Life


Yaaaaaaaaaaaay, vakantie! Woehoe! Gisteren maakte ik m’n laatste tentamen, en nu is mijn Kerstvakantie begonnen. Al moet ik nog wel even iets regelen voor m’n afstudeerscriptie, maar verder ben ik even studievrij. Heeeeel fijn! Ik ben niet zo zeker over hoe m’n tentamens zijn gegaan (had er 2), maar het duurt nog zeker tot begin januari voordat ik m’n cijfers weet dus tot die tijd kan ik even voluit genieten, haha!


En de afgelopen week werd ik opgevrolijkt door lieve kerstkaartjes van (blog)vriendinnetjes en m’n kleine bestelling bij PinkLadyMakeup. Maakte het leren toch iets aangenamer, haha! Deze week en volgende week ga ik al m’n vriendinnetjes weer even bezoeken, zo ga ik vandaag weer eens op bezoek bij Lara en Ilja kan ook wel weer wat aandacht gebruiken ;). En oohhh.. Ik ga uitslapen als een malle!


En een fijne tip: bij Kruidvat geldt nu 1+1 gratis op NYC! Gisteren dook ik na het tentamen dan ook nog even de stad in, vind de Big Bold Mascara namelijk erg fijn en had er nu dus 2 voor maar €4. Ik had ook wel de neiging om gelijk door te rennen naar Sephora of MAC om die helemaal te plunderen haha, maar heb me gelukkig in kunnen houden ;).
Dat geld kan ik goed gebruiken.. Het kerstcadeautje voor mezelf heb ik al gekozen haha. Al een tijdje wil ik graag een andere lens voor m’n Panasonic GF5, de standaardlens doet het namelijk niet zo goed met iets minder licht. Van een vriend van m’n vader kon ik afgelopen weekend onder andere de Sigma 19mm F2.8 uitproberen (wat een 38mm lens zou zijn op een gewone spiegelreflex) en I like! Cadeautje voor mezelf voor al het harde leren ;).

Hebben jullie al vakantie, of moeten jullie nog een paar daagjes zwoegen?