Nail-art – Merry Christmas II


Vorige week liet ik jullie al een kerstige nail-art zien en nu is het tijd voor nummer 2! Deze keer ben ik voor een iets meer simpele versie gegaan, die hopelijk ook bij jullie in de smaak zal vallen. Kijk verder voor meer foto’s!
Een tijdje geleden heb ik een boel stripers gekocht bij Action, van het merk MAX. Handig voor nail-art, al vind ik de kwastjes voor kleine figuurtjes enz eigenlijk te breed. Maar, streepjes lukt prima ;)! Die maakte ik dan ook, met wit, rood en glitter zilver. Als basis gebruikte ik een oud lakje van Essence die al lang en breed niet meer te koop is, maar je kunt natuurlijk elke kleur als basis gebruiken! Op m’n wijsvingernagel en ringvingernagel besloot ik geen streepjes te doen maar driehoekjes, al vind ik het wel altijd lastig om die echt goed te krijgen. Maar, ik vind ze nog best goed gelukt haha! En je kunt natuurlijk ook gewoon 5 nagels met streepjes doen, of bijvoorbeeld maar 1 nagel en de rest groen :).Hoewel de andere nail-rt wat meer kerstig was, vind ik deze toch ook wel leuk! Oh enne, ik weet nog steeds niet wat ik echt op m’n nagels ga doen met kerst, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *