Skincare – 4x fijn


Herfstweer, sneeuw in je gezicht, stress – mijn huid wordt er niet mooier op haha! En met dit soort omstandigheden moet ik toch wel iets meer aan huidverzorging doen om het onder controle te houden én heb ik zeker must-haves waar ik echt niet zonder kan. Benieuwd welke dit zijn?


Een tijd geleden heb ik allerlei make-up removers geprobeerd, met rode, dikke en jeukende ogen tot gevolg. De huid rondom mijn ogen is echt heel gevoelig voor dat soort dingen, niet fijn! En ik moet zeggen dat ik daarom het maar gewoon bij 1 remover houdt: die van Bourjois! De enige remover waar ik geen problemen mee heb, zelfs niet na de ruim 10 flesjes die ik zeker al opgemaakt heb haha.

Inmiddels bijna op is de Essence 4-in-1 cleansing cream en hoewel ik normaal niet echt een specifieke cleanser opnieuw zou kopen.. Neem ik deze de volgende keer als ik bij Kruidvat ben toch maar weer mee. Hij werkt fijn, is ook te gebruiken als masker en laat m’n huid na het wassen/douchen niet droog aanvoelen, precies wat ik zoek!


Vorige winter kocht ik een aantal producten van de Vitamin E lijn van The Body Shop en inmiddels is eigenlijk alles op. Een tijdje deed ik zonder, maar nu ik de Lotion weer heb weet ik waarom ik het zo’n fijne lijn vind! Voedt goed maar is niet vet, ruikt lekker en laat m’n huid er rustig uit zien. Ofwel: super fijn! Helaas komt het ook nog weleens voor dat m’n huid puistig en vet is (stress + ongesteldheid = double score!) en dan grijp ik heel graag naar de Kruidvat talg reducerende crème. Works like a charm!

Welke producten kan jij nu echt niet zonder wat betreft skincare?

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Laura 18 december 2012

  De 4 in 1 cream heb ik ook. Leuk om te zien wat jij allemaal gebruikt.

 2. Charlotte 18 december 2012

  Leuk artikel!
  Mweh ik herken het droge huid gevoel.. Zelf vind ik die essence helemaal niet fijn.. in mijn substantie zaten allemaal klontjes. De kruidvat Talg crème lijkt me wel wat!
  Liefsxx

 3. femketje 18 december 2012

  die essence 4 in 1 vond ik zelf niet zo fijn >.< die prikte heel erg als ik het product er langer dan 10 seconden op liet zitten

 4. Laura 18 december 2012

  Die make-upremover van Bourjois is fijn 🙂 Haalt bij mij altijd alles perfect weg!

 5. Amy 18 december 2012

  Ik ben benieuwd naar die crème van Kruidvat. Ik heb enorm veel last van talg de laatste weken (ook mede dankzij examenstress etc) dus nu is het ideale moment om hem te testen!

 6. Lies 18 december 2012

  De remover van Bourjois klinkt wel heel fijn denk dat ik daar maar eens naar ga kijken, want ook van bijna alle producten krijg ik last van als ik ze bij mijn ogen gebruik. De Essence Cleansing Cream heb ik hier nog steeds onaangebroken liggen. Binnenkort toch maar eens een keer gaan proberen haha. De producten waar ik niet zonder kan en dan vooral in de winter zijn de milde reinigingslotion en hydraterende crème van Cetaphil.

 7. LaraLaurentia 18 december 2012

  Ik ben dol op de Uncover skincare lijn, maar die is onwijs prijzig. Nu gebruik ik de producten van Hannah en die bevallen prima 🙂

 8. danique 18 december 2012

  essence vond ik ook niet heel erg fijn,mijn huid ging heel erg trekken !
  xoxo

 9. Kirsten 18 december 2012

  Klinkt fijn! Ik moet echt beter mijn gezicht verzorgen, maar ik weet niet zo goed wat goed is voor mijn huid.

 10. Renskee 18 december 2012

  die remover van Bourjois lijkt me heel fijn! Ik krijg ook altijd een beetje prikkende ogen van de oogpads die ik nu gebruik! Dus die remover ga ik zeker een x uitproberen! (:
  thanks voor de tip! xxx

 11. Mieke 18 december 2012

  Die talgreducerende creme van Kruidvat lijkt mij wel wat. Ook ik heb last van een onzuivere huid. Zou je eens iets meer kunnen vertellen over die creme?

 12. Yak Man 18 december 2012

  huh, nog nooit gehoord van die crème van kruidvat! Is het een dag/nacht crème? 😮

 13. Esmay 18 december 2012

  Oeh, ik ga een paar dingen hiervan proberen, zoals die Essence cleanser. Mijne is bijna op namelijkkk!

 14. Annelie 18 december 2012

  De vitamine E lijn van de TBS is echt favoriet bij mij. Zo’n fijn product 🙂

 15. roos 18 december 2012

  Die crème van de kruidvat wil ik heel graag proberen, ik zit de laatste tijd helemaal onder de puisten terwijl ik normaal echt een totaal puistloze huid heb.

 16. Lifesplash 18 december 2012

  JAAAAAAAA die bourjois is ZO fijn. Het is serieus de eerste remover die ik ever kocht. en de fijnste evah (op kokosvet na, dat gebruik ook een wel ’s en dat spul is gewoon holy shizzz.) En de Vitamine E lijn, tja, gewoon geweldig. Punt. Met de andere producten heb ik geen ervaring. 🙁

 17. jana 18 december 2012

  Die van Bourjois ga ik eens proberen (: x

 18. Anne vdh 19 december 2012

  Die van the body shop wil ik altijd nog eens proberen! Hoor zo veel goede verhalen over die lijn!
  Ik kan niet zonder mijn careblend oil van mac en pcle fluide, is mijn combo uit de hemel!;-)

 19. Evelien 19 december 2012

  Kruidvat Pure Nourishing lijkt me fijn! Ik kan zelf echt niet zonder m’n handcrèmes en nachtcrème!

 20. Anneke 19 december 2012

  Ben benieuwd naar die talgcreme!
  Laatste tijd ook veel last van puistjes! =(

 21. Charile 21 december 2012

  Lijken me heel fijn 😀

 22. Myrthe 21 december 2012

  De 4 in 1 cleansing cream heb ik ook, die is zo fijn!

 23. Bee 21 december 2012

  Ik ben ook dol op de bourjois oogmakeupremover!

 24. Bee 21 december 2012

  Ik ben ook dol op de bourjois oogmakeupremover!

 25. Mirjam 29 december 2012

  Die van Essence 4 in 1 heb ik ook, brand bij mij als n gek! Als masker gebruik ik hem dus niet. Als scrub wel, maar om nou te zeggen dat ik het een fijn product vind, nee ik persoonlijk niet.

  Ik ben erg benieuwd naar de laatste twee producten. Als er weer wat op is bij mij zal ik die eens aanschaffen. Thanks voor de tips!

 26. Jet 3 januari 2013

  Ik zou die talgcreme wel een keertje willen proberen, heb namelijk nogal last van een huid die erg snelt glimt!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén