Inspiration – studs


Studs – ik ben er nog steeds dol op! Al moet ik zeggen dat de trend nu wel heel erg prominent begint te worden, overal zie je nu studded biker boots en overhemdjes met studs op onder andere de kraagjes. Maar goed, ik blijf het leuk vinden! En stiekem vind ik het vooral erg tof om zelf items van studs te voorzien, niet alleen lekker creatief maar het levert je ook een vrij uniek item op!

Ben jij nog/al helemaal into de studs, of spreekt het je al niet meer zo aan?

  1. Ik heb eigenlijk dezelfde mening als Paola, niet te opvallend, klein en subtiel vind ik het wel leuk.
    Die platte zwarte schoentjes uit je collage vind ik wel heel leuk trouwens!

  2. DIE LOAFERS. AAAH die vind ik echt heel erg leuk en wil ik ook hebben haha! Ik hou zelf ook wel van studs, mits ze niet tƩ opvallend worden. Op de loafers vind ik ze wel echt heel erg leuk en staan ze tof!

  3. Ik ben ook helemaal gek op studs, heb er dan weer niet zo veel van.. ^^ Tassen, schoenen en kleding vindt ik het leukst, alhoewel ik ook erg op zoek ben naar boots zonder studs! Gave inspiratie! šŸ˜€

  4. Aaaaaah Marjolein, ik zie hier onder staan 1000 followers met bloglovin. Congrats girl!!! Hmm, studs vind ik nog steeds leuk, vooral op van die stoere laarsjes die je ook bij de plaatjes hebt gedaan yeah!

  5. Ik vind studs leuk, als het wel een beetje subtiel blijft. Niet van ‘Heeeee studs!’ maar als leuk, stoer accentje op mijn kleding op accessoires kan ik het zeker waarderen. Ik heb nog niks met studs omdat ik de laatste tijd weinig kleding en accessoires koop (en als ik het koop zijn het meestal blazers, ik heb er inmiddels 8 dus ik moet daar eens mee ophouden). Maar ik vind het zeker leuk, vooral op tassen, jasjes en sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *