Inspiration – studs


Studs – ik ben er nog steeds dol op! Al moet ik zeggen dat de trend nu wel heel erg prominent begint te worden, overal zie je nu studded biker boots en overhemdjes met studs op onder andere de kraagjes. Maar goed, ik blijf het leuk vinden! En stiekem vind ik het vooral erg tof om zelf items van studs te voorzien, niet alleen lekker creatief maar het levert je ook een vrij uniek item op!

Ben jij nog/al helemaal into de studs, of spreekt het je al niet meer zo aan?

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Paola 6 december 2012

  Ik vind alleen de kleine studs leuk! Niet te druk, groot en opvallend, maar gewoon klein en leuk als subtiel detail!

 2. Safannah 6 december 2012

  Ik vind de studs ook nogsteeds helemaal geweldig! 🙂

 3. Astrid 6 december 2012

  Ik heb eigenlijk dezelfde mening als Paola, niet te opvallend, klein en subtiel vind ik het wel leuk.
  Die platte zwarte schoentjes uit je collage vind ik wel heel leuk trouwens!

 4. Lifesplash 6 december 2012

  DIE LOAFERS. AAAH die vind ik echt heel erg leuk en wil ik ook hebben haha! Ik hou zelf ook wel van studs, mits ze niet té opvallend worden. Op de loafers vind ik ze wel echt heel erg leuk en staan ze tof!

 5. Maaike 6 december 2012

  Ik ben ook helemaal gek op studs, heb er dan weer niet zo veel van.. ^^ Tassen, schoenen en kleding vindt ik het leukst, alhoewel ik ook erg op zoek ben naar boots zonder studs! Gave inspiratie! 😀

 6. Nadine 6 december 2012

  Aaaaaah Marjolein, ik zie hier onder staan 1000 followers met bloglovin. Congrats girl!!! Hmm, studs vind ik nog steeds leuk, vooral op van die stoere laarsjes die je ook bij de plaatjes hebt gedaan yeah!

 7. Milou 6 december 2012

  Jaa, studs zijn leuk! Maar inderdaad, je ziet ze nu ooooveral!

 8. Danielle 6 december 2012

  Leuke collage! Ik hou echt van studs.

 9. Moniek 6 december 2012

  Ik vind het wel leuk, mits het niet te overdreven aanwezig is!

 10. Marielle 6 december 2012

  Jaaa, studs zijn gaaaf! 🙂

 11. mysupersweetlife 6 december 2012

  Prachtige inspiratie foto`s! Ik vond studs eerst niks maar begin het steeds mooier te vinden!
  Liefs

 12. Marjolein 6 december 2012

  Studs zijn zo leukkkk =D

 13. Floor 6 december 2012

  Yep, ik ben heel erg into de studs! Ik heb alleen nog niet zoveel gestudde items, hopelijk komt dat nog snel 🙂

 14. Sara 6 december 2012

  Het is nog leuk, maar het wordt inderdaad wat te veel tegenwoordig. Voor mij mag er iets nieuw komen 😀

 15. Nina 6 december 2012

  Ik vind studs leuk, als het wel een beetje subtiel blijft. Niet van ‘Heeeee studs!’ maar als leuk, stoer accentje op mijn kleding op accessoires kan ik het zeker waarderen. Ik heb nog niks met studs omdat ik de laatste tijd weinig kleding en accessoires koop (en als ik het koop zijn het meestal blazers, ik heb er inmiddels 8 dus ik moet daar eens mee ophouden). Maar ik vind het zeker leuk, vooral op tassen, jasjes en sieraden

 16. Myrthe 6 december 2012

  Ik houuuu van studs! Ik vind die bruine laarzen zo mooi 🙂

 17. Charlotte 6 december 2012

  Supergaaf! I love studs<3
  vind het erg gaaf op tassen en schoenen!
  xxxx

 18. jana 6 december 2012

  Ik hou van studs 😀 x

 19. Amy-Denise 6 december 2012

  Ik ben ook helemaal fan!

 20. Anne vdh 10 december 2012

  Yep, I still love them studs! Hele gave plaatjes heb je gevonden!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén