Post-Christmas Shopping

Shoppen vlak na Kerst had ik eigenlijk nog nooit gedaan, terwijl je dan toch de beste deals kunt scoren! Afgelopen donderdag reisde ik dan ook af naar Rotterdam met m’n ma, om lekker te shoppen! En sale was er zeker, veel korting op kerstcollecties (bij Lush bijvoorbeeld 50% en bij The Body Shop en Sephora 30%-50%). Super veel kocht ik niet, maar zoals je hierboven al kunt ziet zat er wel een duurdere aankoop bij ;). Benieuwd wat ik gekocht heb?


Bij The Body Shop was alles van de Kerstcollectie met korting, en ook veel cadeausets. Ik hield me in (maar had wel de neiging om zo’n mooi oogschaduw palette mee te nemen ;)) en ging alleen de winkel uit met een Cranberry Joy douchegel. Deze ruikt heerlijk zoet en doet me denken aan limonade, haha! Die was nu maar €3,25 en zelfs nog goedkoper met de Love Your Body pas. Bij New Look wilde ik een boel van die langere hemdjes scoren, maar helaas hadden ze alleen nog maar een witte. Wel in de sale, voor €3! Langere hemdjes vind ik toch altijd wel een stuk fijner dan van die korte.
En tja.. Op Kerstavond liet ik m’n HTC Desire op de grond stuiteren en deed onder andere m’n camera het niet meer. Hij was al oud (2,5 jaar), de accu was slecht en het geheugen veel te beperkt, dus eigenlijk wilde ik al een tijdje een nieuwe. En dit vond ik een prima excuus om de HTC One V te halen :D. Deze lijkt qua model eigenlijk best op de Desire, maar is natuurlijk wel veel nieuwer en beter! Er zit Android 4 op in plaats van 2.3, ik heb nu 1 GB geheugen voor apps in plaats van 100 MB en de accu gaat 1,5 dag mee in plaats van een halve haha. Hij is grotendeels van aluminium waardoor hij stevig aanvoelt en fijn in m’n hand ligt, en ik ben er heel erg blij mee! Goedkoop was hij niet, ik kocht hem voor €200 bij Hi. Wel krijg ik €40 terug met een cashback actie, dus dat scheelt weer! En ach, zolang ik hem niet op de grond laat stuiteren doe ik er hopelijk ruim 2 jaar mee ;).


Natuurlijk moest ik even eBay plunderen voor hoesjes! Ik had eerst een harde case maar ben nu voor siliconen cases gegaan, hopelijk beschermt dat beter. De zwarte en roze case waren allebei €1,13 en bestelde ik bij deze verkoper. Een felroze case met glitter (€1,78) bestelde ik bij deze verkoper en voor de zekerheid heb ik nog screenprotectors (€1,43) besteld, hier. Als laatste bestelde ik ook nog doosjes met van die beads, waar je caviar nails mee kunt maken! Deze 12 kleurtjes waren bij elkaar maar €1,93 bij deze verkoper.

Het duurt helaas nog wel even voordat de eBay spulletjes er zijn, maar tot die tijd vermaak ik me prima met m’n nieuwe mobiel! Hebben jullie nog geshopt en geprofiteerd van de fijne kortingen?

 1. Leuke aankoopjes Mayo! Die nieuwe telefoon is moooooi, toen ik las dat je camera dood was dacht ik eerst: whut, van je fotottoestel, huh? Maar okay, ’t is ochtend dus m’n gedachten moeten opfrissen, 8D. Die Cranberry Joy lijkt me hemels, aaahw! En ook die beads zien er tof uit, ben benieuwd hoe dat er uit ziet.

 2. Oh dat is wel een hele mooie telefoon! Ik vind de hoesjes die je besteld hebt ook erg leuk. Ik heb stiekem heel erg spijt dat ik een HTC Wildfire S heb gekocht, ik kan er bijna niks mee haha 😉

 3. Wat leuk Marjolein!
  Ik ga donderdag naar Utrecht. ( Lush, bodyshop, Douglas, sephora ) dus ik hoop dat er dan nog wat leuke sales zijn.
  Gaaaaaf van je nieuwe mobiel! <3
  Veel plezier ermee!
  Liefsxx

 4. Ooh ik kon mij dus echt niet inhouden bij TBS! Heb 6 mini bodybutters en 2 200ml bodybutters gekocht… Haha, maar nu mag ik van mijzelf niet weer bodybutters kopen, eerst maar eens wat op maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *