Skirting The Ruby Blou glitter!


In mijn favorieten zag je het bloedrode lakje van Essie al voorbij komen – Skirting The Issue. Kocht ik bij Etos met 50% korting omdat herfstcollectie en de nieuwe wintercollectie is er inmiddels al (waarvan Leading Lady heel hoog op m’n wishlist staat, maar ook nog wel meer kleurtjes van deze collectie!). Los vind ik hem geweldig, maar in combinatie met een ander lakje nog veel toffer…
En dat is Ruby Blou van piCture pOlish! En ja, dat schrijf je zo haha. Dit transparante lakje bevat allemaal rode, blauwe en zilveren glittertjes en is super leuk over rood. I love it! Dit merk kun je kopen bij Pretty Polish.

  1. Mooi die nagellak, je hebt het zo keurig gelakt dat ik de foto eindeloos heb zitten bestuderen of dat het er niet op geplakt is (de nagellak dan). Mijn complimenten voor de altijd perfect uitgevoerde nailarts, nagelswatches en ooglooks en niet te vergeten de prachtige foto’s en dan,……………ben je nog eens met je Masters bezig. Wow,….petje af hoor!!!

  2. wauw, hele mooie combinatie! ik gebruik eignelijk nooit rood als basis voor een glitterlakje, misschien toch maar eens kijken of ik een rood en glitter topcoat heb je mooi bij elkaar staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *