Skincare – 4x fijn


Herfstweer, sneeuw in je gezicht, stress – mijn huid wordt er niet mooier op haha! En met dit soort omstandigheden moet ik toch wel iets meer aan huidverzorging doen om het onder controle te houden én heb ik zeker must-haves waar ik echt niet zonder kan. Benieuwd welke dit zijn?


Een tijd geleden heb ik allerlei make-up removers geprobeerd, met rode, dikke en jeukende ogen tot gevolg. De huid rondom mijn ogen is echt heel gevoelig voor dat soort dingen, niet fijn! En ik moet zeggen dat ik daarom het maar gewoon bij 1 remover houdt: die van Bourjois! De enige remover waar ik geen problemen mee heb, zelfs niet na de ruim 10 flesjes die ik zeker al opgemaakt heb haha.

Inmiddels bijna op is de Essence 4-in-1 cleansing cream en hoewel ik normaal niet echt een specifieke cleanser opnieuw zou kopen.. Neem ik deze de volgende keer als ik bij Kruidvat ben toch maar weer mee. Hij werkt fijn, is ook te gebruiken als masker en laat m’n huid na het wassen/douchen niet droog aanvoelen, precies wat ik zoek!


Vorige winter kocht ik een aantal producten van de Vitamin E lijn van The Body Shop en inmiddels is eigenlijk alles op. Een tijdje deed ik zonder, maar nu ik de Lotion weer heb weet ik waarom ik het zo’n fijne lijn vind! Voedt goed maar is niet vet, ruikt lekker en laat m’n huid er rustig uit zien. Ofwel: super fijn! Helaas komt het ook nog weleens voor dat m’n huid puistig en vet is (stress + ongesteldheid = double score!) en dan grijp ik heel graag naar de Kruidvat talg reducerende crème. Works like a charm!

Welke producten kan jij nu echt niet zonder wat betreft skincare?

 1. Leuk artikel!
  Mweh ik herken het droge huid gevoel.. Zelf vind ik die essence helemaal niet fijn.. in mijn substantie zaten allemaal klontjes. De kruidvat Talg crème lijkt me wel wat!
  Liefsxx

 2. Ik ben benieuwd naar die crème van Kruidvat. Ik heb enorm veel last van talg de laatste weken (ook mede dankzij examenstress etc) dus nu is het ideale moment om hem te testen!

 3. De remover van Bourjois klinkt wel heel fijn denk dat ik daar maar eens naar ga kijken, want ook van bijna alle producten krijg ik last van als ik ze bij mijn ogen gebruik. De Essence Cleansing Cream heb ik hier nog steeds onaangebroken liggen. Binnenkort toch maar eens een keer gaan proberen haha. De producten waar ik niet zonder kan en dan vooral in de winter zijn de milde reinigingslotion en hydraterende crème van Cetaphil.

 4. die remover van Bourjois lijkt me heel fijn! Ik krijg ook altijd een beetje prikkende ogen van de oogpads die ik nu gebruik! Dus die remover ga ik zeker een x uitproberen! (:
  thanks voor de tip! xxx

 5. Die talgreducerende creme van Kruidvat lijkt mij wel wat. Ook ik heb last van een onzuivere huid. Zou je eens iets meer kunnen vertellen over die creme?

 6. JAAAAAAAA die bourjois is ZO fijn. Het is serieus de eerste remover die ik ever kocht. en de fijnste evah (op kokosvet na, dat gebruik ook een wel ’s en dat spul is gewoon holy shizzz.) En de Vitamine E lijn, tja, gewoon geweldig. Punt. Met de andere producten heb ik geen ervaring. 🙁

 7. Die van the body shop wil ik altijd nog eens proberen! Hoor zo veel goede verhalen over die lijn!
  Ik kan niet zonder mijn careblend oil van mac en pcle fluide, is mijn combo uit de hemel!;-)

 8. Die van Essence 4 in 1 heb ik ook, brand bij mij als n gek! Als masker gebruik ik hem dus niet. Als scrub wel, maar om nou te zeggen dat ik het een fijn product vind, nee ik persoonlijk niet.

  Ik ben erg benieuwd naar de laatste twee producten. Als er weer wat op is bij mij zal ik die eens aanschaffen. Thanks voor de tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *