Nail-art – Merry Christmas I


Kerst… Nail-art Monday… Kerst nail-art! Het moest er toch eens van komen en tijdens een vlaag van inspiratie gisteren ben ik maar aan de slag gegaan ermee. En ik vind hem niet alleen super schattig, maar ook wonderlijk goed geslaagd haha! Kijk vooral verder voor meer foto’s.

Ik besloot een combinatie te maken van een rendier, sneeuwpop, candy cane achtige nagels en stipjes. Ik lakte eerst m’n duim- en ringvingernagel met Bend OVer Backwards van China Glaze en de rest met een wit lakje van Herome als basis. Ik gebruikte Fade To Greige van CiatΓ© voor het rendierhoofd, en de rest maakte ik met verschillende kleuren stripers van Action. Een dun penseeltje, een iets dikkere en een dottingtool gebruikte ik om mee te nail-arten (de kwastjes van de stripers zelf vind ik te dik). Topcoat erover en.. Wederom klaar!Super schattig toch? Ik weet nog niet of ik dit ook voor Kerst ga maken, weet niet of m’n opa dit kan waarderen haha ;). Ik zal proberen volgende week nog een leuke Kerstnail-art voor jullie te maken!

  1. Oh die is mooi gemaakt zeg! Ik denk dat het sneeuwpopje mij niet lukt omdat ik daar geen ‘tools’ voor heb de streepjes alleen is denk ik ook wel leuk, dus je hebt me toch weer inspiratie gegeven πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *