Pimped my Primark bag!


Al eens eerder heb ik wat dingen voorzien van studs en omdat ik dat erg leuk en geslaagd vond, was ik heel blij toen ik van Studs.nl wat zakjes mocht ontvangen! Ik heb altijd al iets groots willen voorzien van studs, maar omdat dat nogal veel tijd kost deed ik het steeds niet.. Maar nu heb ik het eindelijk gedaan! Lees vooral verder als je het resultaat wilt zien :D.


Hoewel studs helemaal hip zijn, is het best lastig om losse studs te kopen in Nederland. Studs.nl brengt daar verandering in, bij deze webshop tref je namelijk een heel breed assortiment! Allerlei vormen en kleuren zijn er te koop, ideaal dus als je iets specifieks zoekt wat matched met hetgeen wat je van studs wilt voorzien. Ik wilde graag een tas met goudkleurige details voorzien van studs, dus heb ik gouden studs gebruikt. Ik heb zowel ronde, vierkante als meer spitse ronde gebruikt en deze studs hebben pinnetjes aan de achterkant. Die duw je door het materiaal heen, vouw je om en vast zit je stud!De mix van drie verschillende vormen studs vond ik erg leuk, m’n plan was namelijk om een tas te voorzien van studs! En allemaal dezelfde vormen is dan toch wat saai, verschillende vormen vond ik zeker leuker. Iets minder was dat het echt veeeeeel werk is om al die studs erop te doen, haha! Het makkelijkst vond ik om de puntjes om te buigen met een schaar, met je nagels ze ombuigen gaat namelijk niet zo goed aflopen voor je nagels.En dit is het echte eindresultaat! De tas van Primark heb ik al een hele tijd, maar ik vond hem gewoon echt saai en pakte ‘m daarom nooit. Maar met de studs erop – love! De studs zijn wel geler goud dan de details van de tas, maar ik merk nu al dat het echt felle er vanaf gaat. Uiteindelijk zal het wel iets beter matchen denk ik ;).De flap van de tas heb ik aan de binnenkant open geknipt zodat ik de studs er doorheen kon doen zonder dat je ze aan de andere kant zou zien. Dit moet ik nog wel dicht maken, haha! Maar zo blijven ze denk ik ook beter zitten, de achterkant kan dan niet ergens aan blijven haken.


Ik besloot ook nog een iPhone hoesje van studs te voorzien (hoesje van eBay), hierop zitten de ronde platte en de ronde puntige studs. Helaas heb ik zelf geen iPhone haha, maar misschien geef ik hem binnenkort nog wel weg ;).


Maar goed, ik ben heel blij met m’n nieuwe en supertoffe tas! De studs komen dus van Studs.nl. Per zakje van 100 zijn de studs die ik heb tussen de €7,50 – €8. De verzendkosten zijn met €1 lekker goedkoop en boven de €15 betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten! Verder heeft Studs.nl lekker veel keus, dus er zit vast iets bij waar je bijvoorbeeld jouw tas of schoenen mee kunt pimpen.

Wat vind je van mijn tas? Wat zou jij weleens van studs willen voorzien?

Verder Bericht

Vorige Bericht

50 Reacties

 1. Danielle 1 december 2012

  War gaaf gedaan! Echt een leuk idee. Maakt de tas heel erg leuk!

 2. Anne-Floor 1 december 2012

  Oeh wat tof ziet dat er uit zeg!

 3. Charile 1 december 2012

  Ziet er mooi uit!

 4. mysupersweetlife 1 december 2012

  Wauw die tas is echt prachtig geworden, super gedaan meid!
  Liefs

 5. Floor 1 december 2012

  Ik vind je tas heel tof geworden, en dat hoesje vind ik ook erg cool πŸ˜€ Toch zou ik de studs denk ik niet bij deze webshop bestellen. Het zou dan wel wat langer duren met bijvoorbeeld eBay voordat je ze binnen hebt, ze zijn wel een stuk goedkoper πŸ™‚

 6. Yara 1 december 2012

  Die studs zijn echt mega gaaf om op bijvoorbeeld een tas of laarzen te zetten, me likes!! Cool effect hoor! ^^

 7. Nicky 1 december 2012

  Super leuk resultaat!

 8. femketje 1 december 2012

  super gaaf gedaan πŸ˜€

 9. Selina 1 december 2012

  Wat ontzettend leuk gemaakt! De tas ziet er nu veel leuker uit πŸ™‚

 10. Myrthe 1 december 2012

  Wauw, wat leuk gedaan! De tas en het iPhone hoesje zijn beide erg mooi geworden πŸ™‚

 11. Mariska 1 december 2012

  Leuk zeg! Ziet er vet uit πŸ˜€

 12. EsmΓ©e 1 december 2012

  Dat ziet er echt heel erg leuk uit zo op je tas. πŸ™‚

 13. Miss Mags 1 december 2012

  Erg leuk gedaan zo op tie tas ! Geweldig en ook simpel idee.

 14. Laura 1 december 2012

  Echt heel leuk geworden Marjolein! πŸ™‚

 15. Mayara Esther 1 december 2012

  Leuk gedaan! Heel creatief. πŸ™‚

 16. Esmay 1 december 2012

  Ik vind ‘m echt aaaawesome! En je telefoonhoesje ook!

 17. Ilja 1 december 2012

  Gaaf geworden hoor!

 18. Josephine 1 december 2012

  Huh je had toch een iPhone? :O Ik vind de tas echt awesome!

 19. Vera 1 december 2012

  Je tas is inderdaad veel leuker zo!

 20. Vera 1 december 2012

  Heel erg gaaf! I love studs en wil ook het liefst alles ermee oppimpen haha :’)

 21. LinvanT 1 december 2012

  Dat ziet er superleuk uit. Wat slim om dat stukje van de tas open te maken.

 22. Mariel 1 december 2012

  Erg leuk! Zo heb je meteen een orginele tas πŸ˜€

 23. Linda 1 december 2012

  Zo leuk gedaan πŸ™‚ Echt heel gaaf!

 24. Josie 1 december 2012

  Heel leuk geworden. Anders was die zo gewoon, echt leuk πŸ™‚

 25. jana 1 december 2012

  Leuk gedaan ;D x

 26. Cariena 1 december 2012

  Echt heel leuk gemaakt! Zo maak je een tas toch weer uniek πŸ˜€

 27. yasmin 1 december 2012

  Wauw je tas is echt super gaaf geworden!

 28. Evelien 1 december 2012

  Whoa dat is gaaf gedaan!! Ik wil ook studs bestellen.. hmmm.. twijfel twijfel πŸ˜›

 29. LaraLaurentia 1 december 2012

  Super gaaf gedaan, ook omdat je allerlei vormen door elkaar hebt gebruikt πŸ˜€

 30. Charlotte 1 december 2012

  Wat ontzettend gaaf gedaan!
  Het zijn ook prachtige studs
  En zo pimp je een simpele tas weer helemaal op tot iets leuks:D
  xxx

 31. Esther - Mango Sorbetto 1 december 2012

  Wat leuk! Ziet er echt tof uit.

 32. Bianca 2 december 2012

  Heel leuk gedaan, echt origineel nu πŸ™‚

 33. Kelly 2 december 2012

  Superleuk gedaan! Vind zowel de tas als het hoesje geweldig. Lekker origineel en uniek.

 34. Safannah 2 december 2012

  Wauw leuk, vooral omdat je allemaal verschillende door elkaar hebt πŸ™‚

 35. Danique 2 december 2012

  Oeeeh wat creatief weer hihi! Ziet er super gaaf uit!

 36. Saskia 2 december 2012

  Wat gaaf! Studs zijn echt heel leuk(;

 37. Juudith 2 december 2012

  Super leuk gedaan!! vind het erg leuk eruit zien!!!

 38. Alyssa 2 december 2012

  Heel gaaf geworden, je tas!

 39. Dorien 2 december 2012

  Op ebay vind je studs wel goedkoper had ik gezien, maar ik vind je DIY wel super gaaf geworden, zeker die tas! Misschien kan je dat iPhone hoesje nog wel verkopen :d !

 40. Tara - KittehsCupcakes 2 december 2012

  Hey super leuk gedaan, tof!

 41. Joni 3 december 2012

  Wauw, erg leuk!
  Ik ben niet zo van de studs maar dit vind ik toch wel heel leuk. πŸ™‚

 42. Frances 4 december 2012

  Wauw! Echt super leuk geworden! Ik ga ook maar weer eens met mijn studs aan de slag, ik krijg er weer helemaal inspiratie van haha! Ik heb hele leuke sterretjes die wel heel mooi zijn πŸ™‚

  xoxo

 43. Anne vdh 5 december 2012

  Je tas is echt HEEL gaaf geworden! Die studs zijn leuk he heb ze ook mogen ontvangen yay! Ik ben met truien aan de slag!

 44. Linda 7 december 2012

  Oh wauw, die tas is heel erg gaaf! En je ziet helemaal niet dat je het zelf hebt gedaan (dat is bedoeld als compliment).

 45. Renate 7 december 2012

  Oh wat mooi! Echt heel leuk! Ik wil ook nog graag wat dingen maken met studs, moet het echt is gaan bestellen ergens!

 46. Marieke 20 december 2012

  studs zijn echt top om alles mooier te maken!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén