On the go – Pebble oplader


Een leuke dag gehad en in de trein terug naar huis wil je nog even twitter checken en een muziekje luisteren.. Ennnn je telefoon is weer eens leeg. Herkenbaar? Voor mij was het dagelijkse kost, helaas! Inmiddels heb ik een telefoon met betere accu, maar zelfs dan vergeet ik hem nog weleens op te laden. Gelukkig bestaat er de Pebble, een oplaadbare oplader (snap je het nog?) die je mee kunt nemen en waarmee je dus zonder stopcontact je telefoon of mp3speler op kunt laden!
Van MobileFun ontving ik deze handige “Veho Pebble Smartstick Emergency Charger“. In het doosje zat naast de oplader zelf ook een usb kabel en een hoesje met verschillende adapters voor de kabel. Hierdoor is hij geschikt voor bijna alle toestellen! Zelf gebruik ik de micro USB adapter voor m’n telefoon en voor m’n iPod kan ik de Apple adapter gebruiken. Er zitten ook nog adapters bij voor mini USB, Sony Ericsson en Nokia. De Pebble zelf is niet groot (nog geen 9 centimeter lang), wat handig meenemen is!De Pebble laad je op door de mini USB adapter aan de kabel te bevestigen, die in de Pebble te steken en het gewone USB stuk in je computer of USB oplader te doen. Tijdens het laden zal het lampje blauw zijn, als hij vol is wordt hij rood. Eenmaal volgeladen heeft hij een vermogen van 2200 mAh, genoeg om de accu van de meeste telefoons volledig op te laden. De accu van m’n oude telefoon was bijvoorbeeld 1400 mAh, kun je ‘m dus nog meer dan 1x opladen! Nadeel hiervan is wel dat hij vrij lang erover doet om volledig opgeladen te worden, dus ik leg hem vaak ’s avonds aan de oplader zodat hij ’s ochtend vol is en mee kan.

Ik heb ‘m al meerdere keren gebruikt en vind het super handig, want ik vergeet vaak zat m’n telefoon of iPod op te laden. Hij is echt ideaal om mee te nemen en werkt gewoon net zo goed als opladen aan het stopcontact, het gaat ook even snel. Het enige nadeel is dat je niet kunt zien hoever de Pebble leeg is, maar als je zorgt dat hij van tevoren opgeladen is is dit geen probleem.


Ander nadeel is dat het hoesje wat erbij zit niet afgesloten is, dus heb ik alles in m’n Domokun portemonnee gepropt ;). De Pebble Smartstick kun je kopen bij Mobilefun, voor €22,49. In deze webshop vind je ook nog veel meer accessoires voor verschillende merken en modellen, en tegen prima prijzen! De verzending naar Nederland is super snel, hoewel het bedrijf zelf in Engeland zit stond de postbode binnen 24 uur na verzending al bij me op de stoep. Ik ben in ieder geval erg blij met de oplader!

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Irene 29 december 2012

  Oh, dit moet ik echt eens aanschaffen 😛 Als ik een dag in de trein zit of iets dan is mijn telefoon echt binnen no-time leeg, zo vervelend! Haha en die portemonnee is echt amazing 😛

 2. Beautydagboek 29 december 2012

  Dit is echt handig! Ik blijf die roze van Duracell denk ik het mooist vinden 🙂

 3. Moniek 29 december 2012

  Dat is best handig!

 4. Tessa 29 december 2012

  dit is best wel handig, misschien dat ik dit ook maar aan moet gaan schaffen.
  x

 5. Danielle 29 december 2012

  Wat handig, alleen is het nog aardig duur en mijn mobiel is alleen leeg als ik echt lange dagen weg ben. Dus voor mij niet nodig 🙂

 6. Lemony 29 december 2012

  Ah dit klinkt zo handig, mijn telefoon is ook altijd zo snel leeg..

 7. Yak Man 29 december 2012

  wat een handig ding zeg!

 8. Mirjam 29 december 2012

  Die is handig! Zoiets moet ik eigenlijk maar ‘ns een keer aanschaffen..

 9. Juudith 29 december 2012

  kijk dat is handig!! mijn telefoon is zooo snel leeg! heb altijd een auto lader en een gewone bij me om bij te laden waneeeer het nodig is!

 10. Esmay 29 december 2012

  HEB. IK. NODIG. En hard ook!!!

 11. Sharon 29 december 2012

  Superhandy zeg, vooral met die verschillende opzetdingen!

 12. Josephine 29 december 2012

  Ah handig, vooral met de verschillende stukken!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén