Skincare – 4x fijn


Herfstweer, sneeuw in je gezicht, stress – mijn huid wordt er niet mooier op haha! En met dit soort omstandigheden moet ik toch wel iets meer aan huidverzorging doen om het onder controle te houden én heb ik zeker must-haves waar ik echt niet zonder kan. Benieuwd welke dit zijn?


Een tijd geleden heb ik allerlei make-up removers geprobeerd, met rode, dikke en jeukende ogen tot gevolg. De huid rondom mijn ogen is echt heel gevoelig voor dat soort dingen, niet fijn! En ik moet zeggen dat ik daarom het maar gewoon bij 1 remover houdt: die van Bourjois! De enige remover waar ik geen problemen mee heb, zelfs niet na de ruim 10 flesjes die ik zeker al opgemaakt heb haha.

Inmiddels bijna op is de Essence 4-in-1 cleansing cream en hoewel ik normaal niet echt een specifieke cleanser opnieuw zou kopen.. Neem ik deze de volgende keer als ik bij Kruidvat ben toch maar weer mee. Hij werkt fijn, is ook te gebruiken als masker en laat m’n huid na het wassen/douchen niet droog aanvoelen, precies wat ik zoek!


Vorige winter kocht ik een aantal producten van de Vitamin E lijn van The Body Shop en inmiddels is eigenlijk alles op. Een tijdje deed ik zonder, maar nu ik de Lotion weer heb weet ik waarom ik het zo’n fijne lijn vind! Voedt goed maar is niet vet, ruikt lekker en laat m’n huid er rustig uit zien. Ofwel: super fijn! Helaas komt het ook nog weleens voor dat m’n huid puistig en vet is (stress + ongesteldheid = double score!) en dan grijp ik heel graag naar de Kruidvat talg reducerende crème. Works like a charm!

Welke producten kan jij nu echt niet zonder wat betreft skincare?