Look – early Christmas


De laatste tijd heb ik maar weinig oogschaduw aangeraakt eigenlijk.. Met al die regen en kou overleeft het niet erg lang op m’n oogleden en door diezelfde regen en kou blijf ik liever zo lang mogelijk in m’n bed ’s ochtends, haha! Maar goed, ik besloot laatst weer eens een look te maken en door de kleuren vind ik ‘m ook nog best Kerst-proof. Benieuwd naar deze look? Lees verder!


Goud en rood zijn altijd de kleuren van onze kerstboom en deze look sluit daar prima op aan! Rood vind ik altijd maar lastig om in een look te verwerken, maar een warme en bordeauxrode kleur kan er nog wel mee door vind ik. Op m’n bewegend ooglid bracht ik goud aan, in de crease een mix van bruin en zwart en net boven de crease de bordeauxrode kleur. Verder gebruikte ik matwit voor bij m’n wenkbrauwbot en binnenste ooghoek en onder m’n oog bracht ik ook de zwartbruine mix aan, overlopend naar de binnenste ooghoek in goud!


De rest van de look is vrij naturel, zoals eigenlijk altijd bij mij. De ooglook vind ik overigens ook niet heel opvallend van een afstandje, dus ook prima voor buiten een Kerstfeest om haha!


Voor de ooglook heb ik Urban Decay Primer Potion als basis gebruikt. De gouden kleur is van Inglot (#404) en uit het 120 palette gebruikte ik de bordeauxrode kleur.. Al zat die bij nader inzien ook in het Sleek Storm palette haha! Maar uit dat palette gebruikte ik weer bruin en zwart. Mocht je Storm hebben, dan kun je eigenlijk de hele look ermee maken omdat er ook goud in zit! Als laatste trok ik een lijntje met de Catrice eyeliner en bracht ik de NYC Big Bold mascara aan.

Op m’n gezicht gebruikte ik Skin79 BB-cream en Essence concealer, Catrice Skin Finish om af te poederen en een mooie, shimmery blush van The Body Shop. Ik gebruikte ook eens iets op m’n lippen en die ben ik vergeten op de foto te zetten *dom*, namelijk een lipgloss van The Body Shop! Maar die is allang niet meer te koop volgens mij, een kleine tube zonder naam, in een vrij natuurlijk kleurtje en niet te plakkerig.


En nog wat random charming foto’s, haha! Ik ga in ieder geval zeker wat meer goud en bordeaux gebruiken, het zijn prachtige kleuren die sowieso goed bij dit seizoen passen. Ik moet zeggen dat ik nog niet weet wat het voor Kerst gaat worden.. Maar gelukkig duurt dat nog heel eventjes!

Wat vind je van deze look? Heb je zelf al een idee voor de Kerstdagen?

  1. Mooie ooglook EINDELIJK een andere gouden kleur als Half Baked,…..jammer dat je je wenkbrauwen niet hebt gedaan, zou net iets meer toevoegen aan je hele look. Oh ja,…mooie foto’s weer.

  2. Mayo, wat hou ik toch van die laatste foto. En dan vooral die duckface Γ— snor foto, haha!
    Maar goed: de look. I love it! Zeker vaker goud gebruiken! Die koper kleur vind ik ook prachtig, zeg. Lekker wijf. OkΓ© doei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *