Nail-art – swirly sinterklaas


In eerste instantie twijfelde ik of ik deze nail-art wel online wilde zetten – de foto’s waren niet zo. Maar ik wilde toch wel iets wat een klein beetje bij Sinterklaas paste en eigenlijk kan deze er best mee door! Ik bedoel, geel/goud en rood zijn wat mij betreft dé fashionkleuren van onze goede Sint en bovendien heb ik geen talent voor het maken van complete pieten op m’n nagels, haha!
Als basis gebruikte ik Samara van Herome en voor het stempelen (met Konad image plate M63) gebruikte ik NYC Full Metal Jacket. De glitters op m’n ringvingernagel komen van China Glaze I’m Not Lion en als laatste bracht ik de matte topcoat van Essence over al m’n nagels aan. Dat vond ik best een tof effect geven!

Gaan jullie nog voor iets speciaals op de nagels voor Sinterklaas?

  1. Wow, wat een geweldige nailart heb je gemaakt, de kleuren zijn geweldig en dat matte maakt ze extra mooi…..ik heb het nummer van de imageplate maar even opgeschreven 😉

  2. Het is maar goed dat je hem online hebt gezet want wat a pretty combinatie! Wauw, ik wil die stempel want die is echt heel goed volgens mij! Echt heel leuk gedaan! 😀

  3. Heel erg mooi! Ziet er super professioneel uit, maar dat komt ook door je prachtige fotografie haha! Niet dat het anders niet professioneel was, maar je snapt hopelijk wat ik bedoel!

  4. Oh wauw! Wat is dit mooi! Dit vind ik echt prachtig en dan twijfel je of je het wel of niet online moest zetten? gelukkig heb je het wel gedaan, want dit is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *