Nail-art – swirly sinterklaas


In eerste instantie twijfelde ik of ik deze nail-art wel online wilde zetten – de foto’s waren niet zo. Maar ik wilde toch wel iets wat een klein beetje bij Sinterklaas paste en eigenlijk kan deze er best mee door! Ik bedoel, geel/goud en rood zijn wat mij betreft dé fashionkleuren van onze goede Sint en bovendien heb ik geen talent voor het maken van complete pieten op m’n nagels, haha!
Als basis gebruikte ik Samara van Herome en voor het stempelen (met Konad image plate M63) gebruikte ik NYC Full Metal Jacket. De glitters op m’n ringvingernagel komen van China Glaze I’m Not Lion en als laatste bracht ik de matte topcoat van Essence over al m’n nagels aan. Dat vond ik best een tof effect geven!

Gaan jullie nog voor iets speciaals op de nagels voor Sinterklaas?