerstkransjes denk ik haha! Ik weet wel dat ik heeeeel veel warme chocolademelk en thee ga drinken :D.

Wat is je favoriete december/kerstmis gerelateerde film om te kijken?
Goede vraag! Ik heb niet echt een bepaalde film die ik móet kijken.. Volgens mij zenden ze vaak wel Harry Potter uit rond Kerst? Dat vind ik altijd wel leuk haha! Oh en Love Actually en How The Grinch Stole Christmas!


Wat hoop je dat de kerstman heeft verpakt als cadeautje voor jou dit jaar?
If we’re talking humans: doet u mij maar Gerard Butler! Maar omdat ik die kans niet zo hoog inschat.. Ik zou wel graag een iPad (mini) willen, lijkt me super handig om mee te nemen naar college enz! M’n laptop neem ik namelijk nooit mee, veel te zwaar en groot. Maar ik krijg dat niet, haha. Moet ik toch zelf kopen ;).

De feestdagen zijn allemaal om je liefde te delen, wie wil jij een shout out geven en waarom?
Uhhhh.. Ik denk dat ik twee mensen een shout out wil geven, mensen waarvan ik de blog pas sinds kort volg maar wel met heel veel plezier. Namelijk Marlous, omdat ik haar blog heel leuk en inspirerend vind, en Anne omdat ik haar blog heel leuk vormgegeven vind en ze mooie productfoto’s maakt!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen, ik vond het in ieder geval leuk om hem in te vullen! Mocht je hem over willen nemen, dan mag je dat zeker doen. Ben erg benieuwd naar jullie antwoorden! 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Charlotte 15 december 2012

  Superleuke tag!
  Jaaaa Marjolein houd van glitterssss!
  Ik gebruik nu eigenlijk ook niet zoveel makeup, wat poeder, eyeliner en mascara en klaar!
  Oeeeh ik zou ook wel een mini iPad willen gehehe.
  leuk ingevuld!
  Liefsxx

 2. Marije 15 december 2012

  Leuke tag! Ik hou van glitters en dan vooral van de foto’s met glitternagellak die jij maakt! Ik heb de blogs van Marlous en Anne even aangeklikt in bloglovin, ziet er leuk uit! Thanks voor de tip!

 3. Charile 15 december 2012

  Leuke tag! Een iPad mini is echt handig! Ik heb hem ook 😀

 4. Femke 15 december 2012

  Leeeuk! Hihi, een mini iPad zou ik ook nog wel willen 😉 En wat een prachtige blush is dat zeg!

 5. Floor 15 december 2012

  Meneertje Butler wil ik ook wel onder mijn kerstboom hebben, mjum <3

 6. Yara 15 december 2012

  Wat een leuke tag, leuk om te lezen!

 7. femketje 15 december 2012

  haha super leuke antwoorden 😀

 8. Anne-Floor 15 december 2012

  Die glitters, geez zo mooi <3

 9. Esmay 15 december 2012

  Yiiii, you did it :D! En ik ben in love met al die glitternagellakjes!

 10. Jaimie 15 december 2012

  Zo’n mini ipad is inderdaad heel handig bij een college! Gaat ook op mijn lijstje haha. Leuke tag!

 11. Vera 15 december 2012

  Wat een leuke tag nog steeds! Misschien ga ik hem ook nog wel doen, maar weet het niet zeker 🙂

 12. Nina 15 december 2012

  leuke tag ! :)x

 13. Myrthe 15 december 2012

  Dit vind ik zo’n leuke tag! Ik denk dat ik ‘m ook maar eens ga doen, want het is gewoon typisch December en bijna alles word er in behandelt, haha 🙂 Loveee glitternagellak!

 14. Miss Sentinelli 15 december 2012

  Leuke tag en leuk om te lezen :)!

 15. Amy-Denise 15 december 2012

  Erg leuk om te lezen!

 16. jana 15 december 2012

  Leuk om te lezen 🙂 x

 17. Lies 15 december 2012

  Hele leuk tag om te lezen! Zelf heb ik hem ook gedaan alleen waren sommige vragen net iets anders.

 18. Evelien 15 december 2012

  Wat een leuke tag! Gerard Butler onder de kerstboom, ja doe mij ook maar een exemplaar. Nekkid plz.

 19. Anne vdh 16 december 2012

  Aaah wat ontzettend lief dat ik een shout out krijg! Voel me serieus vereerd hierzo haha! Yaay!
  Dakjewel <3

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén