Life


Yaaaaaaaaaaaay, vakantie! Woehoe! Gisteren maakte ik m’n laatste tentamen, en nu is mijn Kerstvakantie begonnen. Al moet ik nog wel even iets regelen voor m’n afstudeerscriptie, maar verder ben ik even studievrij. Heeeeel fijn! Ik ben niet zo zeker over hoe m’n tentamens zijn gegaan (had er 2), maar het duurt nog zeker tot begin januari voordat ik m’n cijfers weet dus tot die tijd kan ik even voluit genieten, haha!


En de afgelopen week werd ik opgevrolijkt door lieve kerstkaartjes van (blog)vriendinnetjes en m’n kleine bestelling bij PinkLadyMakeup. Maakte het leren toch iets aangenamer, haha! Deze week en volgende week ga ik al m’n vriendinnetjes weer even bezoeken, zo ga ik vandaag weer eens op bezoek bij Lara en Ilja kan ook wel weer wat aandacht gebruiken ;). En oohhh.. Ik ga uitslapen als een malle!


En een fijne tip: bij Kruidvat geldt nu 1+1 gratis op NYC! Gisteren dook ik na het tentamen dan ook nog even de stad in, vind de Big Bold Mascara namelijk erg fijn en had er nu dus 2 voor maar â‚Ŧ4. Ik had ook wel de neiging om gelijk door te rennen naar Sephora of MAC om die helemaal te plunderen haha, maar heb me gelukkig in kunnen houden ;).
Dat geld kan ik goed gebruiken.. Het kerstcadeautje voor mezelf heb ik al gekozen haha. Al een tijdje wil ik graag een andere lens voor m’n Panasonic GF5, de standaardlens doet het namelijk niet zo goed met iets minder licht. Van een vriend van m’n vader kon ik afgelopen weekend onder andere de Sigma 19mm F2.8 uitproberen (wat een 38mm lens zou zijn op een gewone spiegelreflex) en I like! Cadeautje voor mezelf voor al het harde leren ;).

Hebben jullie al vakantie, of moeten jullie nog een paar daagjes zwoegen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Lifesplash 19 december 2012

  Aaaaah nice om te horen! 😀 Je klinkt echt heel eeg happy haha vet leuk! Geniet maar lekker van je vakantie en wij moeten ook ’s afspreken hihi. En een nieuwe lens is echt heel gaaf! Ik vind de foto’s eronder ook prettieh. Veel succes nog met die laatste opdracht. 🙂 Ik moet alleen vandaag nog 3 uurtjes ploegen en dan ben ik ook freeee! 😀

 2. Charlotte 19 december 2012

  Wat een heerlijke, persoonlijke en leuke post!
  Ik ben benieuwd wat je voor je tentamens hebt! fingercrossed^_^
  Oeeh die mascara aanbieding is wel nice!
  Mooie foto’s!
  Ik heb nog 2 dagen school alleen vandaag is mijn laatste proefwerk. Vrijdag hebben we activiteiten en afsluiting met lunch. Dus nog even bikkelen en dan VAKANTIE 😀
  Liefsxx

 3. mysupersweetlife 19 december 2012

  Super leuk zeg, helaas heb ik geen kerstvakantie meer. Geniet er van meid!
  Liefs

 4. femketje 19 december 2012

  leuk om te lezen 😀 ook ik heb geen kerstvakantie meer, moet juist super veel werken met de feestdagen altijd XD

 5. Anne vdh 19 december 2012

  Oeeh leuk cadeautje voor jezelf zeg!
  Wat chill dat je vakantie hebt, ik wil ook vakaantiiee:( Ik zit niet meer op school en vakantie mis ik wel hoor 😉 Moet gewoon alle dagen werken rondom kerst enzo. Wil je met mij ruilen?;-)) Dan koop ik die lens voor je haha:P

 6. Beautydagboek 19 december 2012

  Fijne vakantie gewenst!

 7. Laura 19 december 2012

  Fijn dat je al vakantie hebt! Ik vanaf vrijdag ook, haha. Kan niet wachten om lekker vrij te zijn en leuke dingen te doen

 8. Frauke 19 december 2012

  Ahhh wat leuk joh! Ik heb ook vakantie, joepie 😀 Mooi kerstcadeau heb je jezelf ook geshopt hihi. Veel plezier tijdens de vakantie ^^

 9. beautybysandra 19 december 2012

  Wat een leuke foto’s, ik heb sinds vandaag vakantie dus ben helemaal blij!

 10. Evelien 19 december 2012

  Ah fijn dat je even een break hebt 😀 Mooie foto’s trouwens! Ik heb vanaf 2e Kerstdag “vakantie” t/m 2 Januari, yay!

 11. Juudith 19 december 2012

  Ahh lekker dat je nu lekker vakantie hebt!! geniet er lekker vann!! Oooh en kadootjes aan je zelf geven is nooit verkeerd!! ik moet vandaag morgen en zaterdag nog werken en dan heb ik ook een weekje vakantie.. Maar vorige week heb ik ook al gehad!

 12. Dhini 19 december 2012

  Heerlihjk vakantie. Geniet en wat prachtig foto met panasonic camera

 13. Jennifer 19 december 2012

  Haha, maandag 7, dinsdag 8, maandag 14, dinsdag 15 en donderdag 17 januari heb ik een tentamen. Mag jij eens bedenken wat er in mijn vakantie gebeurt … 🙁 🙁 🙁

 14. Miranda 19 december 2012

  Wat leuk 😀

 15. Laura 19 december 2012

  Nog 3 toetsen en dan heb ik ook vakantie! Ik ga zeker langs de kruidvat en dan de NYC applelicious lipbalm kopen en misschien ook wel die mascara. Action pak ik er ook gelijk bij.

 16. Esther - Mango Sorbetto 19 december 2012

  Ik moet nog morgen en vrijdag werken en dan even weekje niet, heerlijk! Hoop dat je tentamens goed zijn gegaan!

 17. Floor 19 december 2012

  Ah, ik kijk ook zo uit naar de vakantie! Nog een paar dagen en dan ben ik ook voor twee weken vrij ^^ Die lens ziet er best cewl uit trouwens, ik ben benieuwd naar meer foto’s als je hem hebt! 🙂

 18. Esmay 19 december 2012

  Geniet van je vakantie mayoooo! 😀

 19. Lotte 19 december 2012

  Superfijn dat je vakantie heb! Ik moet nog ÊÊn lange dag en dan is het voor mij ook zo ver!

 20. Yak Man 19 december 2012

  aah nu al vakantie! Ik moet nog een paar dagen voordat ik eindelijk vakantie heb. oe, ik heb toevallig ook twee dingen van NYC gekocht, maar niet die mascara omdat hij niet waterproof is

 21. Anne-Floor 19 december 2012

  Woehoee, vakantie! Ik moet helaas nog twee dagen van de toetsweek, maar daarna heb ik ook vakantie 🙂

 22. danique 19 december 2012

  oh jaloers,ik moet nog een lange dag school,maar dan kan ik ook eindelijk genieten van 2 weekjes luieren wiehoe !
  hoop dat je tentamens goed zijn gegaan (:
  xoxo

 23. jana 19 december 2012

  Superleuk! ik heb ook vakantie 😀 x

 24. Femke 20 december 2012

  Leuk zeg! Ik heb “soort van vakantie”, moet alleen morgen nog even naar school voor een kerstviering. Duurt niet zo lang gelukkig, dus daarna kan ik ook lekker vakantie vieren 😀 Pretty foto’s ook trouwens.

 25. Safannah 20 december 2012

  Voor school heb ik vakantie, helaas moet ik wel werken en is er een hoop in te halen voor school.

 26. Charile 21 december 2012

  Fijne feestdagen <3

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén