Nail-art – Happy New Year!


De laatste nail-art Monday van dit jaar, dat moet natuurlijk wel eentje zijn voor oud & nieuw! Helaas heb ik vorige week afscheid moeten nemen van een aardig stuk van m’n nagels, maar eigenlijk vind ik dat ook wel mooier voor nail-art ;). Benieuwd hoe ik bovenstaande nail-art gemaakt heb?
Ik besloot het niet te moeilijk te maken voor mezelf, al viel het maken van cijfers me vies tegen haha. Ik lakte 4 nagels met Hanging In The Balance van China Glaze en voor m’n ringvinger gebruikte ik It’s A Trap-Eze van China Glaze, een apart glitterlakje met een witte basis! Nail-arten deed ik zoals altijd met wat Action stripers, een dun penseeltje en een dottingtool, en voor de gouden stukjes gebruikte ik I’m Not Lion van China Glaze. Op m’n wijsvingernagel deed ik een poging tot het maken van een vuurpijl, al lijkt hij ook verdacht veel op een bloem haha! Op m’n middelvinger maakte ik twee champagneglaasjes en op de andere twee nagels ging ik voor 2012 en 2013.


Ik wil jullie alvast een hele fijne en goede jaarwisseling wensen en nog veel belangrijker – een heeeeeeel mooi 2013! Hopelijk hebben jullie al een hoop leuke dingen in het vooruitzicht en gaat het jaar jullie veel goeds bieden. Ik hoop in 2013 af te studeren en natuurlijk nog steeds lekker veel te bloggen, maar dat gaat vast goed komen!

  1. Superleuk gedaan!
    Ik had vanochtend ook een nailart van oud en nieuw online gezet:) Met een klok die 12 uur slaat hihi
    Die champagne glaasjes zijn cute!
    Happy New year lieve Marjolein! <3
    xxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *