Pimped my Primark bag!


Al eens eerder heb ik wat dingen voorzien van studs en omdat ik dat erg leuk en geslaagd vond, was ik heel blij toen ik van Studs.nl wat zakjes mocht ontvangen! Ik heb altijd al iets groots willen voorzien van studs, maar omdat dat nogal veel tijd kost deed ik het steeds niet.. Maar nu heb ik het eindelijk gedaan! Lees vooral verder als je het resultaat wilt zien :D.


Hoewel studs helemaal hip zijn, is het best lastig om losse studs te kopen in Nederland. Studs.nl brengt daar verandering in, bij deze webshop tref je namelijk een heel breed assortiment! Allerlei vormen en kleuren zijn er te koop, ideaal dus als je iets specifieks zoekt wat matched met hetgeen wat je van studs wilt voorzien. Ik wilde graag een tas met goudkleurige details voorzien van studs, dus heb ik gouden studs gebruikt. Ik heb zowel ronde, vierkante als meer spitse ronde gebruikt en deze studs hebben pinnetjes aan de achterkant. Die duw je door het materiaal heen, vouw je om en vast zit je stud!De mix van drie verschillende vormen studs vond ik erg leuk, m’n plan was namelijk om een tas te voorzien van studs! En allemaal dezelfde vormen is dan toch wat saai, verschillende vormen vond ik zeker leuker. Iets minder was dat het echt veeeeeel werk is om al die studs erop te doen, haha! Het makkelijkst vond ik om de puntjes om te buigen met een schaar, met je nagels ze ombuigen gaat namelijk niet zo goed aflopen voor je nagels.En dit is het echte eindresultaat! De tas van Primark heb ik al een hele tijd, maar ik vond hem gewoon echt saai en pakte ‘m daarom nooit. Maar met de studs erop – love! De studs zijn wel geler goud dan de details van de tas, maar ik merk nu al dat het echt felle er vanaf gaat. Uiteindelijk zal het wel iets beter matchen denk ik ;).De flap van de tas heb ik aan de binnenkant open geknipt zodat ik de studs er doorheen kon doen zonder dat je ze aan de andere kant zou zien. Dit moet ik nog wel dicht maken, haha! Maar zo blijven ze denk ik ook beter zitten, de achterkant kan dan niet ergens aan blijven haken.


Ik besloot ook nog een iPhone hoesje van studs te voorzien (hoesje van eBay), hierop zitten de ronde platte en de ronde puntige studs. Helaas heb ik zelf geen iPhone haha, maar misschien geef ik hem binnenkort nog wel weg ;).


Maar goed, ik ben heel blij met m’n nieuwe en supertoffe tas! De studs komen dus van Studs.nl. Per zakje van 100 zijn de studs die ik heb tussen de €7,50 – €8. De verzendkosten zijn met €1 lekker goedkoop en boven de €15 betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten! Verder heeft Studs.nl lekker veel keus, dus er zit vast iets bij waar je bijvoorbeeld jouw tas of schoenen mee kunt pimpen.

Wat vind je van mijn tas? Wat zou jij weleens van studs willen voorzien?

  1. Ik vind je tas heel tof geworden, en dat hoesje vind ik ook erg cool 😀 Toch zou ik de studs denk ik niet bij deze webshop bestellen. Het zou dan wel wat langer duren met bijvoorbeeld eBay voordat je ze binnen hebt, ze zijn wel een stuk goedkoper 🙂

  2. Op ebay vind je studs wel goedkoper had ik gezien, maar ik vind je DIY wel super gaaf geworden, zeker die tas! Misschien kan je dat iPhone hoesje nog wel verkopen :d !

  3. Wauw! Echt super leuk geworden! Ik ga ook maar weer eens met mijn studs aan de slag, ik krijg er weer helemaal inspiratie van haha! Ik heb hele leuke sterretjes die wel heel mooi zijn 🙂

    xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *