Life


Yaaaaaaaaaaaay, vakantie! Woehoe! Gisteren maakte ik m’n laatste tentamen, en nu is mijn Kerstvakantie begonnen. Al moet ik nog wel even iets regelen voor m’n afstudeerscriptie, maar verder ben ik even studievrij. Heeeeel fijn! Ik ben niet zo zeker over hoe m’n tentamens zijn gegaan (had er 2), maar het duurt nog zeker tot begin januari voordat ik m’n cijfers weet dus tot die tijd kan ik even voluit genieten, haha!


En de afgelopen week werd ik opgevrolijkt door lieve kerstkaartjes van (blog)vriendinnetjes en m’n kleine bestelling bij PinkLadyMakeup. Maakte het leren toch iets aangenamer, haha! Deze week en volgende week ga ik al m’n vriendinnetjes weer even bezoeken, zo ga ik vandaag weer eens op bezoek bij Lara en Ilja kan ook wel weer wat aandacht gebruiken ;). En oohhh.. Ik ga uitslapen als een malle!


En een fijne tip: bij Kruidvat geldt nu 1+1 gratis op NYC! Gisteren dook ik na het tentamen dan ook nog even de stad in, vind de Big Bold Mascara namelijk erg fijn en had er nu dus 2 voor maar €4. Ik had ook wel de neiging om gelijk door te rennen naar Sephora of MAC om die helemaal te plunderen haha, maar heb me gelukkig in kunnen houden ;).
Dat geld kan ik goed gebruiken.. Het kerstcadeautje voor mezelf heb ik al gekozen haha. Al een tijdje wil ik graag een andere lens voor m’n Panasonic GF5, de standaardlens doet het namelijk niet zo goed met iets minder licht. Van een vriend van m’n vader kon ik afgelopen weekend onder andere de Sigma 19mm F2.8 uitproberen (wat een 38mm lens zou zijn op een gewone spiegelreflex) en I like! Cadeautje voor mezelf voor al het harde leren ;).

Hebben jullie al vakantie, of moeten jullie nog een paar daagjes zwoegen?

 1. Aaaaah nice om te horen! 😀 Je klinkt echt heel eeg happy haha vet leuk! Geniet maar lekker van je vakantie en wij moeten ook ’s afspreken hihi. En een nieuwe lens is echt heel gaaf! Ik vind de foto’s eronder ook prettieh. Veel succes nog met die laatste opdracht. 🙂 Ik moet alleen vandaag nog 3 uurtjes ploegen en dan ben ik ook freeee! 😀

 2. Wat een heerlijke, persoonlijke en leuke post!
  Ik ben benieuwd wat je voor je tentamens hebt! fingercrossed^_^
  Oeeh die mascara aanbieding is wel nice!
  Mooie foto’s!
  Ik heb nog 2 dagen school alleen vandaag is mijn laatste proefwerk. Vrijdag hebben we activiteiten en afsluiting met lunch. Dus nog even bikkelen en dan VAKANTIE 😀
  Liefsxx

 3. Oeeh leuk cadeautje voor jezelf zeg!
  Wat chill dat je vakantie hebt, ik wil ook vakaantiiee:( Ik zit niet meer op school en vakantie mis ik wel hoor 😉 Moet gewoon alle dagen werken rondom kerst enzo. Wil je met mij ruilen?;-)) Dan koop ik die lens voor je haha:P

 4. Ahh lekker dat je nu lekker vakantie hebt!! geniet er lekker vann!! Oooh en kadootjes aan je zelf geven is nooit verkeerd!! ik moet vandaag morgen en zaterdag nog werken en dan heb ik ook een weekje vakantie.. Maar vorige week heb ik ook al gehad!

 5. Haha, maandag 7, dinsdag 8, maandag 14, dinsdag 15 en donderdag 17 januari heb ik een tentamen. Mag jij eens bedenken wat er in mijn vakantie gebeurt … 🙁 🙁 🙁

 6. Nog 3 toetsen en dan heb ik ook vakantie! Ik ga zeker langs de kruidvat en dan de NYC applelicious lipbalm kopen en misschien ook wel die mascara. Action pak ik er ook gelijk bij.

 7. Ah, ik kijk ook zo uit naar de vakantie! Nog een paar dagen en dan ben ik ook voor twee weken vrij ^^ Die lens ziet er best cewl uit trouwens, ik ben benieuwd naar meer foto’s als je hem hebt! 🙂

 8. aah nu al vakantie! Ik moet nog een paar dagen voordat ik eindelijk vakantie heb. oe, ik heb toevallig ook twee dingen van NYC gekocht, maar niet die mascara omdat hij niet waterproof is

 9. Leuk zeg! Ik heb “soort van vakantie”, moet alleen morgen nog even naar school voor een kerstviering. Duurt niet zo lang gelukkig, dus daarna kan ik ook lekker vakantie vieren 😀 Pretty foto’s ook trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *